Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2019. 15:53

Lilypie jesam u ponediljak i tek danas popodne mi je javila da je negatIvan , ma katastrofa mijenjam definitivno kliniku i idemo dalje 😊

Grizli
    17. Srpanj 2019. 15:56

Lemon bez losih misli. Ti grcevi mogu oznacavat da se endometrij nalazi u fazi endo.prozora kad ima mogucnost da prihvati blasticu. Vjeruj svojoj mrvici. 🤞🤞🤞 Za uspjedan 29.7.

Grizli
    17. Srpanj 2019. 15:57

Nada zao mi je da je engativna beta. 

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 16:56

Nikitta jako zanimljivo. Meni se ne jede cokolada nikad nego slatko, po mogucnosti keksi ili kolač, ali ne baš kremasti. Kad sam mamurna mi se jede masno i pije cola. Čipseve i to volim, al mi se rijetko kad jedu. Kad jedem obrok s malo UH kao da mi nesto fali. Jos bih poslije bar snitu kruha dodala iako nisam gladna. Zanima me sta meni onda sve fali ;)

• thinkpink1
    17. Srpanj 2019. 17:24

Nada,,,nemam sta drugo reci nego da mi je žao, ali nema predaje, i tebe ceka isti scenarij kao i nas, sa ogromnom betom🤗🥰

17. Srpanj 2019. 17:28

Thinkpink duboko vjerujem u to i to je ono sto me gura naprijed... 

• thinkpink1
    17. Srpanj 2019. 17:52

Nada88

Thinkpinkduboko vjerujem u to i to je ono sto me gura naprijed…

Jel ti istalo jos smrzlica? Gdje si, u kojoj klinici?

• thinkpink1
    17. Srpanj 2019. 17:56

Lemon

Da li je normalno da me boli trbuh? Punkcija bila prije 3 mj, a mene boli kao pred mengu i tu i tamo neki grč. Do sad nisam nikako reagirala na utrogestan pa nije od njega

Mene isto boluckao trbuh, imala kao lagane grcice, simptomi kao i kod tebe...kad sam to znala osjetit popila magnezij i normabel 2mg i eto nas, tako da vjerujem da je i kod tebe🥰🥰🥰

Lilypie
    17. Srpanj 2019. 18:57

Ok, vise nisam opuštena 🤔😁 Kako pada večer, gdje god je kakvog coska, skidam gaće i zavirujem 🙈
    Je li normalno da me ništa ne ziga, bolucka itd....

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

17. Srpanj 2019. 18:59

Thinkpink nažalost nemam vise smrzlica, krećemo sve ispočetka u 10 mj. Ja sam u Njemačkoj u postupku, Našla sam si novu super kliniku, pa šta Bog da...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.