ZaraZsuperr, neka se sad cvrsto primi ili prime 😬!!!
Mene je bolila punkcija ali nakon dan dva se smiri tako da do transfera vise nista ne boli..jesi rekla dr za to?
Pomalo do bete, a zamisli kak je nama sto smo u Ri, moramo 3 tjedna cekati 😂
Jesi planirala ranije test raditi?
Nije bilo nista strasno, tek popodne osjetim malo, cak koda osjecam i livi bubrig. Neznan vise jel umisljam 🤔
Nisan nista planirala, toliko san neoptereceno isla u ovo da uopce nisan razmisljala o testu, vidit cu, ako uspijem izdrzat icu direkt na betu 😁
💞girl💞
Cure, nikako se javit.
Cestitam svim plusicima, neka ih bude jos vise! 🤞
Jutros bio transfer, vracene 2 osmostanicne mrvice, dr kaze da su izvrsne, za 3 jos navijamo do ponediljka. Embriologica kaze da imaju velike sanse 🤞🤞🤞
Sto me malo "brine" je bol. Zadnji put nisam osjetila ni punkciju ni transfer, ovaj put i jedno i drugo bolilo.
Osjetim neku tupu bol, kad se nagnen ili legnem na livi bok, oko livog jajnika. Ta strana me i bolila kod punkcije, jel moguce da od toga jos uvik boli?
Ps ko ce docekat petak za 2 tjedna?! 🙏🤞❤
E pa ovo je tako kod mene bilo…i meni je rekla da ne bi smjelo nista boliti,pa evo ,napravili test iz zajebancije,pa je pozitivan i sad me boli,stalno me bocka,grci i sl..na ledima kad lezim jedino mi je ok..a sta Ce biti do veze,pitaj Boga…jos cijeli slijedeći tjedan nista,tek u onaj tamo pon…za ispiz..
Mozda i meni tako bude, daj Boze hehe.
Ajmeee, majkemi gore je ovo cekanje od bolne punkcije 🤣
💞girl💞
Hej cure evo da se i ja javim jučer mi je bila punkcija danas uj mi je biologica rekla da je jajna stanica bila nezrela da je prerano rađena punkcija pa zar je to moguće 😣😥
Cure, nikako se javit.
Cestitam svim plusicima, neka ih bude jos vise! 🤞
Jutros bio transfer, vracene 2 osmostanicne mrvice, dr kaze da su izvrsne, za 3 jos navijamo do ponediljka. Embriologica kaze da imaju velike sanse 🤞🤞🤞
Sto me malo "brine" je bol. Zadnji put nisam osjetila ni punkciju ni transfer, ovaj put i jedno i drugo bolilo.
Osjetim neku tupu bol, kad se nagnen ili legnem na livi bok, oko livog jajnika. Ta strana me i bolila kod punkcije, jel moguce da od toga jos uvik boli?
Ps ko ce docekat petak za 2 tjedna?! 🙏🤞❤
Tekucine puno, ici piskiti i mirovati, sve ti je to normalno kad smo u postupku... Pazi na sebe i ako bude bolilo i ne budes mogla disati pravilno na hitnu ❤️ i sretno ti.....
Betty joj da skroz ti menga bolovi.. I sad mi se od jucer pojavilo to da su mi ruke i noge led ledene, tijelo vruce a meni zima.. Evo dvoje obicnih carapa i jedne termo i nikako se ugrijat i jos pokrivena dekom...
Cure hvala svima zelim vam svima ovu srecu ❤️❤️
Nikitta ne moram ti ni pricat da sam 3 puta citala nalaz.. Pa ime da nisu zajebali... Zbilja sam za 8 dan manju ocekivala... Strah me i sretna sam i sve mi je izmjesano.. Kad ti ono kod podobnika ides
Hej cure evo da se i ja javim jučer mi je bila punkcija danas uj mi je biologica rekla da je jajna stanica bila nezrela da je prerano rađena punkcija pa zar je to moguće 😣😥
Joj zbilja mi je zao,, koji postupak ti je ovo i tko ti je vodio postupak?
A joj baš mi je žao,gdje si u kojoj bolnici,ja stvarno ne kužim da se oni tako ponšaju pa nije aspiracija izvaditću krv pa ok...baš su neodgovorni.Draga žao mi je nisi bila u stimuliranom postuku ili jesi
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Joj zbilja mi je zao,, koji postupak ti je ovo i tko ti je vodio postupak?
Prvi postupak u Vinogradskoj dr Bolanča
A joj baš mi je žao,gdje si u kojoj bolnici,ja stvarno ne kužim da se oni tako ponšaju pa nije aspiracija izvaditću krv pa ok…baš su neodgovorni.Draga žao mi je nisi bila u stimuliranom postuku ili jesi
Stimulirani da 😥
Bila bi manje u bedu da sam doživjela transfer i da je bio neuspješan ego ovako da mi kaže biologica da je punkcija prerano bila i da mi kaže da je jajna stanica bila totalno nezrela ah baš😥
Sortiraj odgovore
Najstariji