Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    16. Listopad 2019. 19:54

Nikita sretno sutra na konsultacijama i pregledu🤗🥰😘

• Gelica
    16. Listopad 2019. 19:58

MalaM22

ladybug40

Javili da imamo 8 oplodenih. Sutra,ce me zvati sti o kako dalje. Hoce li biti 3.ili5.dan.

💃💃🤞🤞
    Mene isto zvali danas iz poliklinike, opet bez nekih detalja.🙄 Sestra me uputila na neke stvari oko transfera sutra,i da ćemo ujutro pričat sa embriologom. Samo je još rekla da će bit nešto i za zamrznit 💃🤞,al kao da nije službeno, u smislu svašta se može dogodit do sutra.🤷 Nadam se da će bit. 🤞 Bilo je 9js ali ne znam broj oplođenih ni nikakve detalje.. Jedva čekam sutra 😊

Sretno i jednoj i drugoj na transferima :) 

• Gelica
    16. Listopad 2019. 20:05

Babylove draga, drži se, i hiper će proći pa ćes uživati na najjače u trudnoći. :)  i neka sutra uzv bude najbolji! :) 😘🤰💕

• Gelica
    16. Listopad 2019. 20:12

Mimoza, cestitam, ovo je bas lijepo cuti :) Sretan nastavak trudnoce 🤰💕
    Da li mi možeš reći sa kojom pretragom su otkrili da spremiti ne mogu oploditi j.s.? Jer i nama du rekli da je možda to ( nakon sta se niti jedna stanica nije oplodila sa ivf) ali nisu nas poslali na nikakvu pretragu da to potvrde već su drugi put rafili icsi i obda je foslo do oplodnje. 

vuky
    16. Listopad 2019. 20:36

MalaM22 sretno sutra 🤞🏻Da sve protece u najboljem redu!
    Meto mi smo u biti u srpnju sve vec dogovorili manje vise, sada sam samo konacno odlucila... u biti sad jedva cekam menstruaciju :) valjda nece kasniti sada...

Nikita nismo radili testove na trombofiliju, nikad jos nisam bila trudna... prepostavljam da nemaju na osnovu cega me slati na tu pretragu, a sigurno ih ne rade svima... 

vuky
    16. Listopad 2019. 20:37

mimoza cestitam, to je bio prvi postupak i odmah uspjesno? ako smijem pitati gdje ste radili ? 

Vrapčić123
    16. Listopad 2019. 20:56

Nikitta

Ike ne znam draga, ja kad imam mengu ne znam za sebe, ne samo od bolova, već takva neopisiva slabost, ne mogu hodat, ne mogu oči normalno držat otvorene, kao da me skrše tisuće vlakova. Dobro si to rekla - kao da nestajem. Idem kod dr. u petak tako da ću valjda dobiti neku terapiju, razmišljam o drastičnim mjerama tipa infuzije željezom. 😩
    Blacky89 i Sunshine25 ja ne odustajem od vaših fetova dok ne vidim bete. 🤭 Za chagu sam čula da je top detoksikator, nisam pobliže istraživala za muški faktor.
    Vuky ako imaš MTHFR mutaciju, makar i djelomičnu, kandidat si za folat ne za folnu. E sad, pitanje je jesi li ti to uopće vadila, to su nalazi koji se inače vade u sklopu pretrage za trombofiliju.

Draga Nikitta ja sam ti jedno vrijeme morala ići na infuzije željeza i feritina na Rebro, toliko mi je bilo lose. I kada ti budu bolji zeljezo i feritin manje ce te boljeti opcenito! Sigurna sam! Kako si sada? Jesi sto bolje? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    16. Listopad 2019. 20:57

Gelica hvala puno i ja tebi zelim puno uspjeha u daljem postupku. Mi zivimo u Njemackoj i to smo otkrili u jednoj klinici koji ne rade samo obicne one parametre u spermiogramu, vec imaju testere i na ta antitijela. Tako da je u cijelom ejakulatu bilo 10% spremija na kojima nisu pronadjena antitijela. Mi smo mogli prirodno dobiti dijete, ali sansa za to je 10% i manje. Tako da su nas odmah poslali na icsi. 
    Vuky da ovo je bio nas prvi postupak. U Njemackoj smo radili u drzavnoj klinici. 

Vrapčić123
    16. Listopad 2019. 20:58

Bok curke, vidim da ste se raspisale, u zaostatku sam totalno... Dobila nalaz bete danas i izgleda da je to to, 284.11 mi je (5.10 bio transfer)... Molim Boga da u petak bude duplo veća 💓💓💓

Vrapčić123
    16. Listopad 2019. 21:03

Meto

Nikittasi vadila ostatak pretraga jutros?
    Vrapcic gdje siiiii 😊

Meto evo me, u nekoj ludnici danas. Beta je dobraa hvala Bogu! 284.11 😍 Nadam se da ce u petak biti duplo veća.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.