Drage curke, došla sam vas pozdraviti i reći da se uskoro pridružujem 😊 čekam m, za nekih tjedan dana pa krećemo na fet, sa zadnja dva smrzlića.
Ajme Grizli i Lilypie, pa da je već toliko prošlo? 😍😍
Svima želim puno sreće 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta hvala.. nadam se da će tako biti do kraja!
Sunshine biti će to dobitan fet! Ti spremna i mrve spremne!!! Nek ti je sa srećom 🍀
Cure drage mene malo hvata panika. Užasno mi je zlo, povraća mi se, a nejde ništa iz mene. Na caju sam i pilećoj juhi.. jajnici i donji dio trbuha bole na pogled... imam osjećaj da će sve prsnuti u meni 😕 temperatura je ok, nejde iznad 37...
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Babylove nego šta nego da će biti dobro! Stvarno je jos rano. Mislim da dr.B. radi utorkom I cetvrtkom, Tako bar pise na vratima. Ali ja Sam ga prosli ponedjeljak ulovila na hodniku pa ce mozda biti i ovaj.
Ladyluu Kako su ti cure vec rekle ponovi test za dva Danas jutarnjim urinom. 🤞🏻🍀
Nz kako oni rade al evo jucer je petak bio i on je radio.. ❤️
Jesi ti bila danas.. Nista ne javljas…
Da, očito ne rade tako kako piše. Koliko sam ga danas shvatila biti će on u ponedjeljak. 👍🏻
Kod mene danas 7 folikula od 14-15mm i endo 7mm. Zadovoljni i on i ja. Nastavljam se pikati do ponedjeljka.
Mene isto sve boli i muka mi je na najjače. Ujutro proljev sad i zakurila 😣
Nadam se da to nema utjecaja na cijelu priču i da ću u ponedjeljak biti ok.
Vidimo se u čekaonici vjerojatno 😘
Uff proljev me prati sa mucninom pa ne znam sto bi prije 😥.. I da cas mi glava gori a ostatak tijela hladan da mi zima... Koma... Pritisak dolje mi ke sva veci i veci kao da cu eksplodirat.. Inace mi je bilo talo ali ne u ovoj mjeri.. Vidimo se 🥰
Yvette to sam pretpostavila da bi mogao biti današnji scenarij. Da vam kažu da se sve lijepo razvijaju i da idete na blastice. To je standardna procedura svugdje u svijetu, pa i kod nas. Jednostavno - blastice imaju veću šansu da se prime, iako naravno ako je predodređeno, primit će se i drugi dan.
Babylove ako te išta tješi, i ja imam koma dan, tako da potpuno suosjećam i nadam se da ćeš izdržati, pa onda kasnije uživati u odmoru kod kuće. Nisam u stimulaciji, pa sam danas za umobolnicu. Pun Mjesec satire majke mi. 🌚
Iskra i Hejbaburibu super sve izgleda kod vas cure.
Joj koma bas nadam se da ce sutra biti lakse. Nisam ni vidjela da je pum mjesec🙄🙄 pritisak mi i kad lezim i sjedim.. Tocno ne znam kak bi se namjestila..
Nikitta hvala.. nadam se da će tako biti do kraja!
Sunshine biti će to dobitan fet! Ti spremna i mrve spremne!!! Nek ti je sa srećom 🍀
Cure drage mene malo hvata panika. Užasno mi je zlo, povraća mi se, a nejde ništa iz mene. Na caju sam i pilećoj juhi.. jajnici i donji dio trbuha bole na pogled… imam osjećaj da će sve prsnuti u meni 😕 temperatura je ok, nejde iznad 37…
Krevet.. Dekica ii miruj ❤️
Hejbaburibu, hvala 😊 a što se tiče viroze, čula sam za x pozitivnih beta nakon viroza, herpesa i sličnog. Neka tako bude i kod tebe 🤞😘 sad odmaraj i bez sekiracije.. pusti si neki lijepi filmić i mozak na pašu 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Babylove zao mi je da i ti prolaziš isto 🙁 ali kako kaže sunshine možda je to dobar znak 🥰
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Ladyluu - nije se ni meni jako vidjela crtica, morala sam gledati iz pravog kuta da je vidim. Za 2 dana je već bila prava crta. Mislim da je kod tebe isto tako.
Djevojke - mene je isto lovila neka prehlada usred postupka, ali ja nisam bila zabrinuta već sretna. Znam da su onda manje šanse da tijelo odbaci zametak.
Baš sam uzbuđena zbog vas, naročito zbog svojih "starih" prija... ❤️
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni sam roza sukrvica krenula..sad je nema.vise..skroz malo..
Pa.sta je sad ?u četvrtak.neka tockica..i sad ovo..poomg aj ostani normalan
Hejbaburibu, Babylove drzite se ❤
Sunshine kako to ide s fetom, ne ide se u stimulaciju nego se prati endometrij ili? Kolika mora biti pauza izmedu dva feta, ili stimuliranog ivf i feta, moze li mjesec za mjesec?
Ladylu ako inace nisi sklona tome onda je dobar znak. Drzim ti fige. Kako izdrzavas da ne radis testove, mene ce nakon transfera copiti opsesivno kompulzivno kupovanje i piskenje testova
Sortiraj odgovore
Najstariji