Cure koje cekate punkcije i transfere bez panike i stresa, osmjeh na lice i samo samouvjereno u pohod, i vjerujte svojim mrvicama da je ovaj put to to ❤️
Nikitica ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Necu ti nista posebno pisati, znas moj stav i misljenje prema tebi
Babylove sto se tice odnosa, mene su savjetovali poslije Feta sto vise odnose tih prva dva tri dana. A ovaj zadnji Et koji je bio uspjesan je bio nakon punkcije, blastica u freshu, e ja tad nisam ni pitala ali sam na svoju ruku imala odnose odmah prvu noc nakon transfeta i treci dan, da li se to smije ili ne kod mene se pokazalo pozitivno,ja sam silno htjela da se taj put primi pa sam tjerala muza na odnos iako se on bojao da nesto ne zeznemo, cetvrti dan me tako isprobadalo da sam se sva ukocila na par sekundi i to je ustvari bilo kad se moja mrvica pocela ugnijezdavat🥰, Mozda sam u proslom postu u zurbi nesto redoslijedom krivo objasnila pa me se krivo i shvatilo, ugl to je moje iskustvo i ja bi ga opet ponovila😂
Znaci transver mi je vijo 18.09 a test bi trebala radit 2.10 ako se dan transvera konta kao nulti danas mi je 6 dan od transvera ako sam dobro sve zbrojala ispravite me ako grijesim ?
Znaci ovi dana bi trbalalo doci do oplodnje 🙏🙏❤😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure koje cekate punkcije i transfere bez panike i stresa, osmjeh na lice i samo samouvjereno u pohod, i vjerujte svojim mrvicama da je ovaj put to to ❤️
Nikitica ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Necu ti nista posebno pisati, znas moj stav i misljenje prema tebi
Babylove sto se tice odnosa, mene su savjetovali poslije Feta sto vise odnose tih prva dva tri dana. A ovaj zadnji Et koji je bio uspjesan je bio nakon punkcije, blastica u freshu, e ja tad nisam ni pitala ali sam na svoju ruku imala odnose odmah prvu noc nakon transfeta i treci dan, da li se to smije ili ne kod mene se pokazalo pozitivno,ja sam silno htjela da se taj put primi pa sam tjerala muza na odnos iako se on bojao da nesto ne zeznemo, cetvrti dan me tako isprobadalo da sam se sva ukocila na par sekundi i to je ustvari bilo kad se moja mrvica pocela ugnijezdavat🥰, Mozda sam u proslom postu u zurbi nesto redoslijedom krivo objasnila pa me se krivo i shvatilo, ugl to je moje iskustvo i ja bi ga opet ponovila😂
❤😍😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Thinkpink1 kao da mi čitaš misli. Danas sam rekla svojoj dr. - svi su mi okej, samo da ne bude Kisić, mlad je i neiskusan i ne želim da mi on radi aspiraciju, obzirom na moju dijagnozu. Ona je rekla da će vidjet kakav je raspored 😅
Babylove te crne misli su baš đavolje, ne daj se omesti, i ja isto se teško odrhvavam tome, ali nemamo izbora. Zašto nama za promjenu ne bi bilo nešto lijepo? 🥰
Belaaa to bi sve mogli biti dobri znakovi da se nešto lijepo događa 🥰
Skoljka ❤️❤️❤️❤️
Nadam se jos nismo imali odnose u pocetku me malo ipak bilo strah nisam se mogl opustit sinoc htjeli pa me to opet malo bija pritisak pa nismoo🙈😁 a danas cu pa di puklo da puklooo jer kazu da je dobro da se stimulira maternicaa!😁❤🙏
Belaaa zaboravila sam jel ti vracena blastica ili trodnevna? Ako je blastica test mozes raditi 8dnt, ako je trodnevna onda jos +3 dana za svaki slucaj. Imala sam i ja taj osjecaj kao pred mengu. Kad stavljas utric obtati paznju na cerviks jel jos tvrd ili je poceo biti mekan, meni se to pokazalo kao prvi pokazatelj da je uspjelo, jer sam i u proslim et i fetovima pratila cerviks, ovaj put je bas bila razlika, u sredini rupica a okolo kao donut krafnica mala😂, jao koji opis🤭
Joj kad se sjetim sebe, sva u panici, sigurno me se Grizli dobro sjeca sa mojim ispadima ona me uvijek tjesila, sad ja vas tjesim a ja bila sigurno gora od svih vas zajedno ali sam uvijek bila pozitivna i nadala se najboljen😂😂😂
Bas sam uzbudjema zbog svih vas kao da ja sve ponovno prozivljavam, jedva cekam da nas zaspete pozitivnim ishodima rezultata❤️
Kad razmislim, i ja sam imala odnos par dana nakon transfera ovaj dobitni put, sad... slucajnost ili ne😊
Nakon toga svako 15-20 dana, iako bih ja i cesce, ali mm odbija utrogestan😁 Trenutno sam u 22. tt, ali sam umirovljena zbog niske posteljice, tako da bi ti moglo bit to od sexa ako se sto ne promijeni😁
Nikitta, babylove, uzbudena sam zbog vas ko da se radi o mojim postupcima😘😘😘
Curke da vas pitam jeli koja imala takvo iskustvo znaci nekad dole oko jajnika i matrnice osjecam ono tezinu pritisak i ono bol kao pred mengu ali upola manjeg inteziteta i malo mi rano pari za pms simtome s obzirom da mengu trebam dobit 1.10 tocno kad i test piskit😁
I ja imam takve simptome danas mi je 5 dan😉
Belaaa zaboravila sam jel ti vracena blastica ili trodnevna? Ako je blastica test mozes raditi 8dnt, ako je trodnevna onda jos +3 dana za svaki slucaj. Imala sam i ja taj osjecaj kao pred mengu. Kad stavljas utric obtati paznju na cerviks jel jos tvrd ili je poceo biti mekan, meni se to pokazalo kao prvi pokazatelj da je uspjelo, jer sam i u proslim et i fetovima pratila cerviks, ovaj put je bas bila razlika, u sredini rupica a okolo kao donut krafnica mala😂, jao koji opis🤭
Joj kad se sjetim sebe, sva u panici, sigurno me se Grizli dobro sjeca sa mojim ispadima ona me uvijek tjesila, sad ja vas tjesim a ja bila sigurno gora od svih vas zajedno ali sam uvijek bila pozitivna i nadala se najboljen😂😂😂
Bas sam uzbudjema zbog svih vas kao da ja sve ponovno prozivljavam, jedva cekam da nas zaspete pozitivnim ishodima rezultata❤️
Hvala Skoljka draga i ja se sijecam i veselila sam se tako tvojoj trudnoci da i tada sam i ja bila u isto vrime i pratila cervikas sada stavim jutros bas sluzavo bez problema a sinoc malo teze nekad a nekad ki o sale vise neznam nemogu to bas ocijenit vidit cemo😁 a da vracen mi treci dan u ponediljak je bila aspiracija u srijedu transver trostanicna stanica🙏🙏 pa sad sta bude nije bas nesto po kvalietiti ali to nema pravila rekla mi je moja jer nekad ni blatociste ne uspiju a ove manje uspiji tako nada je tu🙏🙏❤
Drage curke čekalice bete, plusića sretno svima, sretno i nama koje se spremamo za novi postupak.
Nikitta, tako sam sretna i hoću da me razveseliš ogronom plusčinom :-) nekako se baš nadam da će biti to i da će sve biti super ovaj put.Kad čitam tvoje komentare čini mi se da bih i ja mogla u Petrovu (ja se inače bojim i vađenaj krvi, a kamo li svega ovoga )ali me malo strah baš tog što si napislal što je sve nepredvidivo i ne znaš tko će te dopasti ,kad ćeš znati kad je aspiracija.Da li znaš kakvi su njihovi embriolozi.
Puse
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Bok cure
Evo sam dobila termin za Petrovu prve konzultacije.
Dali bi bilo dobro napraviti nalaze dok cekam pa da dodem s njima odmah
“Nebo strpljive voli.”
Sortiraj odgovore
Najstariji