Curee drage da vam javim jucer aspiracija bile sve 3😁 od toga 2 punee jedna prazna jutros zvala 1 se vec oplodila a drugu cemo cekat jos do ujutro i sutra u 9h da dodjem za transver nekako mi pari rano 2 dan od aspiracije ali valjda oni znaju bolje nego jaa🤷♀️❤
Cestitke i sretno u kojoj to klinici vracaju 2 dan?
U Splitu Humana Reprodukcijaaa Firule Ginekologija !
Upravoo sam na cekanju za transver samo da vam
javim jucer sam zvala i rekli mi da danas dodjem jedna se dijeli a drugu ce mi poslje reci pa eto cure drage nadam se sreci u uspijehu i u Bozjim je rukama svee!!🙏❤Nadat se i cekat!! Javim vam sve posljeee😘😘😘🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Skoljka ovaj put mi je promijenila, imam gonale i menopur prvo i onda na kraju cetrotide. Rekla mi je ovaj put cemo skolski...prvi put sam imala neke druge ne sjecam se sad kako se zovu na P su, i onda cetrotide. Ali to je kao bila blaga stimulacija. Imam visoki antimilerov, koliko sam shvatila o njemu ovisi broj JS, na kraju sam imala samo 2 ok, pa je ovaj put odlucila drugacije. U kojoj si ti fazi? Sto uzimas, koji ti je postupak...
Mathaja23 pikanje su meni rekli svaki dan u isto vrijeme izmedju 19-21. Ja se u 21 pocinjem veceras, meni je drugi put da idem, na sv.Duh. od punkcije nadalje imas pravo na bo 2 tjedna, ako ti je ok dr. mozes ju traziti i od pikanja da ti da, ako ti je posao stresan i tezak. Slicno mi je samoj....ali ja od punkcije idem.
Mathaja23 pikanje su meni rekli svaki dan u isto vrijeme izmedju 19-21. Ja se u 21 pocinjem veceras, meni je drugi put da idem, na sv.Duh. od punkcije nadalje imas pravo na bo 2 tjedna, ako ti je ok dr. mozes ju traziti i od pikanja da ti da, ako ti je posao stresan i tezak. Slicno mi je samoj….ali ja od punkcije idem.
Hvala puno na odgovoru i želim ti puno sreće kao i svim ostalim curama. A koliko dana se pikaš zaredom u isto vrijeme i kada se počinje ići na Uzv u bolnicu?
Mathaja ja sam se pikala od 3 do 11 dana ciklusa svaki dan u 14 h, kupila sam hladnjak torbu za plazu i u njoj sam nosila injekcije ako nisam bila kuci.
A na uzv sam prvi put isla 7 dan ciklusa, zatim 10 dan ciklusa te jos jednom 11 dan ciklusa. Nakon toga primila stopericu i punkcija.
Ja sam imala totalno nefleksibilan posao i morala sam otici da bih mogla obaviti sve pretrage i postupak.
Mathaja ja sam se pikala od 3 do 11 dana ciklusa svaki dan u 14 h, kupila sam hladnjak torbu za plazu i u njoj sam nosila injekcije ako nisam bila kuci.
Aha znači to je svakome drugačije određeno vrijeme pikanja i nije ti bio problem sama se pikat?
A na uzv sam prvi put isla 7 dan ciklusa, zatim 10 dan ciklusa te jos jednom 11 dan ciklusa. Nakon toga primila stopericu i punkcija.
Ja sam imala totalno nefleksibilan posao i morala sam otici da bih mogla obaviti sve pretrage i postupak.
Ja kad sam pitala svoju ginekologicu za bolovanje rekla mi je da si uzmem par dana godišnjeg hm pa me to dosta zabrinjava jer isto fkt koma radim čak znam iz popodnevnih koje traju do ponoći ići ujutro rano opet a i noćna šihta mi se zalomi pa sam dosta iscrpljena a htjela bi sve to odradit kako spasa baš sam u panici zbog posla
Curee drage da vam javim jucer aspiracija bile sve 3😁 od toga 2 punee jedna prazna jutros zvala 1 se vec oplodila a drugu cemo cekat jos do ujutro i sutra u 9h da dodjem za transver nekako mi pari rano 2 dan od aspiracije ali valjda oni znaju bolje nego jaa🤷♀️❤
Cestitke i sretno u kojoj to klinici vracaju 2 dan?
U Splitu Humana Reprodukcijaaa Firule Ginekologija !
Upravoo sam na cekanju za transver samo da vam
javim jucer sam zvala i rekli mi da danas dodjem jedna se dijeli a drugu ce mi poslje reci pa eto cure drage nadam se sreci u uspijehu i u Bozjim je rukama svee!!🙏❤Nadat se i cekat!! Javim vam sve posljeee😘😘😘🤗
Sretno ❤
Ja kad sam pitala svoju ginekologicu za bolovanje rekla mi je da si uzmem par dana godišnjeg hm pa me to dosta zabrinjava jer isto fkt koma radim čak znam iz popodnevnih koje traju do ponoći ići ujutro rano opet a i noćna šihta mi se zalomi pa sam dosta iscrpljena a htjela bi sve to odradit kako spasa baš sam u panici zbog posla
Bolovanje ti moze gin.otvoriti cim krenes s pikanjem i to treba iskoristiti ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji