Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • delfin85
    12. Srpanj 2019. 10:52

Lilypie

delfin85

Cure evo da vam javim,na žalost prekidamo sretni niz,moja beta opet 1.2 😰😰😰😰
    Svima želim da imaju lijepe bete i velike +,mi nastavljamo borbu…

A joj 😢 zao mi je draga. Nadam se da ćete skupiti snage za dalje. Imate još jednog eskimića?

Idemo dalje ,borimo se,imamo još jednog i idemo po njega,nadam se da je on 5. sreća
    🤗

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• delfin85
    12. Srpanj 2019. 10:55

skoljka

Delfin85, Isabela objema vam je 1,2 to znaci da se nesto pocelo desavati i stalo. Meni je avaki put so sad bila 0,5 i pitala sam sta znace te tako niske brojke, vele do 0,5 je bas nista, nista, embrio ubacen i 0 bodova, sve oznad znaxi da se nastavio razvijati i u kednom trenu stao, po tome sam ja zakljucila da kod mene embriji nisu nikad bili dobri iako su ih oni hvalili da su savrseni, zato smo se oboje kljukali vitaminima i zelenjem pred samu punkciju pa sta bude

Kod nas je u labu tako,uvijek je pisalo manje od 1.2 tj (<1.2) 
    Tako je na nalazu svaki puta kad je negativna,da je nešto bilo onda bi bilo do 5 ...
    Tako su meni rekli

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

skoljka
    12. Srpanj 2019. 10:58

Nada88  ja sam prvi put prosle godine u 5mj bila na stimulaciji. A prije toga smo 10god mastali kako mi to mozemo sami 🤪samo da se potrefi.
    U postu iznad sam napisala kako je tteklo sve. Nakoj prvog transfera sam imala cistu pa dobila th, od nje mi poludio saktosalpinks u jajovodu za mjesec dana narastao skoro do pucanja( da je pukao moze doci do smrti), operacija, bakterija milion poslije operacije, jednu izlijecim, druga se pojavi, pa 2 transfera. Od drugog mjeseca pokusavam u stimulaciju, svaki mjesec cista i zadnja kad je bila trwbala dobiti th, a dr veli dodji ti meni 2 dan ciklusa mozda nju menga izbaci i stvarno je tako da samnapokon upala u stimulirani, da sam opet cekala da menga prodje mozda bi se opet cista pojavila😫, bila sam luda od njih.
    A gsje ces ti sad? 

Lilypie
    12. Srpanj 2019. 11:02

Izabela zao mi je 😔 tješi se time sto makar imate smrzlice.
    Nada tebi je vraćen 3 dnevni? Ne želim ti davati lažnu nadu ali nije nemoguce da se još pokaže plus sta ne? 8dpt ti je a implantacija je realna sve tamo do 9. dana koliko sam ja iščitala. Drži se mila 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    12. Srpanj 2019. 11:03

Joj, ženice - baš mi je žao. Ne razumijem, Isabel, kako nakon crtica na testu tako mala beta!? 
    No, negativne testove ne priznajemo. Pogotovo ne rađene tako rano, Karla. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    12. Srpanj 2019. 11:04

Curke, jako mi je žao, nadala sam se i dalje sretnom pozitivnom nizu...😥😥😥😔😔😔
    Isplacite se, odtugujte i napravite sve da izbacite svu negativnu energiju iz sebe, skupite snagu preko ljeta i u nove pobjede! Nema predaje❣😘😘😘😘

Boa35
    12. Srpanj 2019. 11:06

Isabela, Delfin i Nada neeeeeee 😭😭 ne mogu vjerovati...cure užasno mi je žao 😢😢 
    Sve smo tu uz vas, vjerujem da ste vi u sljedećem postupku dobitne!! 
    Ja se ustrtarila i nisam jutros test napravila..sutra ću, 8dnt mi bude..i još sad ovo s vama..sad neću ni sutra skupit snage za napraviti test.. 😔😔
    Uglavnom, svaki dan pišnem lh trakice i danas su iste boje obje linije..sad ne znam znači li to išta.. zaljepit ću slikicu da vidite.. 
    Mislim da je Grizli rekla da je njoj odmah drugi dan bila tamnija linija, al meni evo tek danas 😊

Vaki
    12. Srpanj 2019. 11:06

Joj, pisala sam Nadi, a napisala sam Karla jer čekam njen test. 
    Nymeria - jao, pa ne mogu vjerovati. Kako je to moguće??? 😪

🤞❤️🙏

Vaki
    12. Srpanj 2019. 11:08

Karla - izgleda da su kod tebe lijepe vijesti. 

🤞❤️🙏

• thinkpink1
    12. Srpanj 2019. 11:08

nymeria

Ni ja nemam dobre vijesti. Kao što sam osjećala plod je prestao sa razvojem.
    Čekam do ponedjeljka ako se sama očistim jer je krenulo neko smećkarenje….pa ak ne bu išlo samo od sebe onda moram u bolnicu.
    Eto ipak tak naš osjećaj nas nikad ne vara.
    Cure žao mi je za negativne bete. 😔 držte se 💓

Neopisivo mi je žao...nemam dovoljno riječi utjehe. Samo se nadam da ce organizam uspjeti sam se očistiti da se jos s tim dodatno ne mučiš... drži se draga😘❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.