Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Betty
    07. Rujan 2019. 22:46

Nikitta hvala😊 ...hvala i za savjet,prestajem piti,u biti sam vrkutu najvise pila zbog tih glupih mioma,ali sad cu stopirati

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Marta...
    07. Rujan 2019. 22:47

Nikitta

Betty samo kratka napomena, tinkturu vrkute nije baš poželjno uzimati s hormonskom terapijom bilo kakve vrste, a ti ćeš pretpostavljam u stimulirani postupak, pa si samo to prodiskutiraj s mpo doktorom.
    Marta kako misliš spolna nemoć? Kod muža? Odjednom, radi psihičkog pritiska radi postupaka ili? Oprosti ako je preintimno pitanje - ne moraš odgovoriti.
    Babylove jel stigla vještica?
    Cure ovih dana smo imali 4 djece po cijele dane, em muževo dvoje, em moje dvije nećakinje, tu su svi negdje po godinama (od 7 do 12) i super se slažu, ajme kako nam je divno bilo, tako mi se srce napunilo… Bude tu umora, cijeli dan nakuhavanje, igra, idemo nekud, buka, graja, ali taj umor je tako divan. Nahranilo mi dušu. Kad bi barem jedno dijete svakoj od nas Bog poslao, samo jedno… da ostane s nama, i ne ide kući. 😭

Da kod muža ne znam zbog čega vjerojatno se sve skupilo nadam se da će se već nekak oporaviti a ustanovili smo da ima i  nizak restesteron 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    07. Rujan 2019. 22:51

Marta...

Nikitta

Betty samo kratka napomena, tinkturu vrkute nije baš poželjno uzimati s hormonskom terapijom bilo kakve vrste, a ti ćeš pretpostavljam u stimulirani postupak, pa si samo to prodiskutiraj s mpo doktorom.
    Marta kako misliš spolna nemoć? Kod muža? Odjednom, radi psihičkog pritiska radi postupaka ili? Oprosti ako je preintimno pitanje - ne moraš odgovoriti.
    Babylove jel stigla vještica?
    Cure ovih dana smo imali 4 djece po cijele dane, em muževo dvoje, em moje dvije nećakinje, tu su svi negdje po godinama (od 7 do 12) i super se slažu, ajme kako nam je divno bilo, tako mi se srce napunilo… Bude tu umora, cijeli dan nakuhavanje, igra, idemo nekud, buka, graja, ali taj umor je tako divan. Nahranilo mi dušu. Kad bi barem jedno dijete svakoj od nas Bog poslao, samo jedno… da ostane s nama, i ne ide kući. 😭

Da kod muža ne znam zbog čega vjerojatno se sve skupilo nadam se da će se već nekak oporaviti a ustanovili smo da ima i nizak restesteron

Baš mi je drago da si uživala 😚 e da bilo bi to divno kad bi imale i mi barem jedno nadam se da budemo 😚 ne znam kako ali fakat se nadam možda roda ipak donese 🙃

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Grizli
    07. Rujan 2019. 22:52

Kazu da razvoju artritisa pogoduje dugotrajan manjak vit D kod osoba koje i tako imaju sklonost to razviti. Meni je bio nesto nizi a onda sam pocela uzimat ga u spreju 3000 u.i. I nakon mjesec dana super poboljsanje. To si vadila vit D na poliklinici na kbc? Meni je nalaz kod njih na slateru bio gotov za 20-tak dana, a kod mog dr opce koji me to slao vaditi dosao nakon 2 mj. Tako ako si tamo onda vec kad ides na humanu prodji svako malo pitat jer znaju imat gotov nalaz al dok posalju prodje vrijeme.
    Koju dozu decortin su ti prepisali? Za vrkutu ti ne znam bas nesto pametno znam samo da su neke cure pile to u ciklusima kad su imale FET-ove za deblji endometriji i nastavljale piti u prvim tjednima trudnoce jer se ona moze cijelu trudnocu piti kao, al caj ne tinkture. A ovo sto Nikita kaze mozda bolje d apitas dr dal da to uzimas ili ne, jer uz hormonsku terpaiju mozda bude kontraefekata. 

Grizli
    07. Rujan 2019. 22:59

Nikita djeca nas ispune 100 na sat, i meni je cesto bilo teško ih vratiti roditeljima. Sad vec razmisljam kako bi lijepo bilo da nakon ovog nam se ostavari zelja pa uspijemo prirodno jos koju trudnocu ostvariti, al to su samo moji snovi i ne zelim biti nezahvalna jer nakon svega i jedno ce mi biti dovoljno za neizmjernu srecu. Pa me muz jucer utjesio da imamo jos jako puno vremena i za drugo i za trece ako zelimo i poslao ovaj clanak. https://net.hr/magazin/zdravlje/nikada-nije-kasno-u-72-godini-postala-majka-zdravog-djecaka/
    Malo je falilo da ga ubijem ovako nakrcana hormonima. 

Betty
    07. Rujan 2019. 23:08

Grizli piše na kutiji 5mg...vadila sam krv u thalasotherpiji opatija,tamo mi je reumatolog,mozda se zato tako dugo ceka...

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Grizli
    07. Rujan 2019. 23:12

Vjerojatno jer oni to sigurno en rade sami nego salju opet na kbc. Tako i ovi nasi u privatnom labosu pa duze cekas privatno nego na uputnicu. Decortin 1 tableta samo ti je terapija, jer 1 tableta ima 5mg, al znaju dat curama i vece doze kod autoimunih bolesti. Mozda ti još nisu odredili tocnu dozu, al postoji sansa da ces vise tih tableta dnevno trebat. Al nema veze bito da ti uspije zatrudniti. Kazu da je njihova stetnost minimalna u odnosnu na koristi. 

Betty
    07. Rujan 2019. 23:37

Vidjeti cemo,ne nadam se ničemu s obzirom na količinu stresa  i pritiska zadnjih dana,a i ne vidi  se kraj tome☹️

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• lenasofia
    08. Rujan 2019. 04:28

Grizli

Za sve žene u postupcima medicinski potpomognute oplodnje

Hola, soy Lena por nombre, soy miembro de la gran hermandad Illuminate. ¿Quieres unirte a Illuminate y ser rico e influyente en la vida? El dinero no es un problema con nosotros, únase a nosotros hoy y elimine sus problemas financieros con un salario semanal de $ 1 millón. Su bienestar financiero es nuestro objetivo. Si busca dirección para ILLUMINATI y se convierte en rico, famoso, poderoso y sobresaliente en la vida? ߔ ﰟ ь Correo electrónico de contacto (poonamrajadhi@gmail.com) WhatsApp ... + 240 222 030 688

• Babylove
    08. Rujan 2019. 07:58

Nikitta drago mi je da si uzivala.. I mi imamo puno djece u obitelji i stvarno mi je lijepo kada su kod nas... I ne nije vjestica jos dosla.. I ne razumijem sta ceka 😂😂 skroz neke grčeve imam a bezobraznica nikako da dođe 😠..
    Nove cure dobrodošle i sto prije ostvarile uspjeh i docekale svoje mrvice ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.