Idem vam uslikati i nikako mi neće izoštriti sliku. I sad vidim da se razlila boja između testne i kontrolne crtice 🤔 ali obje se jasno vide i razlila se sat vremena poslije testiranja 🙄 kad dođe m ću probat s njegovim mobom uslikati 😁
Grizli, sve isto kao zadnji put, osim termofora na nogama i mirovanja prva 3 dana.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure, evo da i ja malo popravim statistiku, upravo stigla beta, na 11 dnt 2 blastociste je 480!
Ema, juuuuuupi!!!!! Čestitam 💚💚💚💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure, evo da i ja malo popravim statistiku, upravo stigla beta, na 11 dnt 2 blastociste je 480!
Cestitam🤗☺
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nikita jel mi mozes dati e-mail od Petrove.Tamo gdje si slala negativnu bettu.Hvala
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Mala martina, nastavi niz😁
Perla, lucielle, nika555, meto kakvo je stanje kod vas?
Moram li čuvati stimulirane ako ispunjavam uvjete za pravo na donaciju js? Morat ću se malo informirat kod dr ako ne bude ništa od ovog postupka.
E, da, Ema, opiši nam svoje sise😁😁😁😁
Toooooo Ema bravi. Cek ti ili tko je rekao da sutra ima rodjendan? Malo napisi put uspjeha.
Joj Hani kako so znala što pitati... Muž mi je rekao kad sam ga nazvala, eto ti tebe i tvoje cice :D otišlo, ispuhalo se 8dnt i sad ih osjećam samo kad ih stisnem a vjeruj da ih stalno stiskam! 3 noći sam se znojila u snu i to je meni bilo gotovo, tipičan znak pms kod mene i svaki postupak je tako završio do sad plus me još taj 8 dnt toliko grčilo da sam mislila da ću procuriti... Jedino što mi je vratilo nadu nakon toga bol u jajnicima, maternici i želudcu, tako mi je i bilo nakon punkcije.
Inače ovo mi je treći postupak, 4.transfer. Prva dva bili kod škvorca, ah, to nebi komentirala uopće, prebacili se nakon toga u Petrovu, dobila drugu terapiju i eto nas sad tu...
Sortiraj odgovore
Najstariji