Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskra💞
    14. Rujan 2019. 13:05

Pozzzz curke da podijelim s Vama moje stanje
    8 dc livi jajnik- 9,9,10
    desni jajnik 12,12,14
    desni je bolje izreagirao, do sad sam uzimala Puregon 150IU
    Od jučer mi je povećao dozu na 200UI( Puregon) i uveo dva dana još Orgalutran i u ponediljak UVZ.

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Babylove
    14. Rujan 2019. 13:15

Babylove

hejbaburibu

Babylove nego šta nego da će biti dobro! Stvarno je jos rano. Mislim da dr.B. radi utorkom I cetvrtkom, Tako bar pise na vratima. Ali ja Sam ga prosli ponedjeljak ulovila na hodniku pa ce mozda biti i ovaj.
    Ladyluu Kako su ti cure vec rekle ponovi test za dva Danas jutarnjim urinom. 🤞🏻🍀

Nz kako oni rade al evo jucer je petak bio i on je radio.. ❤️

Jesi ti bila danas.. Nista ne javljas...

yvette
    14. Rujan 2019. 13:16

Betty

Yvette jooj ja sam tako uzbudena ☺️,mogu misliti kako je tebi…a ne razumijem zasto nekad vraćaju prije nekad kasnije🤔o cemu to ovisi?kazes lijepo se razvijaju,zasto ih onda ne ubaciti vec danas?

Koliko sam ja shvatila njima je kritican 4. dan i vece sanse imaju u maternici, ali kad ih je puno i dobro se razvijaju onda je bolje pricekati 5.dan jer mozes sa vecom sigurnoscu izabrati boljeg i vratiti. Mislim nista nema pravila naravno, neko ostane trudan s dvodnevnim ili trodnevnim, neko ne uspije s morulom ili blasticom.
    Iskra super, bas se fino razvijaju. 

• Babylove
    14. Rujan 2019. 13:18

Yvette super vijesti.. ❤️❤️❤️
    Iskra super je stanje.. Samo naprijed 💪💪
    Mene ova stimulacija ubise od samog pocetka... A krecu sve jace mucnine.. Dolje me sve rastura.. Jos danas posla ko u prici nisam sjela od jutra skroz stojim... Jedva cekam doci kuc i zalec..

hejbaburibu
    14. Rujan 2019. 14:04

Babylove

Babylove

hejbaburibu

Babylove nego šta nego da će biti dobro! Stvarno je jos rano. Mislim da dr.B. radi utorkom I cetvrtkom, Tako bar pise na vratima. Ali ja Sam ga prosli ponedjeljak ulovila na hodniku pa ce mozda biti i ovaj.
    Ladyluu Kako su ti cure vec rekle ponovi test za dva Danas jutarnjim urinom. 🤞🏻🍀

Nz kako oni rade al evo jucer je petak bio i on je radio.. ❤️

Jesi ti bila danas.. Nista ne javljas…

Da, očito ne rade tako kako piše. Koliko sam ga danas shvatila biti će on u ponedjeljak. 👍🏻
    Kod mene danas 7 folikula od 14-15mm i endo 7mm. Zadovoljni i on i ja. Nastavljam se pikati do ponedjeljka. 
    Mene isto sve boli i muka mi je na najjače. Ujutro proljev sad i zakurila  😣
    Nadam se da to nema utjecaja na cijelu priču i da ću u ponedjeljak biti ok.
    Vidimo se u čekaonici vjerojatno 😘

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

hejbaburibu
    14. Rujan 2019. 14:06

Iskra i yvette super super!!!! 🍀🍀🍀🍀
    Biti će plusica!!!! 💓💓💓💓💓

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Iskra💞
    14. Rujan 2019. 14:38

yvette

Betty

Yvette jooj ja sam tako uzbudena ☺️,mogu misliti kako je tebi…a ne razumijem zasto nekad vraćaju prije nekad kasnije🤔o cemu to ovisi?kazes lijepo se razvijaju,zasto ih onda ne ubaciti vec danas?

Koliko sam ja shvatila njima je kritican 4. dan i vece sanse imaju u maternici, ali kad ih je puno i dobro se razvijaju onda je bolje pricekati 5.dan jer mozes sa vecom sigurnoscu izabrati boljeg i vratiti. Mislim nista nema pravila naravno, neko ostane trudan s dvodnevnim ili trodnevnim, neko ne uspije s morulom ili blasticom.
    Iskrasuper, bas se fino razvijaju.

Ufff nadam se da će to biti sve ok.
    Sve mi je novo i čudno tako da ni sama nez kako bi tribalo biti inače i jeli to uopće dobro,ili nije.Hvalaaa na ohrabrenju☺️

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

Iskra💞
    14. Rujan 2019. 14:40

Babylove

Yvette super vijesti.. ❤️❤️❤️
    Iskrasuper je stanje.. Samo naprijed 💪💪
    Mene ova stimulacija ubise od samog pocetka… A krecu sve jace mucnine.. Dolje me sve rastura.. Jos danas posla ko u prici nisam sjela od jutra skroz stojim… Jedva cekam doci kuc i zalec..

Ajmeee hvala ti na ohrabrenju,ja nešto nisam posebno na tijelu osjetila stimulaciju,sve je kao inače,sad ćemo vidjet dalje što će biti,sretno draga i tebi🤞💪

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

Iskra💞
    14. Rujan 2019. 14:41

hejbaburibu

Iskra i yvette super super!!!! 🍀🍀🍀🍀
    Biti će plusica!!!! 💓💓💓💓💓

Uffff hvala tiii nadamo se dobrom❤️😘

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

Iskra💞
    14. Rujan 2019. 16:14

Nikitta

Yvette to sam pretpostavila da bi mogao biti današnji scenarij. Da vam kažu da se sve lijepo razvijaju i da idete na blastice. To je standardna procedura svugdje u svijetu, pa i kod nas. Jednostavno - blastice imaju veću šansu da se prime, iako naravno ako je predodređeno, primit će se i drugi dan.
    Babylove ako te išta tješi, i ja imam koma dan, tako da potpuno suosjećam i nadam se da ćeš izdržati, pa onda kasnije uživati u odmoru kod kuće. Nisam u stimulaciji, pa sam danas za umobolnicu. Pun Mjesec satire majke mi. 🌚
    Iskra i Hejbaburibu super sve izgleda kod vas cure.

Hvala tiii,💪 javim novosti dalje😊

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.