Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    16. Listopad 2019. 16:46

Joj Jenn moja, bas sam i muzu rekla, vec ja jako dugo živim u ovom tijelu i jako ga dobro poznajem. Testic mi nevrijedi radit do nedjelje, tad mi je dr rekao. A ja cu po svemu sudeći do tada dobit mengu vec 5 puta 😂 sise se ispuhale, trbuh se izravnao, menga bol stalno prisutna i jednom smo zaključile da kad utric tesko ide unutra menga kuca na vrata. E sve to imam + moje PMS znojenje ko malo prase. Nista pozitivno 😂 
    Al sta je tu je, s nestrpljenjem ju očekujem, preduhitrila sam bitcharu. 😂

• Jenn
    16. Listopad 2019. 16:57

Ja sam isto rekla da je ova nasa zenska intuicija cudo, a najbolje sama sebe poznajes..sto se tice ispuhivanja i menga bolova, ne mora znaciti mozda te jos i iznenadi 👍 ja svejedno prizeljkujem da se ovaj put varas iako je lakse odbolovati minus kada nista ne ocekujes i kada se ne nadas..

yvette
    16. Listopad 2019. 17:37

Babylove draga drzi se, zelim da brzo prode. To sam i ja cula za visoke bete da se ne dupliraju vise svako 48 sati nego im treba duze.
    Blacky ja sam pisala kako mi se nakon pozit.testa snizila temp sa 37 na 36.4 i ispuhale se grudi pa su ipak bete nakon toga bile uredne...Ja ti zelim od ❤ da te test i beta razuvjeri

• Babylove
    16. Listopad 2019. 18:00

Hvala vam djevojke moje ❤️❤️

Blacky89

Joj Jenn moja, bas sam i muzu rekla, vec ja jako dugo živim u ovom tijelu i jako ga dobro poznajem. Testic mi nevrijedi radit do nedjelje, tad mi je dr rekao. A ja cu po svemu sudeći do tada dobit mengu vec 5 puta 😂 sise se ispuhale, trbuh se izravnao, menga bol stalno prisutna i jednom smo zaključile da kad utric tesko ide unutra menga kuca na vrata. E sve to imam + moje PMS znojenje ko malo prase. Nista pozitivno 😂
    Al sta je tu je, s nestrpljenjem ju očekujem, preduhitrila sam bitcharu. 😂

Meni utric konstantno varira.. Cas ga lako stavim cas ne.... Sise isto cas bole cas ne.  Cas ogromne cas ispuhane.. Sve simptome koje sam imala i kad je beta bila neg. Sam imala i sad.. Menga bololovi konstantno prisutni cas jaci cas slabiji 

ike
    16. Listopad 2019. 18:01

Nikitta ajme pa ta slabost i jad nam je od manjka zeljeza 😵 Ja sam ti krvarila cijeli lipanj i srpanj,mozes misliti kako mi je bilo, jedva živa..mislim da sam se tek u rujnu oporavila od tih izljeva i manjka zeljeza..kad mi je bilo bas jako lose nataste me spasio dec soka od šipka( od dida Bože)pomijesan sa pola zlicice cimeta, to bi me razbudilo i prodrmalo 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

mimoza
    16. Listopad 2019. 18:36

Drage cure, pratim vas jako dugo i svakodnevno 😁 stvarno niste ni svjesne koliko pomazete, nama koje posmatramo iz sjene, sa svojim iskustvom. 
    Htjela bih podijeliti s vama svoje iskustvo pa mozda izvucete nesto iz toga dobro za sebe. 
    Naime, moji svi nalazi su super, kod nas je muski faktor u pitanju i to jako rijetki slucaj. U spremiogramu su pronadjena antitijela koja ne dozvoljavaju da se spremic spoji sa js, zbog toga smo nakon 2 god pokusavanja poslani na icsi. Stimulacija mi je trajala 13 dana, dobili smo 14 js, od kojih se 9 oplodilo i ovdje je praksa da odmah prvi dan 2 smrznu a ostale ostave do blastica. Kod nas nijedna nije dosla do blastociste, samo 1 js je na 5ti dan bila u stanju morule i nju su mi vratili na transferu. Dan prije transfera sam dobila 25.000 jedinica D3 i doktorica je rekla da s d3 prestajem i da je to organizmu dovoljno (inace mi nisu nikad trazili nalaz d3). Na dan transfera sam malo lezala (2-3 sata), poslije normalno kuhala rucak i obavljala po kuci sto i inace radim. Sutradan sam vec otisla na posao, radim kao med.sestra, tako da sam non stop u pokretu. Jedino sta sam izbjegavala je bilo ne dizati tesko. Test sam uradila nakon 5 od transfera i pojavila se blijeda crtica. Beta na 14 dnt je bila 1490. 
    Jucer smo bili na vec drugom ultrazvuku i trenutno smo 7tt i nase malo srce, nekvalitetne morule na 5ti dan, kuca ❤️

Zaraa
    16. Listopad 2019. 19:17

mimoza

Drage cure, pratim vas jako dugo i svakodnevno 😁 stvarno niste ni svjesne koliko pomazete, nama koje posmatramo iz sjene, sa svojim iskustvom.
    Htjela bih podijeliti s vama svoje iskustvo pa mozda izvucete nesto iz toga dobro za sebe.
    Naime, moji svi nalazi su super, kod nas je muski faktor u pitanju i to jako rijetki slucaj. U spremiogramu su pronadjena antitijela koja ne dozvoljavaju da se spremic spoji sa js, zbog toga smo nakon 2 god pokusavanja poslani na icsi. Stimulacija mi je trajala 13 dana, dobili smo 14 js, od kojih se 9 oplodilo i ovdje je praksa da odmah prvi dan 2 smrznu a ostale ostave do blastica. Kod nas nijedna nije dosla do blastociste, samo 1 js je na 5ti dan bila u stanju morule i nju su mi vratili na transferu. Dan prije transfera sam dobila 25.000 jedinica D3 i doktorica je rekla da s d3 prestajem i da je to organizmu dovoljno (inace mi nisu nikad trazili nalaz d3). Na dan transfera sam malo lezala (2-3 sata), poslije normalno kuhala rucak i obavljala po kuci sto i inace radim. Sutradan sam vec otisla na posao, radim kao med.sestra, tako da sam non stop u pokretu. Jedino sta sam izbjegavala je bilo ne dizati tesko. Test sam uradila nakon 5 od transfera i pojavila se blijeda crtica. Beta na 14 dnt je bila 1490.
    Jucer smo bili na vec drugom ultrazvuku i trenutno smo 7tt i nase malo srce, nekvalitetne morule na 5ti dan, kuca ❤️

Aaa bas je lipo procitat nesto ovako, da mi vitar u leda! Sritno!!! 🙏❤

💞girl💞

Zaraa
    16. Listopad 2019. 19:18

Babylove

Na brzinu samo da se javim… Preletila sam stranice i zbilja svega ima… U svakom slucaju kao i uvijek svima zelim srecu ❤️
    Ja sam vam u bolnici od jucer.. Bas me je streso hiper… Dobila dvije infuzije… Danas beta 6714… Nije se 100 % uduplala ali tjesi me da se bete iznad 2000 i ne duplaju pravilno… Sutra uzv i nadam se najboljem 🙏💪🤞

Sretno, bit ce sve uredu, virujem! 🙏❤

💞girl💞

• MilMil
    16. Listopad 2019. 19:30

yvette

Milmiljeli imas pcos? Inverzija lh i fsh najcesce ukazuje na to.

Nemam jajnici su mi ok. Bar tako moj doktor kaze

mimoza
    16. Listopad 2019. 19:31

Nikitta ko zna, mozda je bas taj mali poticaj vitamina D trebao da se sve to dogodi. Ali mi je nakon transfera pa i jos uvijek, zabranila da dalje nastavim koristiti vit D. Ne znam iz kojeg razloga.
    ZaraZ hvala puno, ja kada sam saznala da nijedna nije uspjela na 5ti dan doci do blastice, otpisala sam cijeli proces, ali eto desilo se suprotno. Zato nikad ne odustajete i ne gubite nadu, sjetite se da i nekcalitetna morula moze donijeti neopisivu srecu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.