Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mathaja23
    04. Listopad 2019. 18:18

Nikitta

Babylove mila tako sam sretna radi tebe. Sjećaš se kad si uzela vit D, da sam ti rekla da će ti to riješit tvoj problem i da imam takav feeling da ćeš zatrudnit nakon toga na jesen. 😍😍😍. Ja sutra idem u Petrovu po otpusno pismo.. pa ću pitat jel stigao moj nalaz vit D kaj sam vadila prošli tjedan kod njih. Idem za cca 2 tjedna kod Podobnika.
    Mathaja23 ja sam sad prošli tjedan isto imala aspiraciju js prerano, aljkavo odrađeno bez štoperice, ali to je česo u prirodnjacima, za stimulirani me začudilo da uopće samo imaš samo 1 stanicu, a sad jos ovo? Prestrašno!!? Jako mi je žao.

A znam da baš bzvz i meni je jako čudno da sam dobila samo 1 jajnu stanicu možda je to zbog amh a koji mi je 3.2 ne znam a možda i krivi lijekovi ko će to Znati više 

• Blacky89
    04. Listopad 2019. 18:35

Ninna ❤️💓❤️💓❤️💓
    Babylove beta je top!!!! 🎉🎊
    Betty vidi se bome dobro! 
    Pa čestitam vam ženske! 🍀🎊🎉💓❤️🤰🍾❤️🎉

Zaraa
    04. Listopad 2019. 18:36

Mathaja23

Hej cure evo da se i ja javim jučer mi je bila punkcija danas uj mi je biologica rekla da je jajna stanica bila nezrela da je prerano rađena punkcija pa zar je to moguće 😣😥

Nemogu virovat kako su tako neodgovorno pristupili tome. Prestrasno. 
    I u stimuliranom samo jedna jajna stanica? Jesam dobro skuzila? 

💞girl💞

Zaraa
    04. Listopad 2019. 18:38

Mathaja23

Nikitta

Babylove mila tako sam sretna radi tebe. Sjećaš se kad si uzela vit D, da sam ti rekla da će ti to riješit tvoj problem i da imam takav feeling da ćeš zatrudnit nakon toga na jesen. 😍😍😍. Ja sutra idem u Petrovu po otpusno pismo.. pa ću pitat jel stigao moj nalaz vit D kaj sam vadila prošli tjedan kod njih. Idem za cca 2 tjedna kod Podobnika.
    Mathaja23 ja sam sad prošli tjedan isto imala aspiraciju js prerano, aljkavo odrađeno bez štoperice, ali to je česo u prirodnjacima, za stimulirani me začudilo da uopće samo imaš samo 1 stanicu, a sad jos ovo? Prestrašno!!? Jako mi je žao.

A znam da baš bzvz i meni je jako čudno da sam dobila samo 1 jajnu stanicu možda je to zbog amh a koji mi je 3.2 ne znam a možda i krivi lijekovi ko će to Znati više

Uzimaj nano q10 od solgara, cujem da ga preporucuju svima sa nizim amh. Da je dobar za kvalitetu jajnih stanica. 

💞girl💞

• Blacky89
    04. Listopad 2019. 18:39

ZaraZ držim 🤞😘🍀
    Mathaja zao mi je. Slijedećim put ce sigurno biti bolje, u prvom postupku niti liječnici ne znaju kako cemo reagirati na terapiju tako da se često dogode promašaji. Vjerojatno ti lijek nikako nije odgovarao. 1 stanica je bas malo. 🙏 se za ubuduće 😘

yvette
    04. Listopad 2019. 18:43

Mathaja23

Bila bi manje u bedu da sam doživjela transfer i da je bio neuspješan ego ovako da mi kaže biologica da je punkcija prerano bila i da mi kaže da je jajna stanica bila totalno nezrela ah baš😥

Mathaja bas mi je zao, kakav ti je bio protokol?

• Babylove
    04. Listopad 2019. 18:44

Mathaja23

Babylove

Mathaja23

Hej cure evo da se i ja javim jučer mi je bila punkcija danas uj mi je biologica rekla da je jajna stanica bila nezrela da je prerano rađena punkcija pa zar je to moguće 😣😥

Joj zbilja mi je zao,, koji postupak ti je ovo i tko ti je vodio postupak?

Prvi postupak u Vinogradskoj dr Bolanča

Zbilja mi je zao.. Bas cudno sa doktora Bolancu... Nadam se da ce nesto promijeniti i da ce sljedeći biti uspjesan 🙏🤞

Nikitta

• Mathaja23
    04. Listopad 2019. 18:49

ZaraZ

Mathaja23

Nikitta

Uzimaj nano q10 od solgara, cujem da ga preporucuju svima sa nizim amh. Da je dobar za kvalitetu jajnih stanica.

Ok budem hvala 🍀

• amber
    04. Listopad 2019. 18:51

Hvala cure  zelim vam svima srecu sa velikim betama a poslje sa svojim drugim srcem koje ce zivjeti jednoga dana izvan vas .Ja ovaj puta nisam imala srece ali svih jednom to ceka pusa svima i sretno.❤😘

• Babylove
    04. Listopad 2019. 18:54

Blacky89

ZaraZ držim 🤞😘🍀
    Mathajazao mi je. Slijedećim put ce sigurno biti bolje, u prvom postupku niti liječnici ne znaju kako cemo reagirati na terapiju tako da se često dogode promašaji. Vjerojatno ti lijek nikako nije odgovarao. 1 stanica je bas malo. 🙏 se za ubuduće 😘

Kakvo je tvoje stanje u labu? Nista ne pises ili je meni promaklo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.