Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    16. Rujan 2019. 21:33

Ladyluu aaaa cestitam🥳 na plusicu 😍🥰nadam se da ce sad zaredati samo plusevi
    Studentica ako ti je danas 10dnt onda ti nije rano za testic, tako da ako si odlucila raditi test, mozes slobodno 🥰😘
    Nikita paa draaaga bas sam sretna da ides u prirodni, bas imam neki dobar filing za tebe, nekako imam osjecaj da ce ti se sad sve lijepo posloziti kako treba ❤️

student13ica
    16. Rujan 2019. 21:39

Skoklja ma zadnji put mi je tek lagani plusic pokazalo 12dnt.. pa se ne zelim bedirati sa negativnim testom. Cekat cu jos 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Meto
    17. Rujan 2019. 05:48

Nove cure dobrodosle 😊 Na pravo mjesto ste dosle i nazalost, jako puno nas ima tu sa svakakvim iskustvima ali imamo samo dobre vibre i zelje i pune podrske jedna za drugu😍
    Bellaaa Javi nam se. . 
    Babylove bome ima ih🤗 🤞🤞 
    Hejbaburibu nadam se da ces se oporaviti od glupe viroze i bezbrizno na punkciju. Sretno😊
    Yvette sretno na transferu, javi nam se☺️
    Nikitta jeej, ipak idete probati prirodni. Ovaj put ce jajasce cekati spremno, dosta su bjezali😉 🤗
    Ladyluu zeno plus je plus. 🙈 Prekrasno da si pokrenila poz niz. Zelim ti svu srecu. ☺️☺️
    Blacky ni lokalna nije neki bauk, ja cekala kad ce vise ubost a nisam ni skuzila da je vec odradio to🙉

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• ninna1804
    17. Rujan 2019. 06:55

Babylove super broj, bit ce i malih eskimica!! 👏
    Ladyluu cestitam draga, od srca ti zelim da plusic potamni i da opusteno uzivas u trudnoci!! 😘
    Nikitta odlicno za prirodnjak 👍 znas kako inace bude, kad se ne nadas puno.....iznenadis se. Drzim fige da to bude i tvoj slucaj. A to sto kazes...ovo je prilika vidjeti kvalitetu js bez dodatnih lijekova, bas i mene zanima  😙
    Student13ica kod god se odlucis, drzim fige za plusic na testu 😉
     Yvette sretno danas, nadam se da je lijep broj dosao do blastica, da ces imati i kojeg smrzlica 😉

LadyNatasja
    17. Rujan 2019. 07:15

Ninna, zbrisala si mi jucer prije nego sam uspjela zavrsiti kod dr. P, pa nisam stigla cuti kako napredujes. Sto kaze, kad ces imati FET? 
    Mene je narucio za pon ujutro :) nesto je baljezgao o prp-u, kao kako bi ga mogli sad napraviti, sto mi uopce nije jasno zasto posto mi je endometrij 9,8 (10.dc, a jos pijem 3x4mg estrofema) 🤔
    Na kraju je ipak odustao od toga, valjda je skuzio da vani toliko zena ceka da nece zavrsiti inace nikad 😑😂

• Leptirica
    17. Rujan 2019. 07:19

Jutros sam se probudila sa glavoboljom,i grudi me manje bole 6 dan od transfera blasti,jel moguce da nema nista,bas sam se ubedacila 😔

hejbaburibu
    17. Rujan 2019. 08:14

Meto hvala ti, evo danas se puno bolje osjećam. ☺️
    Babylove vidimo se sutra 😉
    Nikitta želim ti puno sreće u prirodnom onda ostvariš san iz potpisa 💓
    Ladyluu uspjeli ste!!! Čestitam 
    Yvette sretnoooo 

Jučer sam se cula s doktoricom i rekla mi je da imam sniženo željezo u krvi. Pa kaaaak uz svu ciklu i prenatale? 😖 Kaj preporucujete od dodataka?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• ninna1804
    17. Rujan 2019. 08:28

LadyNatasja

Ninna, zbrisala si mi jucer prije nego sam uspjela zavrsiti kod dr. P, pa nisam stigla cuti kako napredujes. Sto kaze, kad ces imati FET?
    Mene je narucio za pon ujutro :) nesto je baljezgao o prp-u, kao kako bi ga mogli sad napraviti, sto mi uopce nije jasno zasto posto mi je endometrij 9,8 (10.dc, a jos pijem 3x4mg estrofema) 🤔
    Na kraju je ipak odustao od toga, valjda je skuzio da vani toliko zena ceka da nece zavrsiti inace nikad 😑😂

Hej, otisla sam podici nalaze, a mislia ak budes unutra koliko i ja, ne isplati se cekat 
    Ja sutra imam prp, jucer 8.dc endo je oko 7 mm. Tebi je u pon vec 16.dc, jel ti rekao kad kreces s utricima i kad bi mogao biti transfer?

yvette
    17. Rujan 2019. 09:16

Vratili smo 2 blastice, a ostali su u stadiju morule pa pustamo do sutra i ako bude sto, zamrzavamo.
    Jajnici su mi dosta uvecani 7 cm, pa moram pratiti, kazu da nije hiper.

• Blacky89
    17. Rujan 2019. 10:57

Yvette sad opušteno... mrvice su u trbuhu i čuvaj ih 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.