Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    12. Srpanj 2019. 11:09

Cure jako mi je zao. 😟 Nezz sta da vam kazem osim da odtugujete i uzmete si vremena koliko god treba pa hrabro dalje. ❤️😘😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Boa35
    12. Srpanj 2019. 11:12

ali kažem, ovo su samo lh trakice.. ne znači mi to puno.. 😔 
    Što sam još jedino ja ostala da nisam test napravila?? 😔😔

12. Srpanj 2019. 11:15

Jedan tužan početak dana na forumu, a ti nymeria si me potresla vise nego sto sam samu sebe jutros nakon negativnog testa, ne mogu vjerovati nakon svega još i to, al upravo kao sto i sama kažeš osjećaj nas ne vara nikad! Cure osjećam vas sve i suosjećam s vama, držite se! Karla, lilypie i ostale cekalice nemoj slučajno da ste danas radile testove kraj ovolike negative....sretno!!!

Lilypie
    12. Srpanj 2019. 11:21

Nymeria draga, ne nogu bi zamisliti koliko ti je teško. Šaljem ti virtualni zagrljaj, budi dobro 😔❤️
    Sto se tiče testova, kao sto sam već jednom rekla, ne može se pobjeći od stvarnosti i ne mijenja rezultat jbg.
    Karla, zvuci dobro! Čekamo tvoj plusic
    Belaa, kakva je situacija?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Meto
    12. Srpanj 2019. 11:29

Karla meni to iskreno vuce na pozz test, ne bi lh trakice reagirale tako. Sretno, drzim 🤞 za lijepu crticu 😘
    Nymeria joj draga, i sama sam nedavno osjetila taj gubitak i nemam ti sto pametno reci. Zelim ti puno snage za dalje😘 Uzmi si vremena koliko ti je potrebno i idemo u daljne protokole gdje se skrivaju male bebe koje ce nam izbrisati svaku tugu s lica💖  Drzi se! 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

skoljka
    12. Srpanj 2019. 11:29

I ja sam bas htjela napisati ovima sto su ostale da danas ne rade testove, ovo je neopisivo tesko za gledati😱 a ne mogu zamisliti kako za prozivljavat posebno tebi Nymeria😰 uuuuh, zasto sve mora krenuti naopako. Znam da te sad nitko nemoze utjesiti, saljem ti 🤗😘. Samo da se uspijes sama ociatiti, da jos ne prolazis i fizicku bol😞

Boa35
    12. Srpanj 2019. 11:32

Nymeria jako mi je žao..sve sam to prošla i suosjećam s tobom.. 😢 samo se nadam da ćeš se sama očistiti i da nećeš završiti na kiretaži kao ja. Sretno i drži se! 😘🧡

skoljka
    12. Srpanj 2019. 11:34

Karla neznam od pocetka nekako za tebe imam posebno dobar osjecaj, sve mi tvoje lici na ono moje kako su mi tekli dani i sto sam osjecala tako mi se cini da je i kod tebe, al sam ti se bojala to napisati da ti ne stvaram laznu nadu. Al vidim da napredujes sa lh trakicama😍🥰

Boa35
    12. Srpanj 2019. 12:04

skoljka

Karla neznam od pocetka nekako za tebe imam posebno dobar osjecaj, sve mi tvoje lici na ono moje kako su mi tekli dani i sto sam osjecala tako mi se cini da je i kod tebe, al sam ti se bojala to napisati da ti ne stvaram laznu nadu. Al vidim da napredujes sa lh trakicama😍🥰

Hvala 🧡
    Ja sam do jučer bila stvarno pozitivna i onda sam išla neki forum čitati, svašta pročitala i naravno splasnula ta pozitiva.. još uvijek nemam uopće nikakvih posebnih simptoma, jedino bol u leđima i čudno žiganje dolje..sise 0 bodova.. pa me sve više i više strah..mada svjesna sam da ne mogu ništa promijeniti, kako bude bit će.. 
    Ovo s lh trakicama mi daje neku svijetlu točkicu na kraju tunela.. uglavnom, vidjet ćemo sutra! 🤞

Grizli
    12. Srpanj 2019. 12:20

Isabela zao mi je zbog negativne bete!
    Nymeria ajme draga moja tako mi je krivo da je plod stao. Znam da je tesko al nadam se da ces se eto bar sama ocistiti i da ces uskoro u nove pobjede krenut! A bas je lijepo krenulo!
    Delfin nek ti 5. bude sretan! Taj je i meni bio isto 5.transfer, zadnji smrzlic i uspjelo nam! Zelim ti isti scenari vec kad sad nije uspjelo!
    Karla ovi tvoj lh su jako jako dobar znak! Definitivno je danas crtica full pozitivna! Zelim ti plus na testu kad god ga odlucis raditi, al i uspjesnu trudnocu onda.
    Lilypie jesi ti pokusavala jos koji test posto si mislila da ona sjena je od stoperice.
    Koje ste jos ostale cekalice ja vam bas zelim plus ako je to sudjena uspjesna trudnoca! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.