Pozz Ženice! Jel koja na stimulaciji uzimala Gonal F? Ja sam na zadnjoj stimulaciji uzimala Bemfolu, al bilo je samo 4 folikula pa se doktor odlučio za promjenu lijekova. Kako ste se osjećale nakon Gonala i jel bilo kakvih rezultata? :D
11 js...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nymeria-prosla sam to i znam kakav je osjecaj,nada se u trenu ugasi,kiretaza je bila...ostale cure zao mi je zbg -...🤞za dalje...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Karla89, meni je tek 7dpt, vracena 3 dvodnevna embrija. Ja se zasad samo igram testovima. Nema tu ozbiljnog rezultat ovako rano 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Karla89, meni je tek 7dpt, vracena 3 dvodnevna embrija. Ja se zasad samo igram testovima. Nema tu ozbiljnog rezultat ovako rano 😁
Jedine smo ostale još da nismo testove radile?
A misliš da ti nije prebrzo jer su 3dnevni bili?
Meni dvije blastice vratili, danas mi 7dnt pa se bojim da je prerano..
Ja ću definitivno sutra, pa kako bude! 😊
Tebi sretno danas!! 🤞🤞
Dvodnevni su kod Lilypie. Kod niih bi kao trebalo najranije 9dnt se testirati, al bome ako su sva tei krenula luciti hcg moze to i ranije.
Ah baš tužan i jako tmuran dan danas...
Hvala svima na riječima podrške,idemo dalje u borbu sve kojima ovaj puta nije uspjelo.
Ja sam se već danas naručila u 8. mj na konzultacije i idem ponovno pa ćemo vidjeti kako dalje...
Idući postupak je naš dobitni...🤗🤗🤗🤗🤗
Vi koje čekate testove želim od ❤️ velike pluseve i uredne trudnoće...
Nymeria jako mi je žao,nadam se da ćeš se sama očistiti pa da nećeš morati prolaziti još i kroz kiretažu...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Karla89, nazalost izgleda da da 😔 Ovaj mjesec jako los po statistici. Od nas 6 već imamo 4 minusa. Mada se ja još uvijek nadam za Nadu da će ugledati plusic.
Rano je za test, naravno! Netko je strpljiviji da čeka a ja nisam ta 😂 Svaki dan po jedan i tako ću se lakše pomiriti s negativnim rezultatom ako kojim slučajem bude.
Sara & Nora 💞
Lilypie samo ti ne odustaješ od mene Hahahah 😊😊, ali ja osjetim da je test pokazao pravo stanje ...
Nymeria jako, jako mi je zao..mi smo imale plus otprilike u isto vrijeme samo je moja agonija puno ranije prestala..nema rijeci utjehe, drzi se draga, mogu samo zamisliti kako ti je 😢😘
Zao mi je jako i radi ostalih neg rezultata, drzite se cure!
Možda 5 urin danas, sjena sjenine sjene 🙄 Pokušala sam poslikat ali ne vidi se.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji