Nikittta hvala na odgovoru. Cula sam već za Kendoral tako da sam ga kupila (mm našao u ljekarni na Vrbanima) smijem li ga odmah početi piti bez obzira na punkciju, transfer i to?
Belaaa 🍀🤞🏻 Da se i druga oplodi, a ova da se čvrsto primi za mamu
Smiješ, ja sam anemičani ne veže mi se željezo u organizmom one zalihe (TBC ili kako već) pijem ga dugo i baš sam pitala dr da li ga smijem i za vrijeme protokola, rekla je da da naravno. Tako draga slobodno 😊. Dobar je i sirovi kakao ima jako veliki udio željeza ali to kad prođe transfer,.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pozdrav cure, evo ja sam se pročačkala da se u Poliklinici Podobnik može napraviti kariogram i cijena je za par 3.500 kn i nalazi su gotovi za cca 10 dana. Zanima me dali se taj nalaz razlikuje od onoga koji se radi na Rebru ili i sv. Duhu? Jer mi nije jasno zašto mi doktorica nije to spomenula kao "alternativu" ako ne želim čekat 3mj na nalaz. Je netko radio to u Podobniku?
Pomagajte😰danas mi je 7dc ,i nekakav krvavi sluzavi iscjedak,koji je to klinac???jel to moguće od puregona i decortina?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Pomagajte😰danas mi je 7dc ,i nekakav krvavi sluzavi iscjedak,koji je to klinac???jel to moguće od puregona i decortina?
Cisto sumnjam da je od toga. To se zna desiti kao cesta nuspojava kod uzimanja estrofem tableta. Mozda najbolje da se cujes s ginicem...
Idem sutra ujutro bas na kontrolu ,pa cu pitati....jooj bas mi sad treba nesto da zezne citav postupak 😢
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Pozdrav cure, evo ja sam se pročačkala da se u Poliklinici Podobnik može napraviti kariogram i cijena je za par 3.500 kn i nalazi su gotovi za cca 10 dana. Zanima me dali se taj nalaz razlikuje od onoga koji se radi na Rebru ili i sv. Duhu? Jer mi nije jasno zašto mi doktorica nije to spomenula kao "alternativu" ako ne želim čekat 3mj na nalaz. Je netko radio to u Podobniku?
Pogledaj moj odgovor na 804.str
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bok cure, da se prijavim. Nova stara sam, prvi neuspjesan postupak bio u 6om. Sutra pocinjem s pikanjem gonali pa imam par pitanja. Prosli put sam u trbuh, dal da ovaj put u ruke, tu nemam nimalo sala, a na Duhu su mi rekli da je svejedno trbuh ili ruke.
I drugo, ja sam u prvom postupku dobila kandidu od utrogestana, kako sam ih stavljala 6 dnevno bilo vruce nes se poremetilo i dobila gljivice. Nastavila sam ih piti oralno, ali procurila sam 10i dan. Zanima me jel itko jos imao slican slucaj ili cuo za to? Brisevi su mi prije postupka svi bili uredni i sad su, ali imam fobije da cu opet dobiti gljivice. Sad se kljukam probioticima i tjedan dana sam preventivno stavljala one vaginalete acidosalus na biljnoj bazi. Samo da ne dobijem….uglavnom nisam ni pocela a vec me trta.
I sto bi jos mogla piti osim folne? Nju pijem.vec godinu dana doduse…i magnezij. Jel trebam jos nesto? Prije sam pila Novalac sad samo folnu…
Molim vas cure savijete…..😘😘
Bok, i ja sam na sv. Duhu, kod koje si dr.?
Ja sam si gonala davala u rame, svaki dan u drugo. Ja isto imam problem sa Utricima svaki put. Na odnos nesmijem niti pomisljati, koliko je to uzasno, samo stavljanje utrica bude koma, ma bas me dokrajce. Valjda od tog isusivanja si dobila kandidu jer kad je sluznica suha ona je super za razvoj bakterija i gljivica. Bas sam se jucer cula sa svojom mpo, jer mozemo imati odnose a nezamislivi su pa mi je rekla posto ja moram jos uvijek koristiti Utrice da povremeno korislim Hyalofemme gel prije odnosa ili Lactogyn svako par dana, da mi obnavlja sluznicu, a samim tim da nedodje do gljivica itd.
Pogledaj moj odgovor na 804.str
Ajme oprosti... Tako sam bedasta, totalno se gubim na ovom forumu 😣, sve mi je novo i sva sam smotana. Hvala puno na odgovoru. Odmah se naručim za idući tjedan 💪🏻 pa ćemo vidjet kako i šta dalje. Trudim se pratiti šta tko piše i neugodno mi ne jer ja ne mogu nikome pomoći i napisati nešto pametno jer sam nova u ovome. Ali nadam se da ću i ja biti pametnija i od veće pomoći kada krenem u postupak. Hvala još jednom!
Skoljka I meni su utrici grozni, tkd je sve suho i boli me vec samo stavljanje :( Muka mi je kad se sjetim da jos najmanje 14 dana, a u slucaju trudnoce i dulje
Cure moje drage, s obzirom na saznanje da mi nema prof. naredni period, danas sam odlučila da cu istražit privatne klinike i najvjerojatnije otic u jednu od njih. Neki savjet? Treba nam i embriolog dobar jer je suprugu sgram od asteno-do oligo kako kada. Kod mene sve ok, osim sto nemam jajovode. Lucinger mi je nekako prvi izbor al jedino ako je dobio anesteziju (ja bol necu trpit ako ne moram😂) a ostali? Primam prijedloge, jer se trenutno ne mogu sjetiti klinika 🙈
Draga, ja bih ti savjetovala ili Lučingera ili Radončića jer oni imaju najbolje embriologe za muški problem. Kod dr. L. radi Lana K., a kod dr. Radončića Patrik S. Malo si to istraži i sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji