Lilypie jesam u ponediljak i tek danas popodne mi je javila da je negatIvan , ma katastrofa mijenjam definitivno kliniku i idemo dalje 😊
Lemon bez losih misli. Ti grcevi mogu oznacavat da se endometrij nalazi u fazi endo.prozora kad ima mogucnost da prihvati blasticu. Vjeruj svojoj mrvici. 🤞🤞🤞 Za uspjedan 29.7.
Nikitta jako zanimljivo. Meni se ne jede cokolada nikad nego slatko, po mogucnosti keksi ili kolač, ali ne baš kremasti. Kad sam mamurna mi se jede masno i pije cola. Čipseve i to volim, al mi se rijetko kad jedu. Kad jedem obrok s malo UH kao da mi nesto fali. Jos bih poslije bar snitu kruha dodala iako nisam gladna. Zanima me sta meni onda sve fali ;)
Nada,,,nemam sta drugo reci nego da mi je žao, ali nema predaje, i tebe ceka isti scenarij kao i nas, sa ogromnom betom🤗🥰
Thinkpink duboko vjerujem u to i to je ono sto me gura naprijed...
Thinkpinkduboko vjerujem u to i to je ono sto me gura naprijed…
Jel ti istalo jos smrzlica? Gdje si, u kojoj klinici?
Da li je normalno da me boli trbuh? Punkcija bila prije 3 mj, a mene boli kao pred mengu i tu i tamo neki grč. Do sad nisam nikako reagirala na utrogestan pa nije od njega
Mene isto boluckao trbuh, imala kao lagane grcice, simptomi kao i kod tebe...kad sam to znala osjetit popila magnezij i normabel 2mg i eto nas, tako da vjerujem da je i kod tebe🥰🥰🥰
Ok, vise nisam opuštena 🤔😁 Kako pada večer, gdje god je kakvog coska, skidam gaće i zavirujem 🙈
Je li normalno da me ništa ne ziga, bolucka itd....
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Thinkpink nažalost nemam vise smrzlica, krećemo sve ispočetka u 10 mj. Ja sam u Njemačkoj u postupku, Našla sam si novu super kliniku, pa šta Bog da...
Sortiraj odgovore
Najstariji