Još uvijek kad vidim svoje ime da mi netko čestita na plusu ja se zabezeknem 😂😂😂 Hvala vam cure❤️
Htjela sam vas pitati; hoce li se kad ova trbušina ispuhati ili to sad ostaje tako? Meni je trbuh napuhnut kao da sam u trećem mjesecu. Školjka, Grizli, Kengurice…?
Ma baš me veseli tvoj plus. Ti si u Beti jel tako? Ja ću u postupk kod njih u 8 mj. Ovo tvoje me baš podiglo. Jel ti to prvi postupak kod njih?
Je, i mogu ti reci da si u pravim rukama 👍 Kod koga si tamo?
Kod mlađe doktorice ali protokol i konzultacije sam obavila sa obje i zajedno su dogovorile tijek postupka..
treeeseeem seeeee !!!!!
Ne mogu vjerovatiiiiii kolika je
Cestitke draga... evo zeljela si troznamenkastu, a dobila 4 brojke.. ma bravo.. samo neka se sve dalje odvija u najboljem redu 💗
Lilypie i Karla89 čestitam curke - jako lijepe vijesti! Neka bete budu savršene 🙏🏼🥳
Riba htjela sam te pitati jesu li ti vratili jedan ili dva embrija? Čitala sam po forumima o iskustvima pada bete za cca 30-40% pa onda rast uredni za dva dana, jer je jedan embrij odustao. Moguća je i ta varijanta. Molim te nam napiši točne brojke svih beta.. Nadam se da nije vm.
Cure, što se tiče vit D, ja sam baš neki dan čitala o tome detaljno, i kažu da se vit D 3x brže sintetizira kod osoba svijetlije puti u odnosu na osobe tamnije puti, tako da su tamnopute osobe u deficitu češće. Ja se isto iznenadila, totalno suprotno cijeli život mislim. Ja sam inače svijetle puti. Nisam dugo provjeravala vit D, a i sad mi ga glupo vaditi, idem danas na more, pa nema smisla. Možda radije u 9 mjesecu..
Beta prvi put 95,drugi put 54,treci put 95..vracena dva,doktorica me skinula utrogestana
Odlična beta Karla! Ideš...
Lilypie - čekamo i tvoju...
Riba - jesi li možda tražila drugo mišljenje?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Izvinjavam se na upadu, moram se Karli obratiti😊 Pozdrav za sve ostale i neka vam je sa srećom 🙏
Karla Ja vas tako malo upratim, tvoji simptomi su mi baš bili dobri i očekivala sam da si trudna 🙈 Ali se najviše javljam zbog tvoje bete, kažeš da se treseš kolika je, pa sam se odmah sebe sjetila, isto sam tako reagovala 😄 A moja je 12dnt bila 590, pa sad kad vidim tvoju baš me zanima da li su duplići😍 U svakom slučaju sa srećom, neka ti sve bude uredno, a i ostalim curama koje čekaju
LilypieTakođe sa srećom, za veliku betu 🙏
Karla88 ja mislim ako ti se 1 primio da bi mogla biti to 400-500, ali ako su oba onda ooohoohoo mnogo veca 😍
Ma i bolje bez slatka, sam se trujemo i slazemo kile😂
Karla89 ja bas kasnim sa odgovorima
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
Sta sam ti rekla bit ce mnoogooo veca, ma cestitam draga od ❤️, eto nam blizanceka🎉🎉🎉🎉
Također pozdravljam sve zene, buduce majke, i zelim im svu srecu ovog svijeta 💞 nisam dugo bila aktivna jer nam je bila potrebna pauza od svih iscekivanja nakon tri neuspjesne inseminacije, i sada kad smo skupili dovoljno energije krecemo ciste glave u prvi ivf...
Prvo ogromna sreca kad sam procitala da Grizli ponosno seta svoj trbuscic, cestitam..
Lilypie, Karla..iscekivala sam s vama ovih dana, presretna sam da je uspjelo, prekrasna beta Karla ❤️
Sve ostale trudilice koje je nazalost docekao tuzan rezultat zelim da dignute glave idu naprijed, saljem pozitivne vibre za uspjesan sljedeci postupak ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Riba jean ili dva zametka su bila?
Ma Karla iako znam da je beta varljiva sto se tice jedno ili dvije mislim da je kod tebe dvoje. Ti si ono i od inseminacije imala pozitivnu betu?
Sortiraj odgovore
Najstariji