Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    16. Rujan 2019. 16:49

Ifka24 moras paziti jel izmokravas jednako koliko i uneseš tekućine, imala si dosta stanica, pa da slučajno ne bi upala u hiper. Pij isosport, smijes popiti nesto protiv bolova, no ukoliko bol ti bude neizdrživa najbolje se obrati svom MPO-ovcu ili na hitnu. A ovo ako te sad malo boli je normalno, ipak je to sve bockano.

ifka24
    16. Rujan 2019. 16:58

Blacky89 hvala ti puno na info, prvi mi je put pa neznam sta i kako, za sad nije neizdrzivo, vise neugodno, ali tjekom mokrenja je bol dosta izrazenija po cijelom trbuhu, nakon punkcije mi je dr radio uzv  i rekao da nema tekucine u abd...nadam se da nece doci do hipera ☹

• Leptirica
    16. Rujan 2019. 17:11

Pitanje,sinoc sam izgleda malo "neznije" 😀 dala sebi fleksiparin inekciju,danas vidim modro i osetim kada pipnem tvrdo kao kliker,oce to proci samo ili treba nesto da uradim,oblog ili masazu..(i da u stomak dajem)?!

• ladyluu
    16. Rujan 2019. 17:12

Nikitta

Babylove super draga, bit će ovaj put i smrzlića, navijam za tebe 🥰
    Belaaa je li prošla aspiracija? Čekamo tvoje vijesti.
    Ladyluu i Student3ica jeste vadile bete?

Ja pokušavam ucitati sliku.,ali neceee...ja radila oko 10 test,treci urin bio ..opet nisam.prvi..strah me.bilo..hahah
    Kad blijedi ➕🤩,sad je kao tamniji..kontam mpra biti tocan,da nema bete,kao da bi sta pokazalo  😁😁❤
    Jel tak :)? 

• Babylove
    16. Rujan 2019. 17:13

hejbaburibu

Uspjela doći do bolnice 🥳 i obavila zadnju folikulometriju. Danas navečer ide stoperica u srijedu punkcija.
    Betty ne brini sve ide svojim tokom. Sto se tiče punkcije u Vinogradskoj ide anestezija dok u Petrovoj recimo ne.. sve ovisi o klinici. Al Nek te ne bude strah sve se fonda izdržati. 💪🏻
    Yvette kad je ono tebi transfer, sutra ili? U svakom slučaju sretnoooo

Sretno 🤞🤞ja sam u srijedu na folikulometriji pa se mozda sretnemo ❤️

student13ica
    16. Rujan 2019. 17:15

Ladyluu pa super draga.. čestitam. Onda to to ❤❤

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Babylove
    16. Rujan 2019. 17:19

Nikitta

Joj draga ja niti ne razmisljam o smrzlićima.. Posto ih nikada nismo imali... Neka bude 1 blasta ali neka ostane sa nama i ja sam sretna... Prepustila sam se sama sebi.. Pozitivna sam pa neka bude kako mora biti.. Drago mi je da si i ti krenula.. Pa tko zna možda budemo skupa odbrojavale 🤞🤞🙏 a sto je sa histero? Neces onda sada ici? Vitamin D si vadila? 

• ladyluu
    16. Rujan 2019. 17:20

student13ica

Nadam seee..ne mogu se jos opustiti, strah me bas..kako si ti?
    Jel.ima.novih odluka :)

• Babylove
    16. Rujan 2019. 17:23

ifka24

Pozdrav drage ženice, danas sam bila na aspiraciji, pukntirali su mi 11 oocita, sve je dobro proslo, ali me sad nakon punkcije dosta boli donji dio trbuha, cak najvise za vrijeme mokrenja, iako mi je mokraca normalne boje, i mokrenje je uredno , nema nikakvog krvarenja, samo me dosta boli trbuh, i hodam ko po jajima 😂, da li je to normalno tako ili se moram zabrinuti?
    Prvi mi je put pa ne znam sta je ok a sta ne

Blacky ti je sve napisala.. Ja bi nadodala da pijes i magnezij... 🤞 

ladyluu

Nikitta

Ja pokušavam ucitati sliku.,ali neceee…ja radila oko 10 test,treci urin bio ..opet nisam.prvi..strah me.bilo..hahah
    Kad blijedi ➕🤩,sad je kao tamniji..kontam mpra biti tocan,da nema bete,kao da bi sta pokazalo 😁😁❤
    Jel tak :)?
    student13ica
    16. Rujan 2019. 17:28

ladyluu

student13ica

Nadam seee..ne mogu se jos opustiti, strah me bas..kako si ti?
    Jel.ima.novih odluka :)

Smatram da mi je rano bilo sto raditi, 10dnt mi je trodnevnog. Vidit ću za 2 dana možda neki testić pišnem..😁

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.