Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    27. Svibanj 2019. 14:13

Pinklifee

Grizli ženska draga ne mogu ti opisati koliko mi je drago da je FET bio uspješan i samo neka tako ostane.
    Sve ostale cure koje su ostvarile + sve čestitke a ostalima da se isto dogodi što prije.
    Evo da vam i javim da je naša princeza došla na svijet da možete uljepšati statistiku🙂

Čestitam na malenoj princezici!!
    Nadam se da ćemo i mi ostale dočekati tu sreću!!

• Blacky89
    27. Svibanj 2019. 15:18

Lucielle beta je 😊 zelim ti sretnu i dosadnu trudnoću 🍀
    Pinklifee uzivajte sa svojom princezicom, zaslužili ste 💓💓💓

Grizli
    27. Svibanj 2019. 15:20

Pinklife aaajme prekrasno! Cestitam i zelim vam puuuno zdravlja i ljubavi. Sretno i hvala!

Vaki
    27. Svibanj 2019. 15:22

Pinklife - joj, prekrasno! 
    Lucielle - odlična beta i ja bih takvu. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    27. Svibanj 2019. 15:27

Karla - baš sam htjela komentirati kako je to meni najgore jer imam tanak struk pa se odmah vidi kad sam u stimulaciji. Ne bih sakrivala trbuh da znam da sam trudna, a ovako je glupo objašnjavati. Čim ću saznati da sam trudna svi će ga vidjeti, mada će misliti da sam u 4. mjesecu trudnoće, ali nema veze... samo neka dođe taj dan. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lucy_
    27. Svibanj 2019. 15:32

Hvala žene. I ja vama želim pluseve i dosadne trudnoće. E sad, čekanje prvog uzv u ponedeljak.. 🤞🤞

Hannica0 👧
    27. Svibanj 2019. 15:48

Kengurica

Hannicao ja sam bila u toj klinici.

Mozes li mi reci svoje iskustvo? Ja sam trebala ovaj mj krneuti u postupak. Ali su mi danas nasli polip na maternici, njega trebam sanirati pa onda krenuti dalje. Otegnut ce se to :/

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

hejbaburibu
    27. Svibanj 2019. 16:01

Lilypie moja sućut.
    Curama s novim plusicima čestitam 🥳 a svima koje su u postupku držim figice 🤞🏻

Zna li koja od vas da li je uz Femoston moguće zatrudniti? Možda je bedasto pitanje, ali na terapiji sam do 9. mjeseca kada ponovno idemo u postupak. U međuvremenu se naravno ne pazimo pa me zanima može li doći do trudnoće (jer na tabletama piše da se ne smiju piti ako se sumnja na trudnoću..)
    Nasty znam da si ih ti pila. Jesi li ih pila i u ciklusu u kojem si zatrudnila ili si ranije prekinula terapiju?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Kengurica
    27. Svibanj 2019. 16:19

Hannica ja sam prvo na konzultacijama bila kod dr Š i dao mi par pretraga da jos napravim, ali nista pametno nisamo pricali o postupku i to mi se nije uopce svidjelo. Mozda jer su prve oonzultacije i jos ne znaju hoces li ostati tamo. Onda sam obavila prek socijalnog sto mogu pa dosta na histeroskopiju kod dr M koji je toliko neki dragi lik da je to cudo jedno i s njim sam dalje dogovarala. Mozes ga sve ptati i sve tako lijepo objasnjava, nema onaj visoki stav. I jako je pazljiv u postupku tak da nekad imas folikulometrije svaki dan.

Hannica0 👧
    27. Svibanj 2019. 17:00

Kengurica

Hannicaja sam prvo na konzultacijama bila kod dr Š i dao mi par pretraga da jos napravim, ali nista pametno nisamo pricali o postupku i to mi se nije uopce svidjelo. Mozda jer su prve oonzultacije i jos ne znaju hoces li ostati tamo. Onda sam obavila prek socijalnog sto mogu pa dosta na histeroskopiju kod dr M koji je toliko neki dragi lik da je to cudo jedno i s njim sam dalje dogovarala. Mozes ga sve ptati i sve tako lijepo objasnjava, nema onaj visoki stav. I jako je pazljiv u postupku tak da nekad imas folikulometrije svaki dan.

Ja moram sad ukloniti polip histeroskopijom. Bas se plasim.:/
    Jesi li dugo cekala za postupak i jel bio uspjesan?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.