Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Taine
    04. Listopad 2019. 19:09

Zar se uvijek vraca embrio drugi ili treci  dan?  Meni su dva puta vraca li drugi dan i nije se zadrzalo nazalost. Izgubila sam pravo preko hzzo, pa zato trazim savjet za privatnu polikliniku. 

Taine

• Taine
    04. Listopad 2019. 19:10

Mathaja23

Mathaja23

Taine

Mathaja23

Cure koliko imamo pravo ić na stimulirane postupke preko hzzo a?

Po novome mislim 10 puta, ali nisam sigurna.

Da tako puno???

A stvarno želim svima sreću da dobijemo naše bebice🍀👼🏼

Tako sam citala negdje od 1.1.2019.da bi se omogucila, ali ne znam da li se primjenjuje. Do sada je bilo 4 uz stimulaciji i 2 prirodna. 

Taine

• Taine
    04. Listopad 2019. 19:13

Koliko kosta kod dr Simunića? 

Taine

• ninna1804
    04. Listopad 2019. 19:20

Hvala vam cure!! Nikitta ti si prava prorocica!!! Meni je slucajna promjena lijecnika donijela uspjeh, e sad ce tako i tebi....neces samo ti biti baba vanga  
    Babylove cestitammm na beti!!!!!   ja danas pokupila nalaze vitamina D, folne, tsh....napokon mi je sve u zlatnoj sredini, valjda je taj balans napokon pomogao. 
    Mathaja23 zao mi je, mogu misliti da si razocarana....ovo su ti bas lose odradili. 
    ZaraZ sretnoooo, drzim fige!!!!!

• Babylove
    04. Listopad 2019. 19:43

ninna1804

Hvala vam cure!! Nikitta ti si prava prorocica!!! Meni je slucajna promjena lijecnika donijela uspjeh, e sad ce tako i tebi….neces samo ti biti baba vangaBabylove cestitammm na beti!!!!! ja danas pokupila nalaze vitamina D, folne, tsh….napokon mi je sve u zlatnoj sredini, valjda je taj balans napokon pomogao.
    Mathaja23zao mi je, mogu misliti da si razocarana….ovo su ti bas lose odradili.
    ZaraZ sretnoooo, drzim fige!!!!!

Odlicno i sadaneka do kraja bude sretno ❤️🙏🤞

04. Listopad 2019. 19:56

Matheja23, ja sam ranije pisala i moj AMH na početku ove godine je bio 3,5 pa sam imala 5 stanica, ovo mi se baš čini da je aljkavo odrađeno. Cure već napisale, uzmi Q10.
    Meni u poned. aspiracija u prirodnjaku, nadam se da neće opet puknuti folikul do tada

MalaM1
    04. Listopad 2019. 20:12

Drage cure sretno na betama!!! 😍💕
    I ostalim curama također sretno u postupcima! 😊
    Ja sam u fazi bockanja, za sada nemam nikakvih nuspojava, osim šta me malo štrica u lijevom jajniku, ništa strašno... Sutra je prvi ultrazvuk. Držite fige da bude js. 🤞🙏 
    Matheja23 baš mi je žao što je tako ispalo, vjerujem da je to gore nego da je došlo do transfera pa da je bilo neuspješno. 😔 I to zbog nečije greške ili nemara.. 🙄

MalaM1
    04. Listopad 2019. 20:13

Htjela sam reći, čestitam na betama!! 🤣🤗🤗

04. Listopad 2019. 20:25

Je li itko od vas primao Orgalutran u prirodnjaku? U ova prva dva sam samo štopericu, ovaj put Orgalutran danas i sutra ujutro i navečer Brevactide.
    Nije bio moj dr. pa nisam puno ispitivala, rekao je da je to da ne puknu do poned. Je li moguće da ipak opet puknu, unatoč Orgalutranu?

• Gelica
    04. Listopad 2019. 20:25

Marta ja sam naručena kod Šimunića 10.10. Ako je sve ok išli bi odmah u postupak za 2 tjedna. 
    Nikitta, mogla sam znati da već ideš na akupunkturu :) Što se bolova u jajnika tice, i ja sam osjećala jajnike i pikanje nakon punkcije  ali ne opterećujem se ako je u granicama normale, bilo bi čudno da baš ništa ne osjećamo.  Iako, mislila da će me ipak bolit nakon punkcije ali stvarno nije, više pritisak neki lagan i pikanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.