Cure divne ste hvala na lijepim riječima ❤
U ponedjeljak valjda dobijem onu tabletu…ako ne krene čišćenje samo. Nadam se da to bude riješilo sve, užasavam se kiretaže. 😔
No nije ovo kraj moje priče…dr koja me pregledavala rekla je da nakon što se očistim i prije trudnoće bilo prirodne ili MPO moram riješiti miom.
Da nisam bila na laparoskopiji u 10./2018. ne bi niš rekla…al nisu ga maknuli i sad ona kaže da se mora maknuti kao što je rekao i moj ginekolog no MPO dr gdje sam išla na postupak u 3.mj. je rekao da ne treba micati.
E sad više sam luda ko je u pravu…osobno više vjerujem da ga treba maknuti no pomisao na novu laparo me užasava.
Ne znam baš sam vam jadna i nikakva ne samo da sam izgubila trudnoću nego sad ispada da moram i na operaciju…onak ne vjerujem da sam takav pehista. 🤦♀️
Curke danas je loš fakat pa vi koje trebate radit testiće ajde nemojte danas….sutra je novi i mora bito sretniji za vas nego za nas danas. Držim najveće fige sretnice drage moje! 🤞❤
Nymeria, zao mi je zbog ovog loseg zavrsetka☹, samo bih se nadovezala za ovaj miom. I ja sam (i jos uvijek imam) miom i isla sam na mpo, i ostvarila urednu trudnocu i porod zdrave bebe. Meni su i moj dr ginekolog, a i mpo dr rekli da nema potrebe za uklanjanjem mioma jer se nalazi na vanjskoj strani maternice, i da ne smeta za postupak, a i da ce se, ostvarim li trudnocu, on i smanjiti. I tako je i bilo, nakon poroda, sada na prvom pregledu, miom se upola smanjio. Tako da, ocito je bitan i polozaj mioma, ne znam gdje je kod tebe smjesten, mozda su ti rekli, pa ti i to moze pomoci u odluci. A i prosla sam i laparo zbog tumora, pa znam i koja je to muka i kako se tesko opet nakaniti na isto, i to nakon tako kratkog vremena. Ali, stvarno je neozbiljno od dr ne ukloniti miom kad si vec bila na laparo, bez obzira smeta li postupku ili ne. U svakom slucaju ti zelim da ti iduci postupak donese srecu🤗
Da li netko ima slicna iskustva sa ovim krvarenjem?
Meni se ne sviđa jer ima koliko sam shvatila svježe krvi. Miruj i lezi, i probaj se smiriti koliko mozes...
S kojom th.si pokrivena?
Riba valjda svaka treca trudnica ivf ima neki oblik krvarenja. Miruj. Ako imas duphastone 4 kom odnah popi i dalje ga nastavljas piti normalno. Tako sam ja. Meni se nije ponavljalo krvarenje. Sretno!
maringasuper da tebi nije smetao, al evo meni kaže sad dr kod koje sam bila jučer za dogovor za prekid da je na jako lošem mjestu i da može ometati trudnoću i da ga svakako treba maknuti tak da ovisi o tome gdje je.
Kao što sam rekla najesen kad skupim sve nalaze i budem imala nalaze trombofilije i kariogram idem kod drugog dr i po novo mišljenje.
Nakon svega nismo muž i ja ni sigurni više dal ćemo ići u postupak novi. Al svakako hoćemo novo mišljenje da vidimo koje su nam opcije.
Žalosno mi je zapravo na kraju kaj sam sve dodatne pretrage sama organizirala i namoljakala uputnice, po mom dr MPO ništa nije trebalo.
Na kraju svega ispada da sve moraš sam dobro ispitat i informirat se jer inače ništa.
Ribadržim fige da sve bude dobro, kako kažu cure mirovanje i odmaranje 🙏🤞💓
E da, ako je na losem mjestu, onda bolje to rijesiti. A sto se dr tice, ne znam sto reci. Mi smo sva sreca sve rijesavali privatno i ginekologa i mpo dr, jedno u Os, drugo u Zg i oni su se medjusobno culi, jer smo iz Slavonije pa nam je tako bilo jednostavnije i bili smo prezadovoljni. Puno znaci kakav je dr. U prvom postupku nam je bila druga klinika i razlika je ogromna....punooo losije smo prosli prvi puta, nazalost. A tebi svakako zelim trudnocu, pa na koji god nacin. 😊👼Sve zene koje prolaze mpo su to zasluzile jer svasta moraju proci da bi dosle do cilja, ali vrijedno je svake muke. I svakoj na forumu to iskreno zelim. 🤗 Nymeria, sretno svakako, stogod odlucila🤗
cure..sjena sjenine sjene na testu jutros 😍🤞 ja sam prvo mislila da umišljam, al muž isto vidi sjenu..ali jaaako je svijetla..vidjet ćemo sutra hoće li se podebljati..od sada svako jutro piškim..🙈😂🧡💚 nadamo se da se barem jedna primila! 🤞
Stavila sam sliku, ali ne znam hoćete li uspjeti vidjeti išta. Malo se jače vidi uživo, al i dalje sjena..
evo posušilo se malo, pa mislim da se bolje vidi 🤗🙈😍💪🤞
Vidi se vidi... sretno ti 💖💖💖💖
Riba drzim 🤞 za pravilno duplanje i uspjesnu trudnocu 💖
Karla lijepe vijesti, čestitam, neka se vidi još jače za dan, dva
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji