Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maringa
    12. Srpanj 2019. 22:32

nymeria

Cure divne ste hvala na lijepim riječima ❤
    U ponedjeljak valjda dobijem onu tabletu…ako ne krene čišćenje samo. Nadam se da to bude riješilo sve, užasavam se kiretaže. 😔
    No nije ovo kraj moje priče…dr koja me pregledavala rekla je da nakon što se očistim i prije trudnoće bilo prirodne ili MPO moram riješiti miom.
    Da nisam bila na laparoskopiji u 10./2018. ne bi niš rekla…al nisu ga maknuli i sad ona kaže da se mora maknuti kao što je rekao i moj ginekolog no MPO dr gdje sam išla na postupak u 3.mj. je rekao da ne treba micati.
    E sad više sam luda ko je u pravu…osobno više vjerujem da ga treba maknuti no pomisao na novu laparo me užasava.
    Ne znam baš sam vam jadna i nikakva ne samo da sam izgubila trudnoću nego sad ispada da moram i na operaciju…onak ne vjerujem da sam takav pehista. 🤦‍♀️
    Curke danas je loš fakat pa vi koje trebate radit testiće ajde nemojte danas….sutra je novi i mora bito sretniji za vas nego za nas danas. Držim najveće fige sretnice drage moje! 🤞❤

Nymeria, zao mi je zbog ovog loseg zavrsetka☹, samo bih se nadovezala za ovaj miom. I ja sam (i jos uvijek imam) miom i isla sam na mpo, i ostvarila urednu trudnocu i porod zdrave bebe. Meni su i moj dr ginekolog, a i mpo dr rekli da nema potrebe za uklanjanjem mioma jer se nalazi na vanjskoj strani maternice, i da ne smeta za postupak, a i da ce se, ostvarim li trudnocu, on i smanjiti. I tako je i bilo, nakon poroda, sada na prvom pregledu, miom se upola smanjio. Tako da, ocito je bitan i polozaj mioma, ne znam gdje je kod tebe smjesten, mozda su ti rekli, pa ti i to moze pomoci u odluci. A i prosla sam i laparo zbog tumora, pa znam i koja je to muka i kako se tesko opet nakaniti na isto, i to nakon tako kratkog vremena. Ali, stvarno je neozbiljno od dr ne ukloniti miom kad si vec bila na laparo, bez obzira smeta li postupku ili ne. U svakom slucaju ti zelim da ti iduci postupak donese srecu🤗

• Riba
    12. Srpanj 2019. 22:51

Da li netko ima slicna iskustva sa ovim krvarenjem?

• thinkpink1
    12. Srpanj 2019. 23:20

Riba

Da li netko ima slicna iskustva sa ovim krvarenjem?

Meni se ne sviđa jer ima koliko sam shvatila svježe krvi. Miruj i lezi, i probaj se smiriti koliko mozes...
    S kojom th.si pokrivena?

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 00:32

Riba valjda svaka treca trudnica ivf ima neki oblik krvarenja. Miruj. Ako imas duphastone 4 kom odnah popi i dalje ga nastavljas piti normalno. Tako sam ja. Meni se nije ponavljalo krvarenje. Sretno!

• maringa
    13. Srpanj 2019. 08:09

nymeria

maringasuper da tebi nije smetao, al evo meni kaže sad dr kod koje sam bila jučer za dogovor za prekid da je na jako lošem mjestu i da može ometati trudnoću i da ga svakako treba maknuti tak da ovisi o tome gdje je.
    Kao što sam rekla najesen kad skupim sve nalaze i budem imala nalaze trombofilije i kariogram idem kod drugog dr i po novo mišljenje.
    Nakon svega nismo muž i ja ni sigurni više dal ćemo ići u postupak novi. Al svakako hoćemo novo mišljenje da vidimo koje su nam opcije.
    Žalosno mi je zapravo na kraju kaj sam sve dodatne pretrage sama organizirala i namoljakala uputnice, po mom dr MPO ništa nije trebalo.
    Na kraju svega ispada da sve moraš sam dobro ispitat i informirat se jer inače ništa.
    Ribadržim fige da sve bude dobro, kako kažu cure mirovanje i odmaranje 🙏🤞💓

E da, ako je na losem mjestu, onda bolje to rijesiti. A sto se dr tice, ne znam sto reci. Mi smo sva sreca sve rijesavali privatno i ginekologa i mpo dr, jedno u Os, drugo u Zg i oni su se medjusobno culi, jer smo iz Slavonije pa nam je tako bilo jednostavnije i bili smo prezadovoljni. Puno znaci kakav je dr. U prvom postupku nam je bila druga klinika i razlika je ogromna....punooo losije smo prosli prvi puta, nazalost. A tebi svakako zelim trudnocu, pa na koji god nacin. 😊👼Sve zene koje prolaze mpo su to zasluzile jer svasta moraju proci da bi dosle do cilja, ali vrijedno je svake muke. I svakoj na forumu to iskreno zelim. 🤗 Nymeria, sretno svakako, stogod odlucila🤗

Boa35
    13. Srpanj 2019. 08:23

cure..sjena sjenine sjene na testu jutros 😍🤞 ja sam prvo mislila da umišljam, al muž isto vidi sjenu..ali jaaako je svijetla..vidjet ćemo sutra hoće li se podebljati..od sada svako jutro piškim..🙈😂🧡💚 nadamo se da se barem jedna primila! 🤞
    Stavila sam sliku, ali ne znam hoćete li uspjeti vidjeti išta. Malo se jače vidi uživo, al i dalje sjena.. 

Boa35
    13. Srpanj 2019. 08:25

evo posušilo se malo, pa mislim da se bolje vidi 🤗🙈😍💪🤞

skoljka
    13. Srpanj 2019. 08:56

Karla89 jeeeeeeeej krenulo je 😍🎉🥰👍

• Babylove
    13. Srpanj 2019. 08:56

Karla89

evo posušilo se malo, pa mislim da se bolje vidi 🤗🙈😍💪🤞

Vidi se vidi... sretno ti 💖💖💖💖
    Riba drzim 🤞 za pravilno duplanje i uspjesnu trudnocu 💖

Lemon
    13. Srpanj 2019. 09:34

Karla lijepe vijesti, čestitam, neka se vidi još jače za dan, dva 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.