Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninna1804
    15. Rujan 2019. 11:28

Hvala punoo svima!!! Nadam se da ce nam svima ova jesen biti 'plodna' 😂😂😘😘
    LadyNatasja hej, onda se sutra vidimo na uzv-u. Meni isto dao 3×4 mg estrofema, a gynositol uzimam nekih dva mjeseca. Cikla, ananas i Grizlino pivce nije na odmet, moze samo pripomoći 😂😉 Nisam znala, sutra ce još biti, jos mi napomenuo da je tamo, a za dalje..... A gle, mozda nam bas ta promjena bude dobitna. Blacky89 sto ti kazes na to, znala da profa nece biti?

yvette
    15. Rujan 2019. 13:49

amber

Hej cure moze pitanje nakon punkcije iza stimulaciji kakvih iskustva imate dali se vracaju embri 3 ili ce ceka 5dan ?

Bas sam pisala nekoliko stranica prije, kod mene je trebao biti vracen dvodnevni, ali kako imam oplodenih 9js i dobro se razvijaju tako idemo ipak do 5.dana. Bas me zanima koliko ce ih opstati.
    Kada je manje oplodenih mislim da se vracaju tako 2., 3. dan jer imaju vece sanse u maternici nastaviti svoj razvoj nego in vitro. U kojoj si ti fazi?

• Leptirica
    15. Rujan 2019. 14:35

Molim vas za pomoc,danas mi je 4 dan od transfera vracene 3 blastociste 5 dan,prva dva dana sam osecala jajnike i u nekim momentima kao neko probadanje na sredini stomaka nize pupka,stalno mi se ide u wc,grudi me bole ali mislim da je od utrogestana jedino sto osetim da su nekako zategnute,punije,danas nista sem grudi ne osecam ali bas nista,izvinite na ovoj opsirnosti al me malo vata panika sto nista ne osecam?izvinjavam se ako sam promasila temu😞

student13ica
    15. Rujan 2019. 15:07

Leptirica normalno je da te nakon punkcije bole jajnici, jer je sve natečeno i osjetljivo. Nemoj se zamarati sa simptomima.. ja kad sam ostala trudna zadnji put nisam ništa osjećala do 11dnt. Tako da opusti se i sretno..

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

skoljka
    15. Rujan 2019. 15:12

Leptirica

Molim vas za pomoc,danas mi je 4 dan od transfera vracene 3 blastociste 5 dan,prva dva dana sam osecala jajnike i u nekim momentima kao neko probadanje na sredini stomaka nize pupka,stalno mi se ide u wc,grudi me bole ali mislim da je od utrogestana jedino sto osetim da su nekako zategnute,punije,danas nista sem grudi ne osecam ali bas nista,izvinite na ovoj opsirnosti al me malo vata panika sto nista ne osecam?izvinjavam se ako sam promasila temu😞

Bok! Temu si pogodila. Oprosti, a gdje si u postupku da su ti vracene 3 blastice, jel bio Fet ili Fresh?
    Sto se tice simptoma i nekih promjena u donjem dijelu, neke dane nemora biti da ces ista dole osjecati a neke te moze stalno nesto probadati, pikati, kociti. Ako si bila na punkciji to sve moze biti od toga, ako je bio fet, moze biti od utrogestana, ima vise faktora, od same implantacije moze bit da osjetis nesto, a moze da ne osjetis bas nista, to se nikad nezna.
    Ugl.. Sretno u iscekivanju plusica ili bete i bez panike i stresa 🥰😍

• Leptirica
    15. Rujan 2019. 15:14

student13ica

Leptirica normalno je da te nakon punkcije bole jajnici, jer je sve natečeno i osjetljivo. Nemoj se zamarati sa simptomima.. ja kad sam ostala trudna zadnji put nisam ništa osjećala do 11dnt. Tako da opusti se i sretno..

Hvala ti na odgovoru,znam da je zbog toga,al mi cudno da bas nista se ne desava a za 4 dana vadim betu,tako se bojim da cu se razocarati,danas me uhvatila neka panika strasno..

• Leptirica
    15. Rujan 2019. 15:17

skoljka

Leptirica

Bok! Temu si pogodila. Oprosti, a gdje si u postupku da su ti vracene 3 blastice, jel bio Fet ili Fresh?
    Sto se tice simptoma i nekih promjena u donjem dijelu, neke dane nemora biti da ces ista dole osjecati a neke te moze stalno nesto probadati, pikati, kociti. Ako si bila na punkciji to sve moze biti od toga, ako je bio fet, moze biti od utrogestana, ima vise faktora, od same implantacije moze bit da osjetis nesto, a moze da ne osjetis bas nista, to se nikad nezna.
    Ugl.. Sretno u iscekivanju plusica ili bete i bez panike i stresa 🥰😍

U Novom Sadu,tu zivim,imala sam 7 blastociste od 12 jajnih celija,pa su valda tri maksimum koji vracaju....Hvala ti puno na ohrabrenju 

skoljka
    15. Rujan 2019. 15:26

Iznenadjena sam da su vratili 3 blastice, nesjecam se da je netko kod nas pisao za 3 blastice. Tri trodnevna su bila i sad je blizanacka trudnoca. Mozda grijesim, al se stvarno nesjecam, pa sam zato iznenadjena. Pa i vjerujem da je maximum, bi suludo vise vracati, posebno ako se niti jedna ne primi a mozda bi se udrugom ciklusu primila. Znaci 9dnt ides raditi betu, pa tamo izgleda sve drugacije nego ovdje, nas ovdje salju 14dnt a neke klinike tek 21dnt.
    Ma sve uredu, samo se ti nastavi javljati, mi ovdje volino podrzavati jedne druge, posebno cure koje ovp sve cuvaju u svojoj privatnpsti, pa je lakse kad bar anonimno mozes podijeliti svoje brige i probleme 🤗
    I ne zamaraj se simptomima, za njih je rano

yvette
    15. Rujan 2019. 15:26

Meni je danas 3 dan od punkcije, isto jajnici boluckaju i trbuh mi malo napuhan, ujutro mi bude pritisak kad idem piskit ali samo jutri. To je sve znaci pod normalno? A kad vam prode nakon koliko dana? Trebam li se paziti ili mogu kucanske poslove najnormalnije obavljati

sunshine25
    15. Rujan 2019. 15:28

Ninna, čekam M pa krećem 😁 po rasporedu bi trebala 22., tak da ćeš prije mene ovaj put imati pozitivnu betu 😘
    Grizli, hvala 💚 ovaj put idem sa svim suplementima, uzet ćemo i embryoglue pa kak bude.
    Svima držim 🤞🤞🤞🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.