Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    15. Listopad 2019. 18:29

Gelica

Jenn

Gelicaja vec brojim 2.dnt 🙂 najbolje bi bilo da ne bude potrebe za jos koji transfer!
    Sretno i tebi u 11.mjesecu 👍🍀🤞

Joj oprosti 🙃puno nas i ima i svako toliko nešto krivo upamtim 😀 Ma super, kako se osjećaš?

Dobro sam..probadanja od stimulacije i punkcije su prisutna, cicke osjetljive..nista ne osluskujem jer znam da mi je od lijekova i punkcije a i rano je. U nedjelju ujutro sam imala transfer a navecer sam vec krenula kihati i do ujutro je krenula prava prehlada..to smo rekli da je dobro, oslabljen imunitet, bolja implantacija, manja vjerovatnost odbacivanja embrija, jel tako?? 😬😂
    Sto se tice godina, i ja spadam u one starije, za dva mjeseca 40., isto sam rekla da nam je ovo zadnji pokusaj ali srecom dobili smo smrzlice pa polazem velike nade u ovaj postupak, najbolje bi bilo da se odmah uhvati ali ako ne, sigurna sam da ce biti iz nekog fet-a. Smrznuli smo po jednu blasticu, ja cvrsto vjerujem da cu u roku 6 mjeseci ostati trudna 😬 (uvijek sam bila optimisticna 😂, drugaciji scenario ne postoji u mojoj glavi dokle god imamo smrzlice 😍).

vuky
    15. Listopad 2019. 18:30

MalaM sretno u četvrtak... kako je prosla aspiracija? to ste u opcoj ili? 

Meto da, vratila se, ne zelim vise trositi vrijeme pa se mozda dogodi... uglavnom ja bi odmah krenula bila, no M je pozitivan i mislio je 100% cemo kad se njemu spermiogram popravi, njemu sada sve ok... pa, nekako lakse se odlucio za ovu metodu...
    ostajem kod dr.Pa, danas smo se culi, ne moram dolaziti do 6dc, jucer radila uzv, koji je bio ok, nema novih cisti... endometrij trolinijski 10mm, ali nije vidjela O... rekao je 2dc 3x1 Letrozol tablete, i 6dc prva folikulometrija....

• Jenn
    15. Listopad 2019. 18:30

Sunshine zao mi je ali mozda jos ima nade, stvarno je jako rano 😕 

• Blacky89
    15. Listopad 2019. 18:36

Nikitta na te kod Alebica mislim, znam da si rekla da ideš kad prodje menga, al nisam zapazila jel si napisala koji dan. Ma meni je danas 8dnt. 
    Vrapcic onda 🤞za sutra 😘

• Jenn
    15. Listopad 2019. 18:37

Ladybug super za puno js, neka ih se sto vise oplodi 🍀🤞sretno!

I da, opca je bas cool, ja zaspala na stolu a probudila se u krevetu u sobi pored 😬 kaze sestra da su pricali samnom odmah nakon punkcije ali ja se niceg ne sjecam 😂

• Jenn
    15. Listopad 2019. 18:38

Blacky a testic mozda neki?? Za nas koje imamo fetise 😬😂

• Gelica
    15. Listopad 2019. 18:39

Jenn

Gelica

Jenn

Gelicaja vec brojim 2.dnt 🙂 najbolje bi bilo da ne bude potrebe za jos koji transfer!
    Sretno i tebi u 11.mjesecu 👍🍀🤞

Joj oprosti 🙃puno nas i ima i svako toliko nešto krivo upamtim 😀 Ma super, kako se osjećaš?

Dobro sam..probadanja od stimulacije i punkcije su prisutna, cicke osjetljive..nista ne osluskujem jer znam da mi je od lijekova i punkcije a i rano je. U nedjelju ujutro sam imala transfer a navecer sam vec krenula kihati i do ujutro je krenula prava prehlada..to smo rekli da je dobro, oslabljen imunitet, bolja implantacija, manja vjerovatnost odbacivanja embrija, jel tako?? 😬😂
    Sto se tice godina, i ja spadam u one starije, za dva mjeseca 40., isto sam rekla da nam je ovo zadnji pokusaj ali srecom dobili smo smrzlice pa polazem velike nade u ovaj postupak, najbolje bi bilo da se odmah uhvati ali ako ne, sigurna sam da ce biti iz nekog fet-a. Smrznuli smo po jednu blasticu, ja cvrsto vjerujem da cu u roku 6 mjeseci ostati trudna 😬 (uvijek sam bila optimisticna 😂, drugaciji scenario ne postoji u mojoj glavi dokle god imamo smrzlice 😍).

Zvuči jako dobro, čim ima smrzlice već je lakše :) I super pozitivna, neka ti se ostvari tvoj scenarij što prije 🤰🤞 :) 
    A simptome najbolje ignorirati jer nemaš pojma od čega su kad smo pune svega 😂

Meto
    15. Listopad 2019. 18:43

Blacky is, is takve misli. Ne dopusti da te nadvladaju, vracaj onu pozitivu😁 Nebo je zuto, a sunce je blue, lallalala 😎  Nakrcana si hcg hormonom, normalno da imas te grcice. Vjerujem i nadam se da ce sve izici na dobro 🤗
    Vrapcic ne opterecuj se toliko sa brojkom, vidjeti ces da ce biti cetveroznamenkasti broj 😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Listopad 2019. 18:54

Srećaa

Belaaa

Hvaala vam curee na potpori ali da i meni nije jasno kako od 7 izvadjeni 6 punih i sad valjaju samo 2 a ostale nezrele kako to misli nezrele zasto nam to ne objasne stvarno cu je u cetvrtak to pitat dali je mozda rano radjena punkcija itd i nadam se posto ce ostaviti do cetvrtla da ce mozda bar jos jedna kojim cudom se pokrenuti jer rekla je da je sve ostavila da su dvi dobre i dijels see pa eto sretna sam ja i sa ove dvi bolje ista nego nedaj Boze da nijedna nije bila uh sta mi sve moramo preziviti zene moje jake smoo jakoo😍🙏
    Jubim sve i grlim i nadam se cudu u Cetvrtak🙏🙏❤
    Svima nam zelim srecu nejvecu i da se ostvarimo kao majkee!!🤗😘🙏🙏

Eto da se i ja nadovežem, dva puta u Petrovoj ICSI na 12-13 stanica i oba puta dvije blastice (čudno kako oba puta dvije blastice!! ???) nerazumijem kako to ide..

Too je super kad bi meni bila barem jedna blatocista od ove dvije ali eto cekam četvrtsk i nadam se da su ok kvaliteteee🙏🤗❤ i da ce se jos koja trgnitii🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

sunshine25
    15. Listopad 2019. 18:57

Draga Meto, probali smo sve od dodataka, L-karnitin, vitamin c, selen, q10, ma svašta. Malo mu se popravila pokretljivost, i onda za 2 mjeseca, na punkciji, sgram nikad gori. S obzirom da je on radio sgram i prije nego što smo prohodali (imam i taj nalaz otprije 6 godina), taj je bio još 10 puta gori, skoro sve 0. Bio je na uzv testisa i abdomena, nađena mu je obostrana varikokela, ali androlog ne preporuča operaciju, kaže da u ovom stadiju nema smisla, baš zbog visokog fsh. Stvarno nisam pametna što raditi, očito je da mu varira baš jako sgram, a zašto, ne znamo. Jedan je bio čak oligoastheno, a sad je stalno oligoasthenoterato. Oprosti, zaboravila sam, gdje ste vi u postupku? Planiram malo istražiti i druge klinike, koje se više fokusiraju na muški faktor.. stvarno ne znam gdje krenuti.
    Ostalim curama hvala na utješnim riječima, nadam se i ja još jer ipak nije bio potpuno bijel test danas..možda se jedna mrvica i zakači 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.