Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    student13ica
    17. Rujan 2019. 21:54

Layluu iskreno, moje mišljenje je da si imala biokemijsku nažalost. Naravno poslušaj doktora što kaže i držim fige da sam u krivu 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

skoljka
    17. Rujan 2019. 21:59

Ladyluu upravo sam ti htjela napisati isto sto i Grizli. Ugl. Moje misljenje je da si vadila betu kad si ustvari trebala samo test napraviti, neznam cemu tolika zurba za betom, nista se nebi promijenilo da si pricekala kao i sve mi. Zato ne prekidaj sa terapijom jos neznas stvarni ishod. 

• mamaNina
    17. Rujan 2019. 22:02

Jedna se prijateljica pikala u ruke, trudna 5 mjeseci...pa sam zato htijela s vama provjeriti gdje je bolje, i ima li to ikakvog utjecaja...nisam pametna.

Skoljka ja sam kod dr.Turudic. drugi mi je put. A kako stavljas Lactogin, to su vaginalete isto? U vrijeme dok stavljas i utrice? Koliko je to vaginaleta dnevno🙈🙈🙈 

• ladyluu
    17. Rujan 2019. 22:05

Grizli

Ladyluu kad krene implantacija ne zavrsi ona u minuti. Treba do 4 dana da embrij u potpunosti "potone" u endometrij. Vjerojatno zato ne zeli da odustjes od terapije. To je jako rano vadjena beta ako sam dobro shvatila 6 ili 7 dana ti je od transfera.
    Za pikanje mogu vam samo savjetovat da se svakako pikate u trbuh. Najbezbolnije je dwfinitivno bar meni. To je isto kao i heparin mogu se pikat na ista mjesta, al je u rukama i nogama teze pogoditi masne naslage posebno ako ih bas i nemate kao ja recimo. I laks epogodite kapilare pa to boli i pece za poluditi.

Transfer je bio subotom, a slj. subota i implatacija..tj.krvarenje ..
    Joooj ja se sad ponadala.opet..aaaa 🙊

• ladyluu
    17. Rujan 2019. 22:08

yvette

Mozda se to krvarenje nije odnosilo na implataciju, mogla je biti i nekakva promjena hormona. Koji je danas dan nakon transfera, koji dan je transfer bio?

Subota..a.slj.subota implatacija,rozkasto  malo krvarenje..
    Mislim daa je bila biokemijska..al evo cekati cu do cetvrtka i učiniti cudo 😁💪

Grizli
    17. Rujan 2019. 22:30

Ladyluu hmmm to je onda vec dosta proslo od transfera, al ako je u sub bilo svijeze krvi onda moguce da je kasnija implantacija. Uglavnom treba joj do 4 dana da zavrsi se taj proces implantirnja. Nazalost znas i sama da sam postoji i opcija da se radi o biokemijskoj ali i o prerano vadjenoj beti. Nadam se da je o o drugo. Sretno. 

• Kengurica
    17. Rujan 2019. 22:34

Cura, slabo pratim jer sam ovih dana dosta u strci pa ako ste pisale sad nedavno oprostite sto ja opet pitam no da li netko zna jel proradii Vuk Vrhovec za postupke? Hvala

skoljka
    17. Rujan 2019. 22:39

mamaNina

Jedna se prijateljica pikala u ruke, trudna 5 mjeseci…pa sam zato htijela s vama provjeriti gdje je bolje, i ima li to ikakvog utjecaja…nisam pametna.

Skoljkaja sam kod dr.Turudic. drugi mi je put. A kako stavljas Lactogin, to su vaginalete isto? U vrijeme dok stavljas i utrice? Koliko je to vaginaleta dnevno🙈🙈🙈

Nema to veze nikakve gdje se pikas pa da je garancija da ce uspjeti, samo kad se pikas u stomak je brza absorpcija lijeka. Ja sam kod Doc.Tikvica Luetic.  Jel ti i ovaj put davala istu terapiju ili je sad promijenila?Lactogyn je gel i navecer ga stavljam svako par dana. 

• Mathaja23
    18. Rujan 2019. 08:44

Cure da li tko ide u Vinogradsku na postupak možda kod dr Bolanče? I u koliko sati se pikate? Ja sam skroz nova u ovome prvi put sada idem i sva sam u strahu 🐞

• Mathaja23
    18. Rujan 2019. 08:55

I jako me muči to bolovanje radim na hrt u i jutarnje i podnevne šihte i vikende a podne znam bit do 23 sata čak i do ponoći uh ne znam kako ću to sve a godišnjeg nemam više a posao mi je dosta stresan i nateglim se puno tih kazeta pa ne znam šta da radim i koliko se često ide na praćenje na uzv u bolnicu? Uh ne znam baš sam u frci zbog posla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.