Kengu i marija iva, pa šta je ovo? Sad gledam, tipkate u tri ujutro??!!! Imamo i noćnu smjenu na forumu radimo od 0 do 24! Za sve žene koje imaju neko pitanje! Izmjenjivat cemo se i dezurat
svaka vam čast!
Kengu i marija iva, pa šta je ovo? Sad gledam, tipkate u tri ujutro??!!! Imamo i noćnu smjenu na forumuradimo od 0 do 24! Za sve žene koje imaju neko pitanje! Izmjenjivat cemo se i dezurat
svaka vam čast!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Joj.. Ja vec sad uzbudjena i cekam mengu.. Danas mi 28dc..a tek kad krenem u pripreme za fet nema spavanja.. Na smjene spavam😜😂😂
Marijaivabas neobicno da daju antibiotike nakon punkcije svaki put ti. Ja sam nakon prve punkcije pitala dal trebam kakav antibiotik ili vaginalete za gljivice nakon toga i rekla mi dr da mi bris nije uredan ili da njima instrumenti nisu sterili trebala bi ovako nema potrebe. Jesi imala uredne briseve uvijek?
Leptiricmoguce je krvariti i imat plus Kengurica je tako u ranoj trudnoci. Drzim fige da je i kod tebe tako.
Medo normalno je imat bolove prilikom odnosa nakon punkcije. Ja ih imala cak i nakon menge cca mjesec dana od punkcije
Onda dobro,prva mi punkcija pa pitam.Mislis da si kupim mozda neke vaginalete?
Ma ne trebas kupovat antibiotike a niti ih mozes na slobodno dobit u ljekarnoj.. Kazem ja privatno nisam dobila antibiotike samo na vv…
Ja sam na VV dolje u ljekarni uvijek kupovala i antibiotike i ostale ljekove...i samo su mi rekli da ako hocu imam pravo dignuti recepte i onda dobijem povrat novca...nekad jesam nekad nisam sve ovisi kako mi se poklapalo sa odlazk9g u Zg i sa radom gin..vecinu ljekova nisam ni trazila povrat
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ja sam bila na Vv kod dr Jukić i nisam dobila antibiotike…
A eto ne znam Sta rec, mozd je zaboravila😜😂
Ma puno puta je i meni ona jedno znala rec a onda nakon transfera ju morala podsjecat Sta mi je rekla.. No i sama mi rekla uvijek Ak Sta zaboravi da ju podsjetim.. Primjer za fragmin mi obicno zaboravila napisat🙄
Marijaivabas neobicno da daju antibiotike nakon punkcije svaki put ti. Ja sam nakon prve punkcije pitala dal trebam kakav antibiotik ili vaginalete za gljivice nakon toga i rekla mi dr da mi bris nije uredan ili da njima instrumenti nisu sterili trebala bi ovako nema potrebe. Jesi imala uredne briseve uvijek?
Leptiricmoguce je krvariti i imat plus Kengurica je tako u ranoj trudnoci. Drzim fige da je i kod tebe tako.
Medo normalno je imat bolove prilikom odnosa nakon punkcije. Ja ih imala cak i nakon menge cca mjesec dana od punkcije
Ma ne trebas kupovat antibiotike a niti ih mozes na slobodno dobit u ljekarnoj.. Kazem ja privatno nisam dobila antibiotike samo na vv…
Ja sam na VV dolje u ljekarni uvijek kupovala i antibiotike i ostale ljekove…i samo su mi rekli da ako hocu imam pravo dignuti recepte i onda dobijem povrat novca…nekad jesam nekad nisam sve ovisi kako mi se poklapalo sa odlazk9g u Zg i sa radom gin..vecinu ljekova nisam ni trazila povrat
Da tako sam i ja radila..
Hani🤣🤣🤣🤣Marijaiva nisam ni mislila uzimat na svoju ruku.Nako moram do svog gin.pa cu ga pitati.Ako se do tada ne smiri situacija.😎
Pa mozes pitati no sumnjam da ce ti dat neke antibiotike bez briseva tj. ako oni pokazu da nisu sterilni, nece se oni bas petljat u posao s humane, bar je takav moj ginekolog…Pridržava se samo uputa s otpusnog s humane..
Aha.pitat cu.Do sada nisam imala problema.Nisam ni dobila otpusno pismo.Kad se to dobije🙄
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Hani🤣🤣🤣🤣Marijaiva nisam ni mislila uzimat na svoju ruku.Nako moram do svog gin.pa cu ga pitati.Ako se do tada ne smiri situacija.😎
Pa mozes pitati no sumnjam da ce ti dat neke antibiotike bez briseva tj. ako oni pokazu da nisu sterilni, nece se oni bas petljat u posao s humane, bar je takav moj ginekolog…Pridržava se samo uputa s otpusnog s humane..
Aha.pitat cu.Do sada nisam imala problema.Nisam ni dobila otpusno pismo.Kad se to dobije🙄
Pa na kraju postupka se treba dobiti..
U kojoj si bolnici?
Ja sam na VV dolje u ljekarni uvijek kupovala i antibiotike i ostale ljekove…i samo su mi rekli da ako hocu imam pravo dignuti recepte i onda dobijem povrat novca…nekad jesam nekad nisam sve ovisi kako mi se poklapalo sa odlazk9g u Zg i sa radom gin..vecinu ljekova nisam ni trazila povrat
To i ovisi o ljekarni.Neki se ne bune neki nedaju bez uputnice ili nekog papira od dr.ili sa hitne.To je privatna ljekarna ili?
Lh 8.3
🤞🤗
Pa na kraju postupka se treba dobiti..
U kojoj si bolnici?
Nisam nista dobila.U Petrovoj
Lh 8.3
🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji