Meni je danas 3 dan od punkcije, isto jajnici boluckaju i trbuh mi malo napuhan, ujutro mi bude pritisak kad idem piskit ali samo jutri. To je sve znaci pod normalno? A kad vam prode nakon koliko dana? Trebam li se paziti ili mogu kucanske poslove najnormalnije obavljati
Sad si napuhnuta zbog punkcije, kad to sve splasne i napuhnutoat ce proci, to je normalno, eh koliko dana, sigurno da nismo sve iste, meni je tek kad sam bila 6tt splasnuo stomak, a do tad sam izgledala kao da sam u 5mt. Ma mozes sve obavljati samo bez dizanja teskog i jakog naprezanja.
Yvette, ma normalno je. Koliko si imala js? Ja sam bila strašno napuhana, ali splasnulo je nakon nekih tj dana, ako se dobro sjećam.
Vidim da imaš 9 oplođenih - kao i ja 😁 nek bude puno blastica 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Iznenadjena sam da su vratili 3 blastice, nesjecam se da je netko kod nas pisao za 3 blastice. Tri trodnevna su bila i sad je blizanacka trudnoca. Mozda grijesim, al se stvarno nesjecam, pa sam zato iznenadjena. Pa i vjerujem da je maximum, bi suludo vise vracati, posebno ako se niti jedna ne primi a mozda bi se udrugom ciklusu primila. Znaci 9dnt ides raditi betu, pa tamo izgleda sve drugacije nego ovdje, nas ovdje salju 14dnt a neke klinike tek 21dnt.
Ma sve uredu, samo se ti nastavi javljati, mi ovdje volino podrzavati jedne druge, posebno cure koje ovp sve cuvaju u svojoj privatnpsti, pa je lakse kad bar anonimno mozes podijeliti svoje brige i probleme 🤗
I ne zamaraj se simptomima, za njih je rano
Da kod nas inace ako ih ima dovoljno vise od 5 vracaju tri peti dan,a sto se tice bete i kod nas je bilo na 14 dana ali su sada smanjili osmi dan bsastociste i deseti dan za vracene treceg dana,nadam se da ce biti sve ok valjda me samo panika uhvatila,a i nismo nikom rekli za vto pa nemam ni kome da se pozalim 😀 da mi smanj brigu,pa reko ovde vidim iskusnih dosta,nista me ne kosta da pitam ono sto vec ne znam....Hvala
Yvette, ma sigurno i od utrića. Probaj popiti donat, meni je pomogao i za WC 😂
Leptirice, znam da se dame ne pita, ali koliko imaš godina? 😁 I meni je čudno da su 3 blaste vraćali, ali možda je to baš recept za uspjeh kod tebe 😊 držim 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Yvette, ma sigurno i od utrića. Probaj popiti donat, meni je pomogao i za WC 😂
Leptirice, znam da se dame ne pita, ali koliko imaš godina? 😁 I meni je čudno da su 3 blaste vraćali, ali možda je to baš recept za uspjeh kod tebe 😊 držim 🤞
33-god nadam se da je tako 😁
Poz curee
Narucila bi se u Petrovu kod Vrcica, na koji mail se narucuje i jel se dugo ceka kod njega!?
“Nebo strpljive voli.”
Hej cure moze pitanje nakon punkcije iza stimulaciji kakvih iskustva imate dali se vracaju embri 3 ili ce ceka 5dan ?
Bas sam pisala nekoliko stranica prije, kod mene je trebao biti vracen dvodnevni, ali kako imam oplodenih 9js i dobro se razvijaju tako idemo ipak do 5.dana. Bas me zanima koliko ce ih opstati.
Kada je manje oplodenih mislim da se vracaju tako 2., 3. dan jer imaju vece sanse u maternici nastaviti svoj razvoj nego in vitro. U kojoj si ti fazi?
A da pricitala sam to neki dan pa mi je bilo cudno za drugi dan vracanja uglavnom ja sutra idem na punkciju do sad ih je bilo vec 3 ali nije bilo zametka za transfer sada sam pod stimulacijom sretno tebi🥰
LadyNatasja sta to znaci do daljnjeg? 1-2 tjedna? Joooj preznojila sam se odmah. Ja necu P, u krajnjem slučaju cu tražit dr. A. Iako se nadam da ce bit prof, jer nekidan sam zvala sestru i nije mi nista spominjala, samo je rekla da dodjem kad dobijem m. A i prof. mi je rekao da ce biti tu kraj rujna i listopad kad sam bila prosli put.
Ninna ajd ti sutra njega ispitaj do kada ga nema. Ja kod P ne idem nema tih novaca. 😂🙉
Poz curee
Narucila bi se u Petrovu kod Vrcica, na koji mail se narucuje i jel se dugo ceka kod njega!?
Pozzz evo mail: predbiljedzbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr
Ja sam čekala misec dana za prve konzultacije.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji