Pozzzz curke da podijelim s Vama moje stanje
8 dc livi jajnik- 9,9,10
desni jajnik 12,12,14
desni je bolje izreagirao, do sad sam uzimala Puregon 150IU
Od jučer mi je povećao dozu na 200UI( Puregon) i uveo dva dana još Orgalutran i u ponediljak UVZ.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Babylove nego šta nego da će biti dobro! Stvarno je jos rano. Mislim da dr.B. radi utorkom I cetvrtkom, Tako bar pise na vratima. Ali ja Sam ga prosli ponedjeljak ulovila na hodniku pa ce mozda biti i ovaj.
Ladyluu Kako su ti cure vec rekle ponovi test za dva Danas jutarnjim urinom. 🤞🏻🍀
Nz kako oni rade al evo jucer je petak bio i on je radio.. ❤️
Jesi ti bila danas.. Nista ne javljas...
Yvette jooj ja sam tako uzbudena ☺️,mogu misliti kako je tebi…a ne razumijem zasto nekad vraćaju prije nekad kasnije🤔o cemu to ovisi?kazes lijepo se razvijaju,zasto ih onda ne ubaciti vec danas?
Koliko sam ja shvatila njima je kritican 4. dan i vece sanse imaju u maternici, ali kad ih je puno i dobro se razvijaju onda je bolje pricekati 5.dan jer mozes sa vecom sigurnoscu izabrati boljeg i vratiti. Mislim nista nema pravila naravno, neko ostane trudan s dvodnevnim ili trodnevnim, neko ne uspije s morulom ili blasticom.
Iskra super, bas se fino razvijaju.
Yvette super vijesti.. ❤️❤️❤️
Iskra super je stanje.. Samo naprijed 💪💪
Mene ova stimulacija ubise od samog pocetka... A krecu sve jace mucnine.. Dolje me sve rastura.. Jos danas posla ko u prici nisam sjela od jutra skroz stojim... Jedva cekam doci kuc i zalec..
Babylove nego šta nego da će biti dobro! Stvarno je jos rano. Mislim da dr.B. radi utorkom I cetvrtkom, Tako bar pise na vratima. Ali ja Sam ga prosli ponedjeljak ulovila na hodniku pa ce mozda biti i ovaj.
Ladyluu Kako su ti cure vec rekle ponovi test za dva Danas jutarnjim urinom. 🤞🏻🍀
Nz kako oni rade al evo jucer je petak bio i on je radio.. ❤️
Jesi ti bila danas.. Nista ne javljas…
Da, očito ne rade tako kako piše. Koliko sam ga danas shvatila biti će on u ponedjeljak. 👍🏻
Kod mene danas 7 folikula od 14-15mm i endo 7mm. Zadovoljni i on i ja. Nastavljam se pikati do ponedjeljka.
Mene isto sve boli i muka mi je na najjače. Ujutro proljev sad i zakurila 😣
Nadam se da to nema utjecaja na cijelu priču i da ću u ponedjeljak biti ok.
Vidimo se u čekaonici vjerojatno 😘
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Iskra i yvette super super!!!! 🍀🍀🍀🍀
Biti će plusica!!!! 💓💓💓💓💓
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Yvette jooj ja sam tako uzbudena ☺️,mogu misliti kako je tebi…a ne razumijem zasto nekad vraćaju prije nekad kasnije🤔o cemu to ovisi?kazes lijepo se razvijaju,zasto ih onda ne ubaciti vec danas?
Koliko sam ja shvatila njima je kritican 4. dan i vece sanse imaju u maternici, ali kad ih je puno i dobro se razvijaju onda je bolje pricekati 5.dan jer mozes sa vecom sigurnoscu izabrati boljeg i vratiti. Mislim nista nema pravila naravno, neko ostane trudan s dvodnevnim ili trodnevnim, neko ne uspije s morulom ili blasticom.
Iskrasuper, bas se fino razvijaju.
Ufff nadam se da će to biti sve ok.
Sve mi je novo i čudno tako da ni sama nez kako bi tribalo biti inače i jeli to uopće dobro,ili nije.Hvalaaa na ohrabrenju☺️
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Yvette super vijesti.. ❤️❤️❤️
Iskrasuper je stanje.. Samo naprijed 💪💪
Mene ova stimulacija ubise od samog pocetka… A krecu sve jace mucnine.. Dolje me sve rastura.. Jos danas posla ko u prici nisam sjela od jutra skroz stojim… Jedva cekam doci kuc i zalec..
Ajmeee hvala ti na ohrabrenju,ja nešto nisam posebno na tijelu osjetila stimulaciju,sve je kao inače,sad ćemo vidjet dalje što će biti,sretno draga i tebi🤞💪
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Iskra i yvette super super!!!! 🍀🍀🍀🍀
Biti će plusica!!!! 💓💓💓💓💓
Uffff hvala tiii nadamo se dobrom❤️😘
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Yvette to sam pretpostavila da bi mogao biti današnji scenarij. Da vam kažu da se sve lijepo razvijaju i da idete na blastice. To je standardna procedura svugdje u svijetu, pa i kod nas. Jednostavno - blastice imaju veću šansu da se prime, iako naravno ako je predodređeno, primit će se i drugi dan.
Babylove ako te išta tješi, i ja imam koma dan, tako da potpuno suosjećam i nadam se da ćeš izdržati, pa onda kasnije uživati u odmoru kod kuće. Nisam u stimulaciji, pa sam danas za umobolnicu. Pun Mjesec satire majke mi. 🌚
Iskra i Hejbaburibu super sve izgleda kod vas cure.
Hvala tiii,💪 javim novosti dalje😊
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji