Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyNatasja
    15. Rujan 2019. 18:04

Znaci do daljnjeg, nazalost ne smijem siriti info koje znam, ali ne racunajte na njega. Ima zdravstvenih problema i to teskih, to valjda smijem reci. 
    Dr. A. nema do 10. mjeseca, a do tad dr. P. preuzima sve zene koje su vec usle u postupak. I meni je vec muka kad se samo sjetim i da nisam krenula s terapijom cekala bi dr. A. svakako 😑

yvette
    15. Rujan 2019. 18:29

Sunshine kazes da si imala isto oplodenih 9js, koliko ih je doslo do 5og dana i po koliko si, vracala jednu ili dvije blastice?
    Inace super mi je ovaj forum, ima nas dosta aktivnih i bas spasi sto mozes razgovarati s nekim tko je u istoj situaciji dok cekas. 

sunshine25
    15. Rujan 2019. 18:56

Yvette, dobili smo 5 blastica, što je super s obzirom da mm ima oligoasthenoteratozoospermiu. Na svježem transferu smo vratili jednu, pa prvi fet 2 i sad zadnje dvije.
    Ma forum je čudo, saznala sam više ovdje nego od doktora 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Blacky89
    15. Rujan 2019. 19:16

LadyNatasja ajme uzas 😞 nadam se da ce biti dobro... a cuj, za P sam ja cula da je super stručnjak isto, jedino onaj njegov nastup 🙉, kad Grizli spominje doktora Žvakaču, meni je ovaj pred ocima...  dr. A. mi izgleda super, nisam nikad bila kod nje (ustvari kod ijednog drugog dr., uvijek mi je bio prof.), al mislim da bi definitvno nju izabrala da nema Š. 
    Ninna ti sutra ispitaj situaciju 😉
    Curke koje čekate punkcije, transfere i bete zelim vam puno puno puno srece 💓🍀🙏❤️

• thinkpink1
    15. Rujan 2019. 19:33

Iskra💞

Sunčica5

Poz curee
    Narucila bi se u Petrovu kod Vrcica, na koji mail se narucuje i jel se dugo ceka kod njega!?

Pozzz evo mail:predbiljedzbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr
    Ja sam čekala misec dana za prve konzultacije.

Ili ako ti je predugo cekat, mozes kod njega na pregled u privatnoj poliklinici gdje on radi pa se sve s njim dogovoris kad da mu dodes u petrovu i da krenete u postupak. Sretno u svakom slucaju!🍀

Sunčica5
    15. Rujan 2019. 19:43

Hvala cure 💞
    Probati cu se naruciti u Petrovu jer mi i odgovara kroz mjesec dana termin.
    Opcija za privatno kod njega je uvijek tu pa cu vidjeti.

“Nebo strpljive voli.”

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Rujan 2019. 19:56

ladyluu

Belaaa

A cure moje drage ja nemogu docekat ujutro uvz 🙈
    Maloprin na wc isla i tako je sluzi komad izisa iz mene samo da nisu puklee a sestra me danas tijesi da neviruje da tako mora jer jedna mi je 15 mm a druge dvi 13mm i 14mmm da je to taman za punkciju u Ponediljak a ja sve me stra da nisu narasle i ovulacija nastalaa a jajnike idalje osjecam ona da je to dobro i da rastuu
    Ah kad ce jutrooo 🤷‍♀️

Ne brini..i meni je tako..jos su bile 21mm..ne brini,sve ce biti ok.

Hvaalaa🤗 uh jedva cekam jutric😁❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• ladyluu
    15. Rujan 2019. 20:10

Ako mi je ono jucer bila implatacija 🙊 kad moze test pokazati?
    Oooo bozeee koji strah :(

• ladyluu
    15. Rujan 2019. 20:11

Student13ica hoces ti raditi ili cekas betu?

yvette
    15. Rujan 2019. 20:14

Blacky hvala 
    Sunshine25 dobro kazes forum je cudo  slicna vam je situacija kao i nama, bar ovaj dio sto se tice muskog faktora, mm ima oligoastheno, a ja pcos i anovulatorne cikluse. Bas smo se nasli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.