Vrapčić čestitam!!! 🥰🥰 (to sam jedino upratila 😅)
Uglavnom ja sa transfera… ovako stvari stoje..
Imali smo 9js, jedna nije bila zrela, jedna se odmah prestala razvijat a dvije jučer . Ostale su 5 i to sve blastociste odlične kvalitete! 😍🥳
Jednu smo vratili s obzirom da mi je prvi put i s obzirom da sam mlada (tako oni kažu) 😂 i 4 zamrzli (po dvije na svaku slamku). Transfer proša glatko, ni osjetila nisam. Eto sad čekam 🙏 Mogu vadit betu već 12dnt.
MalaM22 hvala ti od 💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curee drsge evo ja sa transvera 🙏😁 znaco dvi vracene jedna Četvorostanicna i jedna Osmostanična🤗❤ rekla je da je zadovoljna i da su dobre kvaliete!
Doktorica zadovoljna iz dezursta produzila samo da meni napravi transver 😍salila se s menom ajde ostano i vise ne ne vracaj u ovu saluu😁 i pokazala mi mrvice dvi svijetlece sad ce se oe tuc koja ce prva 😁❤ puno znaci lad se tako lipo posvete i daju podrsku ja sam iznenadjena sa ovom osmostaničnom nikad
do sad bi bile trostanicna i cetvorostanicna !🙏🙏🙏 Ja sam truudddnaaa 😁😁😁🙏🙏🙏 tako ce bitiii uh mora biti fuuul optimizaaam!
Sretnoo Belaaa!! 🙏🙏🥰🤗
Hvaalaa punooo❤😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Vrapcic pridruzujem se cestitkama i zelim urednu trudnocu 💗
MalaM super sto je sve dobro proslo... pratim dalje sto se dogada... 😊 Zelim uspjeh iz prve 💕
Meto u kojij si ti fazi sada? koje pretrage jos moras?
Vrapčić čestitam!!! 🥰🥰 (to sam jedino upratila 😅)
Uglavnom ja sa transfera… ovako stvari stoje..
Imali smo 9js, jedna nije bila zrela, jedna se odmah prestala razvijat a dvije jučer . Ostale su 5 i to sve blastociste odlične kvalitete! 😍🥳
Jednu smo vratili s obzirom da mi je prvi put i s obzirom da sam mlada (tako oni kažu) 😂 i 4 zamrzli (po dvije na svaku slamku). Transfer proša glatko, ni osjetila nisam. Eto sad čekam 🙏 Mogu vadit betu već 12dnt.
MalaM22 hvala ti od 💓
MalaM22 odlicnooo 🎉🎉 bice to suuuperr🤗😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Vrapcic123 🎉🎉🎉❤ cestitkeee🤗🤗🎉❤😍
Sunshine25☹ zao mi je jako ali samo hrabro naprijed saljem veliki zagrljaj!!🤗😘
Cure moze pitanje ja pijem sad folacin ali pranatals di je bas samo folat vi ste pisale o tome da nekome tijelo ne proizvodi neceg dovoljno i da nije isto to dvoje kako to mogu otkrit kakav mi je !
Iduci cu tjedan vadit ths t3 t4 i vitamin d
Pa mozda i da to izvadim
I recite mi rekla mi ke da za trodnevno vracenje stanica da je ova osmostanicna taman sta znaci da onda ova cetvorostanicna malo usporema il sta?
Jel se neko razumi iza osmostanicne koke jos idu da se dodje do blatociste?
A rekla je da su dobre kvalitete!
Jer da nije bas bitno koja je staniva da je i bitna kvaliteta!
Zaboravila još napisat da su radili Embrio Glue i dobila sam booster danas( Choragon) i moram još jednom u utorak na injekciju. 🙋
Sortiraj odgovore
Najstariji