Javili da imamo 8 oplodenih. Sutra,ce me zvati sti o kako dalje. Hoce li biti 3.ili5.dan.
Javili da imamo 8 oplodenih. Sutra,ce me zvati sti o kako dalje. Hoce li biti 3.ili5.dan.
💃💃🤞🤞
Mene isto zvali danas iz poliklinike, opet bez nekih detalja.🙄 Sestra me uputila na neke stvari oko transfera sutra,i da ćemo ujutro pričat sa embriologom. Samo je još rekla da će bit nešto i za zamrznit 💃🤞,al kao da nije službeno, u smislu svašta se može dogodit do sutra.🤷 Nadam se da će bit. 🤞 Bilo je 9js ali ne znam broj oplođenih ni nikakve detalje.. Jedva čekam sutra 😊
Sunshine gokshura premium navodno za musku plodnost. Sjecam se da je nasa Nasty to svom davala, takodjer je oligoasteno bio. Uspjeli su i to mislim cak prirodno tik pred postupak💪
Svakako mu naruci to. Sto se varikokele tice da mozda odete kod drugog dr. po jos neki savjet. Te zilice mu smetaju a spermiji se proizvode, treba im slobodan protok😁 Ja sam u Cito polikl. Dr Radovnikovic ce mm operirati, tek smo bili kod nje, cini mi se da je strucna, ne obecaje brda i doline i bas sve detaljno objasni. Uzv je palila color-doppler i detaljno je sve gledala 20min. To mi se odmah svidjelo.
Vuky vi ste vec to obavili😊 Meni je dr rekao novalac kapsule, poslije je rekao da ako zelim da koristim folacin i dao mi na recept ali sam ja rekla da ostajem na prenatalima jer mi odgovaraju, slozio se sa mnom.
MalaM sto ih nisi izresetala hahah osjetljivo je reci sada broj jer je "daleko" sutra ali nemas se sto brinuti. Javi se sutra☺️🤞
Ladybug odlican broj 🤞 Da se nastave sve razvijati da ostane za veliku obitelj😎😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nikitta si vadila ostatak pretraga jutros?
Vrapcic gdje siiiii 😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sunshinegokshura premium navodno za musku plodnost. Sjecam se da je nasa Nasty to svom davala, takodjer je oligoasteno bio. Uspjeli su i to mislim cak prirodno tik pred postupak💪
Svakako mu naruci to. Sto se varikokele tice da mozda odete kod drugog dr. po jos neki savjet. Te zilice mu smetaju a spermiji se proizvode, treba im slobodan protok😁 Ja sam u Cito polikl. Dr Radovnikovic ce mm operirati, tek smo bili kod nje, cini mi se da je strucna, ne obecaje brda i doline i bas sve detaljno objasni. Uzv je palila color-doppler i detaljno je sve gledala 20min. To mi se odmah svidjelo.
Vukyvi ste vec to obavili😊 Meni je dr rekao novalac kapsule, poslije je rekao da ako zelim da koristim folacin i dao mi na recept ali sam ja rekla da ostajem na prenatalima jer mi odgovaraju, slozio se sa mnom.
MalaMsto ih nisi izresetala hahah osjetljivo je reci sada broj jer je "daleko" sutra ali nemas se sto brinuti. Javi se sutra☺️🤞
Ladybugodlican broj 🤞 Da se nastave sve razvijati da ostane za veliku obitelj😎😊
Ma znam da je osjetljivo zato nisam ni upirala ali sam znatiželjna 🙈 Ništa, vidit ćemo sutra sve. Javim! 🤗
Na brzinu samo da se javim... Preletila sam stranice i zbilja svega ima... U svakom slucaju kao i uvijek svima zelim srecu ❤️
Ja sam vam u bolnici od jucer.. Bas me je streso hiper... Dobila dvije infuzije... Danas beta 6714... Nije se 100 % uduplala ali tjesi me da se bete iznad 2000 i ne duplaju pravilno... Sutra uzv i nadam se najboljem 🙏💪🤞
Babylove gdje si u bolnici, u Vg? Baš mi je žao, ali to tako nažalost često ide, hiper se pogorša s trudnoćom. Sretno sutra, bit će sve okej..
Nisam.. Kod nas sam u Vt. Trebala sam na kontrolu u zg u pon ali sve i ako me puste iz bolnice necu ici jer ceste su katastrofa i 2 sata tam pa 2 nazad mislim da ce mi samo pogoršati stanje... A i za mrvu bolje da se sto manje treskamo... Ja se nadam da ce biti super 🙏
Ldybug i MalaM sretno 🤞
Babylove drzi se, sretno sutra na uzv!
Blacky zasto si otpisala? Nisi dobila ni m niti brljavis smeđe a nisi radila ni test?? Ili sam nesto propustila?
Babylove bit ce to sve u redu. Jos koja infuzijica i ti ko nova. A za bete sam bas danas pročitala da rast od preko 65% u 48 sati se smatra pravilnim rastom.
Jel ono smedjarenje poslije uzv prestalo?
Ladybug super! 😊
MalaM 🤞🍀
Nikitta stvarno je meni mučno kad samo čitam kroz sta prolaziš. Ne mogu niti zamislit kako je to. Kad ti jebeni menstrualni ciklus odredjuje način života. Ma svaki dan mu fino pokazi 🖕, to je jedino i zaslužio! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji