Evo aplicirala sam u rameNišta me nije bolilo i sve je ok pa ću samo nastaviti tako kako mi je rekao. Sad me samo još dosta strah tih svih mogućih nuspojava koje pišu i ostalih mogućih komplikacija (samo krišom sam vidjela da pod "vrlo česte nuspojave" piše ciste na jajnicima uh uh). Možda je najbolje ne razmišljat o tome. Hvala vam na podršci, tek sam ušla u ovo i super je imati nekog za pitati sve ove detalje!
Super da si uspjela, nastavi tako kako su ti rekli, svakako se na sv. Duhu lijekovi daju iza 20h tako da ti gore ne bi imako tko ni dat. Bitno da si uspjela.
Nemoj citati te nuspojave, sve bi smo ovdje obolile od raznih rakova da je to bas tako. Ovdje postoje cure koje su po vise od 5 stimuliranih radile, al sve se bore da jedan dan u narucju imaju dio sebe, tako da budi pozitivna, nemoj se zamarati 🤗. Kod koje si dr?
Hvala! Kod dr.Tikvica Luetić. U kojoj si ti fazi?
Svima želim sretan put i kamo god stigle da ste zdrave i zadovoljne :)
Hvala! Kod dr.Tikvica Luetić. U kojoj si ti fazi?
Svima želim sretan put i kamo god stigle da ste zdrave i zadovoljne :)
I ona je moja dr. ❤️Nemoj je se sramit nikad nesto ispitivat, trazit savjet, trazit dodatnu pretragu, ma bilo sto, ona je bas otvorena za suradnju sa pacijenticom odnosno oba partnera.
Pa evo sutra ako Bog da 16tt, uspjelo iz 4og transfera i imam jos 3 eskimica jedan zaseban i dva skupa.
Sunshine25 žao mi je zbog psa, nažalost znam kako je to.. vežemo se za te životinje kao za člana obitelji.
Nikitta stvarno se nadam da će sutra ipak biti lijepih novosti! 😘
Thinkpink1 Pa znas da ti nije loša ideja oko glasanja 😂 Ja nemam pojma više… Ali znasm da tamo gdje nema anestezije za punkciju ne idem. Tako da , ako znate gdje još neema ( osim Lucingera) puno bi mi pomoglo u odabiru. Ili Šimunić ili Betaplus, možda i Podobnik su u igri. A tebi želim najvecu srecu, neka sve bude školski do kraja. :)
I naravno , svima ostalima koji imaju plusice sve najbolje do samoga kraja. :)
I ja sam bila isto kod Lucingera, ja bi pretrpila i ponovno punkciju bez anestezije da mi nije u FET-u vracao pošto poto blasticu, pristupio mi isto onak šablonski…a isla sam preko preporuke🤔 i normalno mu sve redovno platila. Cak sam bolji tretman imala u petrovoj… moj glas ide za betaplus (iako tamo nisam bila, ali sam cula samo pohvale za dr.dmitrovic) i za podobnika. Za simunica sam cula da su se dosta "pokvarili", postali neodgovorni, aljkavi i ne javljaju sta je sa oplodnjom js, pa se njih mora zivkat i moljakat za info…🥴
E vidiš, to su mi super informacije! Tako ću lakše odlučiti kad mi svi kažu neko svoje mišljenje ili iskustvo 😃 . A baš to šablonski želim izbjeći.. možda da sam koju godinu mlađa ne bi toliko komplicirala oko izbora, ali ovo mi je zadnji pokušaj i baš sam pod pritiskom zbog toga.. hvala :)
Alokiti nemoj čitati nuspojave , iako ih ja uvijek čitam 😂 I onda ludim od straha i na svaku glupost koju osjetim krivim lijekove! Mene je isto bilo užasno strah prvi puta svih tih nuspojava, ali baš ono strah i onda sam došla tu na forum i puno mi je pomoglo kad sam čula da nisam jedina, i dobila super savjete. Sve sdmo u istom sisu i istom strahu, ali priviknes se :)
Alokitinemoj čitati nuspojave , iako ih ja uvijek čitam 😂 I onda ludim od straha i na svaku glupost koju osjetim krivim lijekove! Mene je isto bilo užasno strah prvi puta svih tih nuspojava, ali baš ono strah i onda sam došla tu na forum i puno mi je pomoglo kad sam čula da nisam jedina, i dobila super savjete. Sve sdmo u istom sisu i istom strahu, ali priviknes se :)
* nismo u sisu 😂 ali smo u sosu
Thinkpink1 meni kad god sam pitala što mogu uzimati za bolju kvalitetu j.s. svi doktori mi rekli da ako pravilno jedem ne treba nista. Ali uzimam Q10 nano od Solgara, vitamin D, pšenicnu travu, i zeljezo. I Novalac prenatal sam uzimala ali mi poremetio stitnjacu jer sam predugo uzimala pa sam morala prestati.
Oprosti ali kako ti je Novalac prenatal poremetio stitnjacu?😳 ja ga koristim, ali nisam cula da predugo uzimanje moze nastetiti stitnjaci...na najslabijem sam eutiroxu cist da tsh drzim do 2...pa ak mi mozes malo pojasniti molim te...
@skoljka: 👏👏👏😍 Ma je simpa mi je dr, ali me još uvijek brine hoću li dobiti anesteziju za punkciju jer mi nije otvoreno odgovorila na to pitanje... Nego kao " budite bez brige, imamo mi to sve, neće vas ništa bolit" pa ću joj sad na folikulometriji reći da me jako strah te boli i htjela bih bit sigurna da ću dobit anesteziju. Kako je bilo kod tebe?
@Gelica: hvala na ohrabrenju!
Thinkpink1 meni kad god sam pitala što mogu uzimati za bolju kvalitetu j.s. svi doktori mi rekli da ako pravilno jedem ne treba nista. Ali uzimam Q10 nano od Solgara, vitamin D, pšenicnu travu, i zeljezo. I Novalac prenatal sam uzimala ali mi poremetio stitnjacu jer sam predugo uzimala pa sam morala prestati.
Meni rekli dr. da pijem za kvalitetu:
Vitamin D3 1000 IU, vitamin E 400 IU, vitamin C 1gr, B complex 100mg, Co-Q10 400mg, Ubiqinol 200mg, Inofolic prasak, Folat 1000mcg, Aspirin, Magnezij i mislim da je to to...
Sortiraj odgovore
Najstariji