Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    03. Listopad 2019. 06:07

Cureeer trazim link za slike i nadem i onda neznam staviti sliku... Uglavvnom tresem se ko siba,,, 5dt poslijepodne napravim test i nista ja vec u banani... Znam daje dosta njih vidjelo sjeninu sjenu... I jucer 6dt cijeli dan M bolovi.. I ujutro se probudim i ma reko ajd da napravim da sam sebe prestanem ubjedivati da je uspjelo... I popisam se ja ostavim test ne prode ni min.. Pogldam i vidim svoju prvu ikad sjenu u zivotu.. Cak se ne trebam ni naprezat da ju vidim... 

Luda83
    03. Listopad 2019. 06:17

Babylove

Cureeer trazim link za slike i nadem i onda neznam staviti sliku… Uglavvnom tresem se ko siba,,, 5dt poslijepodne napravim test i nista ja vec u banani… Znam daje dosta njih vidjelo sjeninu sjenu… I jucer 6dt cijeli dan M bolovi.. I ujutro se probudim i ma reko ajd da napravim da sam sebe prestanem ubjedivati da je uspjelo… I popisam se ja ostavim test ne prode ni min.. Pogldam i vidim svoju prvu ikad sjenu u zivotu.. Cak se ne trebam ni naprezat da ju vidim…

Jako lijepe vijesti u ovo rano jutro, čestitam!!  Držim fige da se podeblja u narednim danima i da bude i službeno uskoro 

• thinkpink1
    03. Listopad 2019. 06:29

Babylove

Cureeer trazim link za slike i nadem i onda neznam staviti sliku… Uglavvnom tresem se ko siba,,, 5dt poslijepodne napravim test i nista ja vec u banani… Znam daje dosta njih vidjelo sjeninu sjenu… I jucer 6dt cijeli dan M bolovi.. I ujutro se probudim i ma reko ajd da napravim da sam sebe prestanem ubjedivati da je uspjelo… I popisam se ja ostavim test ne prode ni min.. Pogldam i vidim svoju prvu ikad sjenu u zivotu.. Cak se ne trebam ni naprezat da ju vidim…

https://postimg.cc/
    Odaberes sliku, kopiras link koji se nalazi pod Thumbnail za forume i zaljepis da i mi vidimo tu crtu😍😍😍🍀🍀🍀🥰😘

• Babylove
    03. Listopad 2019. 07:02

• Babylove
    03. Listopad 2019. 07:03

Babylove

Nadam se da ju vidite kao i ja i da ne umisljam.. Uzivo se bolje vidi... 

HarryPotter
    03. Listopad 2019. 07:39

Babylove

Babylove

Nadam se da ju vidite kao i ja i da ne umisljam.. Uzivo se bolje vidi…

Pratim sve vas cekalice uvijek i jedva cekam da sd pridruzite drugim temama. 
    BabyL. ♥️♥️♥️ Jutro si mi uljepsala. 

url=https://lilypie.com]

skoljka
    03. Listopad 2019. 08:00

Babylove

Itekako se vidi 🥳🥳🥳🥳🥳

• Babylove
    03. Listopad 2019. 08:06

Ufff laknulo mi je zbilja sam mislila da sam luda.... 🙏🙏

yvette
    03. Listopad 2019. 08:12

Babylove vidim i cestitam !! 🥳 

Vrapčić123
    03. Listopad 2019. 08:23

Babylove

Pa Babylove ovo je divnaa slika 💓💓💓

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.