Babylove mila tako sam sretna radi tebe. Sjećaš se kad si uzela vit D, da sam ti rekla da će ti to riješit tvoj problem i da imam takav feeling da ćeš zatrudnit nakon toga na jesen. 😍😍😍. Ja sutra idem u Petrovu po otpusno pismo.. pa ću pitat jel stigao moj nalaz vit D kaj sam vadila prošli tjedan kod njih. Idem za cca 2 tjedna kod Podobnika.
Mathaja23 ja sam sad prošli tjedan isto imala aspiraciju js prerano, aljkavo odrađeno bez štoperice, ali to je česo u prirodnjacima, za stimulirani me začudilo da uopće samo imaš samo 1 stanicu, a sad jos ovo? Prestrašno!!? Jako mi je žao.
A znam da baš bzvz i meni je jako čudno da sam dobila samo 1 jajnu stanicu možda je to zbog amh a koji mi je 3.2 ne znam a možda i krivi lijekovi ko će to Znati više
Mislim da amh nema sa tim veze ja ga ima 2.61pa sam sad u prirodnom blago stimuliranom imala 3 stanice tako da mislim da nam je svaki misec drugcije jajnici reagiriju bas mi je zao radi svega!
Moj amh 1.98 pa imala 19j.s. Žao mi je što ti se to desilo, ali to uopće ne znači da će drugi put biti puno bolje. :)
A nizi amh zna inace biti povezan s losijim odgovorom jajnika na stimulaciju, medutim ne znam kako im se dogodilo da su punktirali nezrelu js. Rano je bila i punkcija. Kazes 10 dc?
Skupi snagu za dalje, nakon prvog postupka kad ustanove kako reagiras ce sigurno neke stvari popraviti, mozda ici s drugacijim protokolom. Biti ce bolje sljedeci put, ne znam sto da ti kazem osim da mi je jako zao sto si ostala bez transfera.
Hoce li ti doktor dati objasnjenje sto se dogodilo? Ukoliko mislis da bi bilo bolje s nekim drugim dokt, pokusaj. Trebamo slusati svoju intuiciju. Ja sam cula da imamo pravo na 4 stimulirana i 2 prirodna ukoliko se nesto nije promijenilo. Koja ti je dijagnoza, mozes li u prirodnjak izmedu stimuliranih?
Matheja23, ja sam ranije pisala i moj AMH na početku ove godine je bio 3,5 pa sam imala 5 stanica, ovo mi se baš čini da je aljkavo odrađeno. Cure već napisale, uzmi Q10.
Meni u poned. aspiracija u prirodnjaku, nadam se da neće opet puknuti folikul do tada
Bozma kakav si imala protokol kad si dobila 5 js da usporedimo s Mathajinim
Zar se uvijek vraca embrio drugi ili treci dan? Meni su dva puta vraca li drugi dan i nije se zadrzalo nazalost. Izgubila sam pravo preko hzzo, pa zato trazim savjet za privatnu polikliniku.
Taina ne vraca se uvijek, ako dobijes veci broj js i veci broj ih se dobro razvija, pustaju ih do 5og dana. Ukoliko je manji broj, vraca se ranije da se nebi dogodilo da 5.dan nema nista i da ostanes bez transfera. A kazu da ipak u maternici embrij ima vece sanse nego in vitro.
Menopur, ako se dobro sijećam, bile su 3 one ampulice, kasnije po 4 na dan i poslije još orgalutran zadnjih par dana. Isto nisu sve bile zrele pa je dr. rekao da ćemo ih drugi put pustiti još jedan dan.
Mathaja, to ništa ne znači, sad ste pametniji za drugi put. Znam da je sad teško, toliko inekcija, punkcija, pa niti ne doći do transfera
Moj amh je 2,2 i uvijek sam bila na klomifenima i dobila 1js.U prvom postupku sam primala i injekcije menopura. Preko hzzo vise nemam pravo zbog godina. Vecina mi govori da odustane od svega, ali mene nesto i dalje tjera da ne odustanem.
Taine
Ninna1804 jooojdao Bog da mi promjena donese rezultate. Inače vjerujem u ono - da su sve promjene dobre! Hvala babylove na riječima ohrabrenja, ❤️💜❤️
Gelica amh ti je izražen u p/mol ili u ng/L? Jer ako je pmol onda je stvarno čudo da si dobila 19js, jesu li se oplodile?
Mathaja23 moj amh je bio 6, pa 7,5, a sad je 3.5 tak nekaj, izražen u pmolu, imala sam sad 6 stanica, 3 zrele. Nije do AMh, meni se čini da ta Bemfola nije baš dobar lijek, vidi kako je Babylove promjenila s Bemfole na gonale i BINGO! Ipak se ovdje radi o pogrešci liječnika čini mi se…
ug/L ali obzirom na m9je godine to nije uopce lose. ( 42 godine) 12 kom stavili u oplodnjuu ij niti jedna se nije oplodila, radili su ivf. Doktor i biogica ostali u šoku. Na 4 zamrznute radili icsi i oploddila se jedna koja je preživjela. Kaže biologica da je vjerojatno do sperme ( prije su rekli da je do mojoh stanica zbog godina) koja je kako su rekli toliko dobra da se skoro nikada ne vidi takva ali da mogu neki enzimi faliti pa ne može doc do oplodnje. Kad sam spomenula da smo vec porirodno zatrudnili više nije znala kaj reć i rekla e onda ne znam... Tako da Mathaja23 znam sa je grozno ostat bez transfera nakon cijelog postupka...ali ne gubi nadu! :)
Jeli Babylove isto ima nizak amh? Ja sam s Bemfolom dobila 10 js, 9 ih se oplodilo.
Doduse meni je s 29 god amh 15.
Jeli Babyloveisto ima nizak amh? Ja sam s Bemfolom dobila 10 js, 9 ih se oplodilo.
Doduse meni je s 29 god amh 15.
Ja isto na bemfoli 9 js. 5 ih se oplodilo
27 god, amh 19
Doduse i na klomifen se reagirala odlicno, 4js.
Ali mi se ko nje cini bas nekako aljkavo i neodgovorno odradeno sve. Kakav to doktor tj kakvo je to iskustvo doktora da je tako rano punkcija napravljena? Neznan... cula san slucajeve da bude kasno tj da se desi da folikuli puknu, al da je punkcija napravljena prerano, bezveze.
Draga nemoj gubit nadu, tesko je, al sta su cure rekle nadam se da ce ti sad dat mozda malo jacu terapiju oa ce iduci put bit vise js i vise srece 🤞
💞girl💞
Gelica onda je tvoj AMH zapravo cca 13 pmolL što je u odnosu na Mathaju23 i mene koje imamo AMH 3 pmol/Lvelika razlika.. Tebi je jako dobra zaliha zapravo..
Stvarno? Sad si me bas oraspolozila :) N8sam baš isla nista o tome citat jer mi dr. rekao da je to neka zlatna sredina ( ali ipak malo nizi amh) i super za godine, pa sam to tako i uzela. Mislila sam da pretjeruje da me utjesi 😀. Hvala na info. Ali vi ste mlađe, i bolja vam je kvaliteta, tako da sve je to lutrija, kako se potrefi..
Sortiraj odgovore
Najstariji