Udjem i imam sto za vidjeti. Cure jako, jako mi je zao, osobito Nymeria za tebe. Meni na kraj pameti nije bio taj scenarij. Drži se i odtuguj i onda si probaj malo ugoditi.
Nada, Isabela i Delfin ahhhhh, a bas sam čekala pozitivne testove i velike betice... jbni petak 😞
Nista cure, glave gore i planiranje za dalje.
Nymeria nemam rijeci, saljem veliki virtualni zagrljaj 😞😘
Grizli, pokušavam od jutros ali stalno piskam pa ako uspijem makar 3 sata da ne idem na wc, uradim ga. Pokušat ću izdržati do 15h 😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie 🙏🙏🙏🙏 inace se bas i ne molim nikad al evo za tebe hocu samo da bude tamnija crta i da je uspjesno!
Lilypie 🙏🙏🙏🙏 inace se bas i ne molim nikad al evo za tebe hocu samo da bude tamnija crta i da je uspjesno!
Hvala ti mila ❤️ Sad sam se i ja uplašila čitajući sve ovo danas. Ne može se pobjeći od rezultata tako da ja ne odustajem od testica. Bit će sto ce biti i ne mogu to promijeniti.
Prvi put sam bila potpuno pala jer sam na IVF gledala ružičastim naočalama. Drugi put je bilo manje nade a samim time i manje razočarenje. Ovaj put ne očekujem ništa. Naravno da si želim kao i svim curama ali jbg svjesna sam statistike koja nas dere.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie upravo to sto si rekla mene je prvi put dotukao, iz razloga sto sam na ovo sve gledala bas ružičastim ocima! Želim ti ovaj put uspješan , ali test nikako danas raditi pa vidiš ti šta je ovo, totalno los dan....
Lilypie koji je tebi danas dan? Vraćene blastice ili?
Držim 🤞 treba netko srezati ovaj negativni niz.. sretno!
Cure moje koje su dobile ljepe vijesti cestitam od srca ja sam jucer skroz procurila i bilio ajme tako da nisam radila test!☹ sta je tu je idemo dalje u nove borbe i nadam se da cu vas i ja jednog dana uveselit lijepom vijescu i sta zelim sebi zelim i svakoj od vas od srca da se ostvarimo kao majke !❤🙏 one koje jos cekaju samo strpljivo i pozitivno!!😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
KOji je danas loš dan, pa to je strašno...Cure, žao mi je i radi mene i radi vas, a pogotovo radi nymerie...znam kroz kaj prolaziš, drži se iako znam da nema tih riječi koje bi te utješile.
Kaj se tiče mojih testova, niti meni nikako nije jasno kaj se tu događalo, zvala doktora, ali će me nazvati tek u ponedjeljak, rekla mi je sestra da prestanem s terapijom i svime. Zbunjuje me što se svaki put do sada primilo i to sa puno lošijim prognozama, a ovaj put sve savršeno i još dvije i ni jedna se ne primi, ne znam...zbunjena sam.
Ne znam više otkud da krenem, kaj da još od nalaza napravim, dal da odrem negdje drugdje nakonzultacije, imate li kakve preporuke? da vidim kaj budu mi rekli...ne znam...govore mi godinama da smo i ja muž savršenog zdravlja, niti jednog problema, ničega, a nikako nejde, pa onda baš ne vjerujem da je sve u redu, a ne znam kaj da napravim više...
[/url
Ajme zenice moje drage.. pa sto je ovo danas... tako tuzen vijesti.. kao i ovaj tmurni dan.... neopisivo mi je zao.. toliko negativnih testova u samo jednom danu....
Nymeri drzi se draga... nemam rijeci utjehe.. toliko nadanja i srece i onda hladni tus...
Nadam se, vjerujem, molim i molit cu da sve mi docekamo svoj srecu, netko prije netko poslije 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji