Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Srpanj 2019. 10:11

Evo da i ja prijavim napravila jutros test 8dt, negativan da ne može negativniji biti! Napravila sam termin 26.07 u novoj klinici i idemo u nove pobjede! Ostale cekalice ne prekidajte skoljkin sretan niz, sretno cureeee 😊 Jel mi može neko reci kad mogu ponovno u stimulaciju, bila sam u 2 mj. i nakon toga 2 puta u FETu, jel ok da idem za mjesec dana ponovno ili moram još čekati ?

Grizli
    12. Srpanj 2019. 10:14

Delfin zao mi je!
    Nada pa u principu mislim da nakon 3 mj od zadnje stimulacije se moze opet ici, ako klinika nema drukciju praksu. Zao mi je da je test negativan, kad bi trebala betu vaditi? 

Lemon
    12. Srpanj 2019. 10:15

Ajme cure baš mi je žao, nekako sam mislila da ćete sve imati pozitivne rezultate 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

12. Srpanj 2019. 10:16

Grizli u ponediljak vadim betu, ali nema nista od ovoga osjetim od prvog dana, 8 dan bi trebalo bar neku sjenu pokazati zar ne?

isabelagregorijan
    12. Srpanj 2019. 10:20

[/url

skoljka
    12. Srpanj 2019. 10:26

Delfin85, Nada88 😞pa kako, usla sam vec 100 puta od jutros da vidim jel koja objavila sretnu vijest, bas sam se nadala da ce se sad zaredat da cete sve imat pozitivne testove. Tako mi je zao ☹️😪
    Karla, Lilypie, Belaaa i jos koja 🤞🤞🤞🤞🤞

skoljka
    12. Srpanj 2019. 10:34

Isabela pa jel to beta😫, a jooj, neznam sta bi rekla😞

skoljka
    12. Srpanj 2019. 10:40

Delfin85, Isabela objema vam je 1,2 to znaci da se nesto pocelo desavati i stalo. Meni je avaki put so sad bila 0,5 i pitala sam sta znace te tako niske brojke, vele do 0,5 je bas nista, nista, embrio ubacen i 0 bodova, sve oznad znaxi da se nastavio razvijati i u kednom trenu stao, po tome sam ja zakljucila da kod mene embriji nisu nikad bili dobri iako su ih oni hvalili da su savrseni, zato smo se oboje kljukali vitaminima i zelenjem pred samu punkciju pa sta bude

12. Srpanj 2019. 10:43

Skoljka koliko puta si ti bila u stimulaciji? Iz kojeg puta ti je uspilo? Ja planiram sad ici ponovno jer nemamo vise smrzlica.

skoljka
    12. Srpanj 2019. 10:48

ogi0811

Pozz Ženice! Jel koja na stimulaciji uzimala Gonal F? Ja sam na zadnjoj stimulaciji uzimala Bemfolu, al bilo je samo 4 folikula pa se doktor odlučio za promjenu lijekova. Kako ste se osjećale nakon Gonala i jel bilo kakvih rezultata? :D

Bok! Ja sam u prvom stimuliranom uzimala Benfolu, imača sam 13 stanica, 10 oplodjenih, 2 blastice i 1 trodnevna, ali neuapjesno. Onda mi je radila biopsiju endometrija i rekla da ce tom analizom provjeriti kako reagiram na koje lijekove, i jel imam u endometeiju neku bakreriju koja ubija embrij, jer je predpostavila da mi Benfola ne odgovara pa se embriji ne razvijaju. Zadnja stimulacija mi je bila Femara i Gonali, na Gonale sam super reagirala, 12 stanica, 9 oplodjenih od kojih 4 blastice. Najsavrsenija mi je vracena i 1+2 zamrznuto. Sad imam super betu vidjet cemo kako ce biti dalje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.