Pozdrav curke. Obavila sam prve konzultacije u Humanoj u Rijeci. Obzirom na prošlu neuspjelu trudnoću (medicinski inducirani porod zbog malformacije fetalne glavice) doktorica je bila u čudu zašto mene nitko nije uputio na bilo kakve pretrage. Naime, patohistoloski nalaz je kriminalan, ne 1 već 5 malformacija što je zabrinjavajuce. Dobila sam uputnicu za vađenje hormona, MM je dobio za spermiogram I također smo upućeni na kariogram, pa me zanima slijedeće: može li se to napraviti negdje privatno jer mi je doktorica rekla da se nalazi čeka 3 mj 🤔🤨🙄 što mi se cini nekako pre dugo!? Gdje ste vi to radile i koliko ste dugo čekali? I također me zanima koliko se čeka na termin za spermiogram?
Puno hvala na pomoći!
Ej i ja sam imala slicnu situaciju. U 1.trudnoci inducirani porod zbog malformacije fetalnog mozga. Mi smo odmah isli na kariogram jer je gin posumnjao da je mozda nesto sa kromosomima lose, tako je i bilo. I sad sam ostvarila trudnocu uz pgd u Belgiji. Uglavnom ako ti se ne da cekati i imas novaca odite napraviti kariogram u Podobnik. A prije toga se naruci negdje u bolnicu za slucaj da nalaz nije ok da imate termin za gen.savjetovanje. Sretno!
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Vratili smo 2 blastice, a ostali su u stadiju morule pa pustamo do sutra i ako bude sto, zamrzavamo.
Jajnici su mi dosta uvecani 7 cm, pa moram pratiti, kazu da nije hiper.
Hej kad ste odlucili vratit dvije na dan embriotranfera se konzultiras s doktorima ili je to bila vasa zelja ja ubrzo idem ako sve bude ok na tranfesr pa me zanima hvala☺i sretno
Cure koje ste u postupcima sretno vam, nastavite pozitivni niz od ljeta
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Curee drage da vam javim jucer aspiracija bile sve 3😁 od toga 2 punee jedna prazna jutros zvala 1 se vec oplodila a drugu cemo cekat jos do ujutro i sutra u 9h da dodjem za transver nekako mi pari rano 2 dan od aspiracije ali valjda oni znaju bolje nego jaa🤷♀️❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Curee drage da vam javim jucer aspiracija bile sve 3😁 od toga 2 punee jedna prazna jutros zvala 1 se vec oplodila a drugu cemo cekat jos do ujutro i sutra u 9h da dodjem za transver nekako mi pari rano 2 dan od aspiracije ali valjda oni znaju bolje nego jaa🤷♀️❤
Cestitke i sretno u kojoj to klinici vracaju 2 dan?
Hej kad ste odlucili vratit dvije na dan embriotranfera se konzultiras s doktorima ili je to bila vasa zelja ja ubrzo idem ako sve bude ok na tranfesr pa me zanima hvala☺i sretno
Bila je moja zelja no i posavjetovala sam se. Da su mi rekli da nije pametno, poslusala bi ih. Kad su 2 blastice vece su sanse, ali objasnili su mi i rizike viseplodne trudnoce. Mozes se s njima konzultirati, ali na koncu ces sama odluciti.
Betty sretno !
Žene, gdje radite IVF ili MPO? Kako se cijene kreću? Koja klinika je najbolja?
Čisto informativno..
Imas klinike rijeka zagreb sto se neplaca nego ide preko hzzo na uputnicu sada ako bis isla privatno informacije i cjene su na internetu koja je bolja od privatnika to ce cure sigurno znati koje idu privatno ja sam zadovoljna ovime preko hzzo i nasim klinikama☺
Nikittta hvala na odgovoru. Cula sam već za Kendoral tako da sam ga kupila (mm našao u ljekarni na Vrbanima) smijem li ga odmah početi piti bez obzira na punkciju, transfer i to?
Belaaa 🍀🤞🏻 Da se i druga oplodi, a ova da se čvrsto primi za mamu
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Bok cure, da se prijavim. Nova stara sam, prvi neuspjesan postupak bio u 6om. Sutra pocinjem s pikanjem gonali pa imam par pitanja. Prosli put sam u trbuh, dal da ovaj put u ruke, tu nemam nimalo sala, a na Duhu su mi rekli da je svejedno trbuh ili ruke.
I drugo, ja sam u prvom postupku dobila kandidu od utrogestana, kako sam ih stavljala 6 dnevno bilo vruce nes se poremetilo i dobila gljivice. Nastavila sam ih piti oralno, ali procurila sam 10i dan. Zanima me jel itko jos imao slican slucaj ili cuo za to? Brisevi su mi prije postupka svi bili uredni i sad su, ali imam fobije da cu opet dobiti gljivice. Sad se kljukam probioticima i tjedan dana sam preventivno stavljala one vaginalete acidosalus na biljnoj bazi. Samo da ne dobijem....uglavnom nisam ni pocela a vec me trta.
I sto bi jos mogla piti osim folne? Nju pijem.vec godinu dana doduse...i magnezij. Jel trebam jos nesto? Prije sam pila Novalac sad samo folnu...
Molim vas cure savijete.....😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji