Riba jean ili dva zametka su bila?
Ma Karla iako znam da je beta varljiva sto se tice jedno ili dvije mislim da je kod tebe dvoje. Ti si ono i od inseminacije imala pozitivnu betu?
Da, prva inseminacija. Isto ovako pozitivna beta (1100), pa nakon dva dana 2300.. al na kraju nije srce prokucalo..plod se prestao razvijati početkom 6.tj i u 9+1 sam završila na kiretaži..
Zato sam sada nekako na disanci s veseljem i sa svim, dok ne vidim da srce titra na ekranu..užasno me strah..
Ali opet se duboko u sebi nadam da će sve biti ok ovaj put!
Cure drage, hvala vam svima na čestitkama!
Sad opet čekanje petka i nova beta.. uvijek nešto čekamo i strepimo..
Lilypie jesi li vadila betu?
Darliv dobrodosla 😊
Karla super beta! Moja je bila slicna pa je bila jedna beba, nema pravila. Cestitam jos jednom i da se pravilno dupla!
Nemoj usporedjivati s proslom jer je svaka trudnoca za sebe. Sve ce biti super ovaj put💖
Lilypie i mene zanima hoce kod tebe biti jedna ili vise beba😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Karla predivna beta! Cestitam, moze biti da su oba, al ni nemora beta je dosta sirokog raspona. Recimo mrni i prijateljici imale FET-ove na 2 dana razmaka meni brzlta 21 dan bila oko 10.000, a njoj 20.000. Moj beba je sad 5 dana naprednija pp uzv, a njena kasni 4 dana. Tako da najvaznije da je beta pozitivna da se ureddno dupla i da imas urednu trudnocu.
Lilypie ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ tvoj me plus posebno razveseliti svaki dan kad vidim da je postojaniji i sve jaci! Za napuhanost to ti je normalno posebno jer si u stimulaciji bila. Ja sam imala trbuh do prije 7 dana veci nego danas bas od napuhanosti, sad se probava regulirala pa se ispuhao da sam ja panicno pocela histerizirat al gin me umirila beba je super, a cijrva mi bolje rade. Sve se to regulira s vremenom.
Darliv hvala ti, a tebi zelim puuuno uspjeha u ivf sada i da uskoro i ti setas trbuscic!
Karla koja fina brojkica, Lilypie želim ti najmanje 2 bebice 😊 sretnih i bezbrižnih 9 mjeseci cure!!!!
Karla eto ti beturine, a ne troznamenkastog broja...ne zamaraj se dal je jedan ili dva ploda, bitno da se sve razvija svojim tokom i da bude sve po ps-u 🤗🥰😘
Samo da se javim, nisam stigla sve pročitati, ali vidjela sam lijepe plusice, sretno cure dalje. Mi jučer obavili FET. Toliko sam bila uzbuđena dva dana ranije a sad sam u groznom stanju. Ostao nam je samo jedan embrij jer je prvi propao prilikom odmrzavanja. Koliko sam tu čitala to se jako rijetko događa, a koji je razlog nisu mi rekli.. I onda su mi još rekli da ovaj koji vraćaju je srednje kvalitete. Baš me to sve pogodilo, 29 .vadim betu.. Da li je normalno da me boli trbuh? Punkcija bila prije 3 mj, a mene boli kao pred mengu i tu i tamo neki grč. Do sad nisam nikako reagirala na utrogestan pa nije od njega
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon sretno draga, nemoj sumnjati u svoj embrij. Kolko je do sad bilo "savrsenih" pa se nisu izborili. 🙏 da je ovaj dobitni😘
Da nije bol mozda placebo efekt jer znas da se nesto dogadja dolje? Osim ako nije nesto jace. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Karla ajme majko, kolika Beta 🎉🎉🎉🎉🥰🥰🥰🥰
Ja sam zvala kliniku i obznanila plusic 😂 sutra sam ujutro planirala betu. Mogla bih i danas ali ne znam, nekako se ne zurim. Osjećam se savršeno savršeno! Bez ikakvih strahova!
Pa rekoh da uživam još jedan dan 🙈😂
Lemon nema loših embrija! Meni kad su javili da se od 3 nijedna nije razvila do blastice, ja sam ovaj ciklus otpisala. Računam ako su toliko loše da ni jedna nije preživjela onda kakve su mi šanse ali eto... ne mogu se pohvaliti trudnoćom ali zasad imam dobre izglede s ovim plusicem 🤞😁
Nada jesi vadila betu?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lemon 🥰 sretno i da uskoro ugledas plusic🥰, kakav ti je endometrij bio na kraju?
Lilypie joooj jedva cekam i tvoju betu🥰, kako je lijepo sto si tako opustena, a ja jadna prije svakog bitnog dogadjaja izludim iz brige.
U petak mi prvi uzv i vec brojim minute do tad, nervoza uzas.
Sortiraj odgovore
Najstariji