Pozdrav drage ženice, danas sam bila na aspiraciji, pukntirali su mi 11 oocita, sve je dobro proslo, ali me sad nakon punkcije dosta boli donji dio trbuha, cak najvise za vrijeme mokrenja, iako mi je mokraca normalne boje, i mokrenje je uredno , nema nikakvog krvarenja, samo me dosta boli trbuh, i hodam ko po jajima 😂, da li je to normalno tako ili se moram zabrinuti?
Prvi mi je put pa ne znam sta je ok a sta ne
Blacky ti je sve napisala.. Ja bi nadodala da pijes i magnezij… 🤞Babylove super draga, bit će ovaj put i smrzlića, navijam za tebe 🥰
Belaaa je li prošla aspiracija? Čekamo tvoje vijesti.
Ladyluu i Student3ica jeste vadile bete?
Ja pokušavam ucitati sliku.,ali neceee…ja radila oko 10 test,treci urin bio ..opet nisam.prvi..strah me.bilo..hahah
Kad blijedi ➕🤩,sad je kao tamniji..kontam mpra biti tocan,da nema bete,kao da bi sta pokazalo 😁😁❤
Jel tak :)?
Bravo.. Kad betu vadis?
U srijedu 🙊🙄
Ladyluu odlicnooo 😍 pa to je to naravno! Nece pokazat plus ako ga nema 😉 💓💓💓
Oooo curke, bome vas ima dosta novih, treba sve popamtit i popratit...
Ladylu cestitam ti!🥰 Mislim da si ti otvorila sezonu poslje ljetne stanke...sad samo dalje nastavljamo pozitivnim nizom🍀
Sretno svima!!!
Leptirice nece se nista dogoditi, samo mijenjaj ubodno mjesto i do daljnjeg izbjegavaj ovo gdje se napravila prolazna trauma tkiva. Sad je kasno za ikakvu oblogu s obzirom da je proslo dosta vremena od aplikacije lijeka i ta mjesta gdje se pika sa NMH se po pravilu ne masira. Ja si jos uvijek dajem u trbuh, i budem dokle god cu moci jer je pikanjem u trbuh najbrza apsorpcija lijeka. Samo polako i smireno! 🤗
Oooo curke, bome vas ima dosta novih, treba sve popamtit i popratit…
Ladylucestitam ti!🥰 Mislim da si ti otvorila sezonu poslje ljetne stanke…sad samo dalje nastavljamo pozitivnim nizom🍀
Sretno svima!!!
Leptirice nece se nista dogoditi, samo mijenjaj ubodno mjesto i do daljnjeg izbjegavaj ovo gdje se napravila prolazna trauma tkiva. Sad je kasno za ikakvu oblogu s obzirom da je proslo dosta vremena od aplikacije lijeka i ta mjesta gdje se pika sa NMH se po pravilu ne masira. Ja si jos uvijek dajem u trbuh, i budem dokle god cu moci jer je pikanjem u trbuh najbrza apsorpcija lijeka. Samo polako i smireno! 🤗
Hvala ti puno na odgovoru sad sam mirnija,jel smem da promenim stranu mozda ili mora na tu gde sam pocela?
Ladylucestitam ti!🥰 Mislim da si ti otvorila sezonu poslje ljetne stanke…sad samo dalje nastavljamo pozitivnim nizom🍀
Sretno svima!!!
Hvala ti puno na odgovoru sad sam mirnija,jel smem da promenim stranu mozda ili mora na tu gde sam pocela?
Naravno da smijes, to je i poželjno. Svaki ubod druga strana, samo gledaj da ubod bude udaljen od pupka cca 4-5cm i izbjegavaj mjesta gdje imas modrice i te promjene tkiva.
Sretno svima!!!
Naravno da smijes, to je i poželjno. Svaki ubod druga strana, samo gledaj da ubod bude udaljen od pupka cca 4-5cm i izbjegavaj mjesta gdje imas modrice i te promjene tkiva.
Super,hvala ti puno na savetu nisam znala da moze mislila sam da mora ista strana,odlicno 😀
Babylove bila sam dugo s dr. razgovarala, barem pola sata. Pošto sam joj rekla da idem u studenom na pregled u Austriju kod Kecksteina, onda mi je rekla da je super liječnik i da se tamo obavezno javim i našem Barišiću, pa ako ću se ipak odlučiti za operaciju - da mi onda naprave i histero + biopsiju, da ne idem 2x pod anesteziju koja je udar na mozak. Tako je rekla. Onda smo dumale što ćemo sada, da li dugi protokol od 21dc + stimulacija, ili prirodni, pa sam rekla da bih radije prirodni, da napokon vidimo kakve su moje js bez lijekova. Pošto mi je danas 1dc, rekla je da dođem u petak ujutro na uzv, da vidi stanje, valjda će se neki folikul ukazati. Dala mi je da vadim vit D, pa ću to u petak onda kod njih. Tko zna - možda na kraju se budemo i pratile ❤️ Imaš pravo, neka bude jedna vrijedna blastica - vrijedna života i svojih super roditelja 🥰
Joj Nikitta draga, profa je super i nadam se da cete uspjet nesto iskemijat zajedno, ona sa svojim iskustvom a ti sa svojom oplođenom js i da ce biti pogodak u 🎯
Navijamo🤗🥰❤
Ladyluu super, ženo imaš plus! Molitve su urodile plodom. Sada neka bude sretno s betom u srijedu! 🙏🏼
Nažalost već dugo na forumu ne možemo uplodat fotke, prestalo raditi prije nekih 2 mjeseca - i nikako da proradi. Šteta, baš bi voljele sve ovdje vidjeti tvoj plus 😍
Babylove bila sam dugo s dr. razgovarala, barem pola sata. Pošto sam joj rekla da idem u studenom na pregled u Austriju kod Kecksteina, onda mi je rekla da je super liječnik i da se tamo obavezno javim i našem Barišiću, pa ako ću se ipak odlučiti za operaciju - da mi onda naprave i histero + biopsiju, da ne idem 2x pod anesteziju koja je udar na mozak. Tako je rekla. Onda smo dumale što ćemo sada, da li dugi protokol od 21dc + stimulacija, ili prirodni, pa sam rekla da bih radije prirodni, da napokon vidimo kakve su moje js bez lijekova. Pošto mi je danas 1dc, rekla je da dođem u petak ujutro na uzv, da vidi stanje, valjda će se neki folikul ukazati. Dala mi je da vadim vit D, pa ću to u petak onda kod njih. Tko zna - možda na kraju se budemo i pratile ❤️ Imaš pravo, neka bude jedna vrijedna blastica - vrijedna života i svojih super roditelja 🥰
Navijam i veselim tvojim vijestima za koje vjerujem da ce biti lijepe 🙏🤞❤️
Grizli vec sam pitala i ti si pisala al sam zaboravila..pa da ne tražim.. Koji magnezij si pila nakon transfera i gdje si ga kupila.. Ja imam neki obicni šumeci.. Al uzela bi neki mozda bolji
Sortiraj odgovore
Najstariji