Drage cure, prvi put sam na forumu i ne znam kako ovo točno funkcionira. Imam pitanja vezana uz potpomognutu oplodnju s pgd, zbog nasljedne genetske bolesti u obitelji. Zanima me otkuda uopće krenuti? Vidim da ima cura koje su išle u Bruxelles zbog sličnih situacija, ali ne znam kako stupiti u kontakt s njima. Hvala svima unaprijed!
Evo ,sad sam zvala pedijatricu za nalaz od male,ima gliste 🤯🤯🤯pa mislim stvarno...rekla sam da sam u postupku pa ja necu piti tablete,Sao me zanima ako koja zna da li to moze nastetiti postupku ako sam i ja zarazena?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Cure da li tko ide u Vinogradsku na postupak možda kod dr Bolanče? I u koliko sati se pikate? Ja sam skroz nova u ovome prvi put sada idem i sva sam u strahu 🐞
Ja sam u postupku tamo... Ja sam ovaj postupak najcesce kod dok. Bolance... Ali imas jos 2 i oni ti se mijenjaju skroz... Pika se između 16 i 18 h... Tako je tamo.. Svaka klinika ima svoje.. Ne moras se bojati.. I sestre su predivne zene ❤️
Hejbaburibu nista ne javljas.. Kako je proslo?
I moj izvještaj od danas... Folikuli lijepo napreduju.. Na 15/16 mm su ima ima i manjih oko 14.. I ima jedan taj je vec na 19... Terapija ista i sutra opet moram ici.... I dok. mi je u pon rekao da je endo 7.. Danas je druga rekla da je 7.3.. Ali sam skuzila da na papiru pise i od pon i danas da je endo 8.. Znate li sto to znaci?
Amber draga punkcija ne boli nista na jednu dvi meni nisu nista davali i nisam osijetila stvarno malo me zicnilo i to je to a sad na tri su mi dali dolaktin al ni to nije bilo potrebe ali eto poslje te malo jajnici bole kao pred mengu i nista strasno mozw ti i kad odes na wc bit malo sukrvice sve to normalno tako da samo opusteno i njih slusaj oni znaju sta rade!
Znam draga to sam ja pisala bety😉
Cure da li tko ide u Vinogradsku na postupak možda kod dr Bolanče? I u koliko sati se pikate? Ja sam skroz nova u ovome prvi put sada idem i sva sam u strahu 🐞
Ja sam u postupku tamo… Ja sam ovaj postupak najcesce kod dok. Bolance… Ali imas jos 2 i oni ti se mijenjaju skroz… Pika se između 16 i 18 h… Tako je tamo.. Svaka klinika ima svoje.. Ne moras se bojati.. I sestre su predivne zene ❤️
Hejbaburibu nista ne javljas.. Kako je proslo?
I moj izvještaj od danas… Folikuli lijepo napreduju.. Na 15/16 mm su ima ima i manjih oko 14.. I ima jedan taj je vec na 19… Terapija ista i sutra opet moram ici…. I dok. mi je u pon rekao da je endo 7.. Danas je druga rekla da je 7.3.. Ali sam skuzila da na papiru pise i od pon i danas da je endo 8.. Znate li sto to znaci?
Babylove
Hvala na odgovoru i kako ti se čini dr Bolanča meni ovako skroz ok simpa vidjela sam ga dvaput na kratko. Sutra idem gore sestre su mi rekle da se njima javim pa ću vidjeti kako i šta će bit
Skoljka ovaj put mi je promijenila, imam gonale i menopur prvo i onda na kraju cetrotide. Rekla mi je ovaj put cemo skolski…prvi put sam imala neke druge ne sjecam se sad kako se zovu na P su, i onda cetrotide. Ali to je kao bila blaga stimulacija. Imam visoki antimilerov, koliko sam shvatila o njemu ovisi broj JS, na kraju sam imala samo 2 ok, pa je ovaj put odlucila drugacije. U kojoj si ti fazi? Sto uzimas, koji ti je postupak…
Aha znaci nije te opet bacila na isprobavanje, lijepo od nje.
Pa ja sam ti trudna hvala Bogu evo 14tj i 5 dana. Prosla sam dvije stimulacije sa 4 neuspjesna postupka izmedju i operaciju. Zadnju stimulaciju sam imala Gonale prvo jace doze pa slabije i stopericu. Tako da mi je to bio dobotan postupak 🥰, imam jos 3 smzlica 2+1.
Cijena spermiograma kod Škvorca. Zna koja? Hvala
400 kn smo mi platili,nalazi drugi dan gotovi
Nikitta hvala nadamo se😍
Hejbaburibu hvala vam😍
Stanje ovako vracena trostanicna ok kvalitete druga nazalost nista!
Ali bitno da bar jedna doktorica zadovoljna nasu mrvicu nam na ekranu pokazala kad je stavila❤🙏
Sad se opustit i odmarat danas ostali dana normalno samo bez naprezanja! Joj zaplakala sam kad sam vidila onu svijetlecu tockicu samo da se izborii🙏❤
Booster mi nije ovaj put dala jer sam primila Bravacin a on isto pomaze kod ugnjezdjena i zutog tijela!
Sad cu nastavit s maticnom miljeci novalac i folna utrogestan 3×2
E i rekla mi je da pravila nema stanica moze biti bilo koje kvalitete to nista ne znaci da nece uspijest i one losije ispricala mi je da je zena imsla dvostanicnu jos u kasnim godinam i bili je otpisali kad ona trudna sa tom dvostanicno i rodila blizance da im je jos uzor i da se toga uvjek sijeti!
Zato zene srage hrabro i optimisticno to je bitno oprimizam i opustenost!🙏❤
Cestitam i da se svijetleca tockica lijepo ugnijezdi i izraste u zdravog bebaca😍🥰😘. Tako je i meni pokazala na ekranu, ma prekrasno nesto, samo mi zao sto mi nije dozvolila da snimim, kako pravila ne dopustaju, a vjerujem da bi i njoj bilo drago da sad imam taj snimak jer se primilo. 😊 Mogla si i Mg uvesti ako ga vec ne koristis, da se maternica opusti za lakse ugnjezdenje. Jel vam sta savjetovala za odnose. Mi smo imali taj dan odnos i jos jednom nakon dva dana, to je kao dobro jer stimulira maternicu. Zato smto me je tako savjetovala nakon feta, a taj put sam imala et nakon punkcije, a nesto au cure pisale kao nesmije se nakon punkcije, ali ja sam htjela svim silama sve ucinito sto je u mojoj moci samo da se primi😊
Amber draga punkcija ne boli nista na jednu dvi meni nisu nista davali i nisam osijetila stvarno malo me zicnilo i to je to a sad na tri su mi dali dolaktin al ni to nije bilo potrebe ali eto poslje te malo jajnici bole kao pred mengu i nista strasno mozw ti i kad odes na wc bit malo sukrvice sve to normalno tako da samo opusteno i njih slusaj oni znaju sta rade!
Znam draga to sam ja pisala bety😉
Ahaha 😂 ja fulala ime ok 😍😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikitta hvala nadamo se😍
Hejbaburibu hvala vam😍
Stanje ovako vracena trostanicna ok kvalitete druga nazalost nista!
Ali bitno da bar jedna doktorica zadovoljna nasu mrvicu nam na ekranu pokazala kad je stavila❤🙏
Sad se opustit i odmarat danas ostali dana normalno samo bez naprezanja! Joj zaplakala sam kad sam vidila onu svijetlecu tockicu samo da se izborii🙏❤
Booster mi nije ovaj put dala jer sam primila Bravacin a on isto pomaze kod ugnjezdjena i zutog tijela!
Sad cu nastavit s maticnom miljeci novalac i folna utrogestan 3×2
E i rekla mi je da pravila nema stanica moze biti bilo koje kvalitete to nista ne znaci da nece uspijest i one losije ispricala mi je da je zena imsla dvostanicnu jos u kasnim godinam i bili je otpisali kad ona trudna sa tom dvostanicno i rodila blizance da im je jos uzor i da se toga uvjek sijeti!
Zato zene srage hrabro i optimisticno to je bitno oprimizam i opustenost!🙏❤
Cestitam i da se svijetleca tockica lijepo ugnijezdi i izraste u zdravog bebaca😍🥰😘. Tako je i meni pokazala na ekranu, ma prekrasno nesto, samo mi zao sto mi nije dozvolila da snimim, kako pravila ne dopustaju, a vjerujem da bi i njoj bilo drago da sad imam taj snimak jer se primilo. 😊 Mogla si i Mg uvesti ako ga vec ne koristis, da se maternica opusti za lakse ugnjezdenje. Jel vam sta savjetovala za odnose. Mi smo imali taj dan odnos i jos jednom nakon dva dana, to je kao dobro jer stimulira maternicu. Zato smto me je tako savjetovala nakon feta, a taj put sam imala et nakon punkcije, a nesto au cure pisale kao nesmije se nakon punkcije, ali ja sam htjela svim silama sve ucinito sto je u mojoj moci samo da se primi😊
Nisam je pitala za odnose to cu morati bas da da i magmezij koristim🤗 kad je pitam javim 🤗😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji