Babylove mila tako sam sretna radi tebe. Sjećaš se kad si uzela vit D, da sam ti rekla da će ti to riješit tvoj problem i da imam takav feeling da ćeš zatrudnit nakon toga na jesen. 😍😍😍. Ja sutra idem u Petrovu po otpusno pismo.. pa ću pitat jel stigao moj nalaz vit D kaj sam vadila prošli tjedan kod njih. Idem za cca 2 tjedna kod Podobnika.
Mathaja23 ja sam sad prošli tjedan isto imala aspiraciju js prerano, aljkavo odrađeno bez štoperice, ali to je česo u prirodnjacima, za stimulirani me začudilo da uopće samo imaš samo 1 stanicu, a sad jos ovo? Prestrašno!!? Jako mi je žao.
A znam da baš bzvz i meni je jako čudno da sam dobila samo 1 jajnu stanicu možda je to zbog amh a koji mi je 3.2 ne znam a možda i krivi lijekovi ko će to Znati više
Ninna ❤️💓❤️💓❤️💓
Babylove beta je top!!!! 🎉🎊
Betty vidi se bome dobro!
Pa čestitam vam ženske! 🍀🎊🎉💓❤️🤰🍾❤️🎉
Hej cure evo da se i ja javim jučer mi je bila punkcija danas uj mi je biologica rekla da je jajna stanica bila nezrela da je prerano rađena punkcija pa zar je to moguće 😣😥
Nemogu virovat kako su tako neodgovorno pristupili tome. Prestrasno.
I u stimuliranom samo jedna jajna stanica? Jesam dobro skuzila?
💞girl💞
Babylove mila tako sam sretna radi tebe. Sjećaš se kad si uzela vit D, da sam ti rekla da će ti to riješit tvoj problem i da imam takav feeling da ćeš zatrudnit nakon toga na jesen. 😍😍😍. Ja sutra idem u Petrovu po otpusno pismo.. pa ću pitat jel stigao moj nalaz vit D kaj sam vadila prošli tjedan kod njih. Idem za cca 2 tjedna kod Podobnika.
Mathaja23 ja sam sad prošli tjedan isto imala aspiraciju js prerano, aljkavo odrađeno bez štoperice, ali to je česo u prirodnjacima, za stimulirani me začudilo da uopće samo imaš samo 1 stanicu, a sad jos ovo? Prestrašno!!? Jako mi je žao.
A znam da baš bzvz i meni je jako čudno da sam dobila samo 1 jajnu stanicu možda je to zbog amh a koji mi je 3.2 ne znam a možda i krivi lijekovi ko će to Znati više
Uzimaj nano q10 od solgara, cujem da ga preporucuju svima sa nizim amh. Da je dobar za kvalitetu jajnih stanica.
💞girl💞
ZaraZ držim 🤞😘🍀
Mathaja zao mi je. Slijedećim put ce sigurno biti bolje, u prvom postupku niti liječnici ne znaju kako cemo reagirati na terapiju tako da se često dogode promašaji. Vjerojatno ti lijek nikako nije odgovarao. 1 stanica je bas malo. 🙏 se za ubuduće 😘
Bila bi manje u bedu da sam doživjela transfer i da je bio neuspješan ego ovako da mi kaže biologica da je punkcija prerano bila i da mi kaže da je jajna stanica bila totalno nezrela ah baš😥
Mathaja bas mi je zao, kakav ti je bio protokol?
Hej cure evo da se i ja javim jučer mi je bila punkcija danas uj mi je biologica rekla da je jajna stanica bila nezrela da je prerano rađena punkcija pa zar je to moguće 😣😥
Joj zbilja mi je zao,, koji postupak ti je ovo i tko ti je vodio postupak?
Prvi postupak u Vinogradskoj dr Bolanča
Zbilja mi je zao.. Bas cudno sa doktora Bolancu... Nadam se da ce nesto promijeniti i da ce sljedeći biti uspjesan 🙏🤞
Uzimaj nano q10 od solgara, cujem da ga preporucuju svima sa nizim amh. Da je dobar za kvalitetu jajnih stanica.
Ok budem hvala 🍀
Hvala cure zelim vam svima srecu sa velikim betama a poslje sa svojim drugim srcem koje ce zivjeti jednoga dana izvan vas .Ja ovaj puta nisam imala srece ali svih jednom to ceka pusa svima i sretno.❤😘
ZaraZ držim 🤞😘🍀
Mathajazao mi je. Slijedećim put ce sigurno biti bolje, u prvom postupku niti liječnici ne znaju kako cemo reagirati na terapiju tako da se često dogode promašaji. Vjerojatno ti lijek nikako nije odgovarao. 1 stanica je bas malo. 🙏 se za ubuduće 😘
Kakvo je tvoje stanje u labu? Nista ne pises ili je meni promaklo
Sortiraj odgovore
Najstariji