Zar se uvijek vraca embrio drugi ili treci dan? Meni su dva puta vraca li drugi dan i nije se zadrzalo nazalost. Izgubila sam pravo preko hzzo, pa zato trazim savjet za privatnu polikliniku.
Taine
Cure koliko imamo pravo ić na stimulirane postupke preko hzzo a?
Po novome mislim 10 puta, ali nisam sigurna.
Da tako puno???
A stvarno želim svima sreću da dobijemo naše bebice🍀👼🏼
Tako sam citala negdje od 1.1.2019.da bi se omogucila, ali ne znam da li se primjenjuje. Do sada je bilo 4 uz stimulaciji i 2 prirodna.
Taine
Hvala vam cure!! Nikitta ti si prava prorocica!!! Meni je slucajna promjena lijecnika donijela uspjeh, e sad ce tako i tebi....neces samo ti biti baba vanga
Babylove cestitammm na beti!!!!! ja danas pokupila nalaze vitamina D, folne, tsh....napokon mi je sve u zlatnoj sredini, valjda je taj balans napokon pomogao.
Mathaja23 zao mi je, mogu misliti da si razocarana....ovo su ti bas lose odradili.
ZaraZ sretnoooo, drzim fige!!!!!
Hvala vam cure!! Nikitta ti si prava prorocica!!! Meni je slucajna promjena lijecnika donijela uspjeh, e sad ce tako i tebi….neces samo ti biti baba vangaBabylove cestitammm na beti!!!!!
ja danas pokupila nalaze vitamina D, folne, tsh….napokon mi je sve u zlatnoj sredini, valjda je taj balans napokon pomogao.
Mathaja23zao mi je, mogu misliti da si razocarana….ovo su ti bas lose odradili.
ZaraZ sretnoooo, drzim fige!!!!!
Odlicno i sadaneka do kraja bude sretno ❤️🙏🤞
Matheja23, ja sam ranije pisala i moj AMH na početku ove godine je bio 3,5 pa sam imala 5 stanica, ovo mi se baš čini da je aljkavo odrađeno. Cure već napisale, uzmi Q10.
Meni u poned. aspiracija u prirodnjaku, nadam se da neće opet puknuti folikul do tada
Drage cure sretno na betama!!! 😍💕
I ostalim curama također sretno u postupcima! 😊
Ja sam u fazi bockanja, za sada nemam nikakvih nuspojava, osim šta me malo štrica u lijevom jajniku, ništa strašno... Sutra je prvi ultrazvuk. Držite fige da bude js. 🤞🙏
Matheja23 baš mi je žao što je tako ispalo, vjerujem da je to gore nego da je došlo do transfera pa da je bilo neuspješno. 😔 I to zbog nečije greške ili nemara.. 🙄
Je li itko od vas primao Orgalutran u prirodnjaku? U ova prva dva sam samo štopericu, ovaj put Orgalutran danas i sutra ujutro i navečer Brevactide.
Nije bio moj dr. pa nisam puno ispitivala, rekao je da je to da ne puknu do poned. Je li moguće da ipak opet puknu, unatoč Orgalutranu?
Marta ja sam naručena kod Šimunića 10.10. Ako je sve ok išli bi odmah u postupak za 2 tjedna.
Nikitta, mogla sam znati da već ideš na akupunkturu :) Što se bolova u jajnika tice, i ja sam osjećala jajnike i pikanje nakon punkcije ali ne opterećujem se ako je u granicama normale, bilo bi čudno da baš ništa ne osjećamo. Iako, mislila da će me ipak bolit nakon punkcije ali stvarno nije, više pritisak neki lagan i pikanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji