Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    17. Rujan 2019. 10:57

Yvette sad opušteno... mrvice su u trbuhu i čuvaj ih 💓

Lemon
    17. Rujan 2019. 11:01

NiniKa

Pozdrav curke. Obavila sam prve konzultacije u Humanoj u Rijeci. Obzirom na prošlu neuspjelu trudnoću (medicinski inducirani porod zbog malformacije fetalne glavice) doktorica je bila u čudu zašto mene nitko nije uputio na bilo kakve pretrage. Naime, patohistoloski nalaz je kriminalan, ne 1 već 5 malformacija što je zabrinjavajuce. Dobila sam uputnicu za vađenje hormona, MM je dobio za spermiogram I također smo upućeni na kariogram, pa me zanima slijedeće: može li se to napraviti negdje privatno jer mi je doktorica rekla da se nalazi čeka 3 mj 🤔🤨🙄 što mi se cini nekako pre dugo!? Gdje ste vi to radile i koliko ste dugo čekali? I također me zanima koliko se čeka na termin za spermiogram?
    Puno hvala na pomoći!

Ej i ja sam imala slicnu situaciju. U 1.trudnoci inducirani porod zbog malformacije fetalnog mozga. Mi smo odmah isli na kariogram jer je gin posumnjao da je mozda nesto sa kromosomima lose, tako je i bilo. I sad sam ostvarila trudnocu uz pgd u Belgiji. Uglavnom ako ti se ne da cekati i imas novaca odite napraviti kariogram u Podobnik. A prije toga se naruci negdje u bolnicu za slucaj da nalaz nije ok da imate termin za gen.savjetovanje. Sretno! 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• amber
    17. Rujan 2019. 11:02

yvette

Vratili smo 2 blastice, a ostali su u stadiju morule pa pustamo do sutra i ako bude sto, zamrzavamo.
    Jajnici su mi dosta uvecani 7 cm, pa moram pratiti, kazu da nije hiper.

Hej kad ste odlucili vratit dvije na dan embriotranfera se konzultiras s doktorima ili je to bila vasa zelja ja ubrzo idem ako sve bude ok na tranfesr  pa me zanima hvala☺i sretno

Lemon
    17. Rujan 2019. 11:03

Cure koje ste u postupcima sretno vam, nastavite pozitivni niz od ljeta 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    17. Rujan 2019. 11:09

Curee drage da vam javim jucer aspiracija bile sve 3😁 od toga 2 punee jedna prazna jutros zvala 1 se vec oplodila a drugu cemo cekat jos do ujutro i sutra u 9h da dodjem za transver nekako  mi pari rano 2 dan od aspiracije ali valjda oni znaju bolje nego jaa🤷‍♀️❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• amber
    17. Rujan 2019. 11:18

Belaaa

Curee drage da vam javim jucer aspiracija bile sve 3😁 od toga 2 punee jedna prazna jutros zvala 1 se vec oplodila a drugu cemo cekat jos do ujutro i sutra u 9h da dodjem za transver nekako mi pari rano 2 dan od aspiracije ali valjda oni znaju bolje nego jaa🤷‍♀️❤

Cestitke i sretno u kojoj to klinici vracaju 2 dan?

yvette
    17. Rujan 2019. 11:33

amber

Hej kad ste odlucili vratit dvije na dan embriotranfera se konzultiras s doktorima ili je to bila vasa zelja ja ubrzo idem ako sve bude ok na tranfesr pa me zanima hvala☺i sretno

Bila je moja zelja no i posavjetovala sam se. Da su mi rekli da nije pametno, poslusala bi ih. Kad su 2 blastice vece su sanse, ali objasnili su mi i rizike viseplodne trudnoce. Mozes se s njima konzultirati, ali na koncu ces sama odluciti.

Betty sretno ! 

• Dajana1
    17. Rujan 2019. 11:58

Žene, gdje radite IVF ili MPO? Kako se cijene kreću? Koja klinika je najbolja? 
    Čisto informativno..

• amber
    17. Rujan 2019. 12:23

Imas klinike rijeka zagreb sto se neplaca nego ide preko hzzo na uputnicu sada ako bis isla privatno informacije i cjene su na internetu koja je bolja od privatnika to ce cure sigurno znati koje idu privatno ja sam zadovoljna ovime preko hzzo i nasim klinikama☺

hejbaburibu
    17. Rujan 2019. 12:24

Nikittta hvala na odgovoru. Cula sam već za Kendoral tako da sam ga kupila (mm našao u ljekarni na Vrbanima) smijem li ga odmah početi piti bez obzira na punkciju, transfer i to? 
    Belaaa 🍀🤞🏻 Da se i druga oplodi, a ova da se čvrsto primi za mamu 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI