Thinkpink1, ne mogu se sjetiti jesi li javljala rezultat testa?!🤔
Kada sam vidjela da je bilo dosta curki koje su imale negativne testove, nekako mi je bila bedara javiti svoj nalaz. U petak vadila betu koja je iznosila 851, danas ponovila i iznosila 2969. Javila se svom MPO, kaže nalaz dobar i da sljedeci ponedjeljak dođem na UZV.
Cestitam svim curkama na trudnoci!!! Citam po 20-tak stranica unazad i dok dođem do kraja zaboravim kome sam sto htjela reci
Blacky89 nadam se kavici u sedmom mjesecu, ali znas kako....bez nasih nestrpljivih polovica s kojima bi ta kava bila brzinska ja u cekaonici vec pola sata, bit ce ovo dugoooo dopodne. Ufff, nadam se da me ubacuje u 7. mj.
Grizli koja neopisiva sreca cestitam ti i zelim najljepsu trudnocu!!!!
Pozdrav cure, evo mene :)
nisam se stigla javljati od posla na poslu, posla doma i tako...
pročitala sam sve zaostatke, ali nisam uspjela zapamtit tko je kaj napisal baš.
Vidim da ima novih trudnica, pa čestiitam vam žene, neka bude lijepa i opuštena trudnoća!
Grizli, već je došo taj uzv, stvarno nekako brzo, čestitam ti od srca! čitala sam onaj tvoj dugi post, pa sam si pomislila kako sam ja uvijek negativna. Ali ne namjerno, ja sam točno od početka znala da nekaj nije dobro. Al kad dođe ppravo vrijeme, valjda ću i ja od početka znat da bude sve ok i bit pozitivna.
Mimi, s ovim tvojim mutacijama najmanje kaj moraš uzimat je aspirin ili andol, ne pola nego cijeli. Po meni, ali ja nisam doktor. ja imam samo mthfr i imala sam tri spontana dosad, sad kad ću u fet, uvest će mi i heparin.
[/url
Thinkpink cestitam pa lijepa i pravilna beta! Super super! Zelim ti urednu trudnocu!
Bravo cure na lijepim vijestima, izgleda kao da se vraca sretni niz. Ja sam danas tražila termin za konzultacije, da vidimo što se još može napraviti od pretraga i možda vitamina, nama se uvijek oplode ali ne dodje do implatacije ili ako i dodje nije dobro..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Prijavljujem se u čekalice bete, juče odrađen transfer jednog smrzlica 🤗
MakiST kad si ti imala et? Nemam iskustva sa tegobama želudca, ali moguce je da je od tableta. Neka od cura ce sigururno znat ti bolje reći.
Moja dosadasnja iskustva u 2 tjedna čekanja: par dana nakon et grzevi ko da menga dolazi, osjecaj da cu procirit svaki cas, umor, pospanost i ponekad glavobolje iako nikad nisam primila HCG injekciju, u prosle dvije stimulacije nakon et uvecane i osjetljive grudi, sad nakon FET-a nema promjena kod grudi, normalne i ispuhane. Ova 2 tjedna se cine duga, ali proce i to čekanje. Želim ti puno srece i veliku betu ❤
Jutro cure, hvala vam svima na cestitkama. Jos mi je sce nekako u magli, rano je dosta. Nadam se da xe za 2 tjedna bit nesto jasnije na UZV.
Lilypie, drzim ti fige u petak, nadam se da napokon kreces po svoju tockicu
Nita999, ThinkPink1 cestitam, to je bas lipa beta. Zelim Vam dosadnu, skolsku trudnicu.
DorisOs, bas mi je zao. Nekako sam se nadala da ce ovaj put to biti to 😔.
Mimi1510, sretno ti ❤
MakiSt, meni je to najtezi period. Bas sam bila zivcana i cini mi se da bi lakse podnila jos bacvu hormona nego cekanje nakon transfera. Mislim na tebe i nadam se plusu za 10ak dana 🤞🤗
Sretno od ❤. Ja nisam xekala 2 tjedna, nakon 9 dana sam napravila prvi test 🙈
Hvala curke na čestitkama. Ne znam koliko ce biti dosadna i školska...
Evo, nocas mi se ponovno pojavio smeđi iscjedak na dnevnom ulosku, ali ovaj puta i povremeno nakon brisanja na wc papiru.
Malo me strah... Jel ima tko kakvih iskustav ili saznanja sta bi moglo biti?
Kika i Maki držim 🤞 na nogama i rukama 🍀💓
Thinkpink pa predivna beta... joooj joooj pa takve stvari se moraju javit!
Ninna obavezno javi sta je rekao.
Sortiraj odgovore
Najstariji