Pozz cure. Jel neka od vas isla u polikliniku IVF ? Iskustva?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mislim da je Kengurica tamo ostvarila trudnoću, ili sam nešto pobrkala... Ili je Nikitta bila tamo, hm? Javit će se u svakom slučaju, ali bila su dobra iskustva.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nemasekirancije, Hani i Avama čestitam vam cure ❤️
Kako je divno cuti dobre vijesti. Kod nas žalost, suprugu je umro otac pa smo svi tužni.
Moja sucut,drzite se!
Nemasekiracije cestitammmm!!! Lakse se disedrzim fige do uzv da vidis srceko i uzivas sljedecih 9 mjeseci.
Hanisretno s betom!!! Bitno da crtica tamniBabylove i meni je vitamin D tako nizak, jel si vadila u Os? Vadila ga u 3. mj jer sam ovdje procitala, nitko me nije uputio, jos bio problem doci do uputnice. Uzela od 400i.j. u tabletama, moram uskoro ici provjerit jel ima poboljsanja. Jos u ljekarnoj napomenem da sam cula da ima u spreju, a one me blijedo gledaju…ufff svuda moras naici na problem.
U Os sam ga vadila da... cula sam se sa doktorom moram doci na kontrolu, rekao je da ce mi dati nesto za poboljsanje tako da cu sacekati par dana sad da vidim sa njim sto on misli da trebam koristiti.. i kod nas je problem sa uputnicama ako samo nesto trazis...ali kad mi MPO nesto napise da trebam samo nazovem sestru i poslikam joj sta trebam i to je to..
Cure za vit D vam uputnicu moze dat i vas dr opce prakse. Ne mora ni znat da vas zanima za mpo. Kolegici gin nije hgjela dat bez mpo preporuke otisla kod dr.opce i rekla da osjeca umor i slabost, a kako radi u turizmu da ne stigne bas normalno jesti pa dal moze dobiti uputnicu za vadila vit d i zeljezo i dala joj bez daljnih pitanja. Tako da ako naidjete na stop kod gin opci dr moze dobro doci.
Imamo koga na punkcijama? ET? FET? Sad nas se puno izredalo pa vise ne znam tko ovih dana ide.
Curke, ja sam jučer krenula s gonalom 150.. već nakon 10 min mi je počelo neko čudno pulsiranje u jajnicima.. i jutros se probudila s napuhnutim trbuhom.. jel i vama tako bilo?
Morat ću počet nosit široke majice, inače mi ujutro ravan trbuh, kasnije mi se napuhne, tipa nakon ručka.. sad mi je već napuhnut, pa me čisto strah kako će izgledat do večeri..
U četvrtak (6.dc) imam prvu folikulometriju
Cure ja bila sada pitat za taj sprej za vitamin D u ljekarnj i isto me bljedo gledali..rekli mi da ima samo kapi neke 2 vrste i da su ove jedne najbolje da nema boljih... ali idu na recept... i da imaju neke kapsule sto se na slobodno mogu kupiti ali neka ipak vidim sa doktorom.. e sad imamo mi jos ljekarni u gradu pa mozda u nekoj drugoj ima taj sprej.. moete li samo napisati tocan naziv...
Ja vec jako dugo skroz osjecam umor i sto gid da radim za cas nemam snage ali sam ja skroz midlila kako je to zbog niskog tlaka..
Karla sve ti je ti normalno u stimulaciji, sretno i da postupak bude uspjesan 💖
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/dlux-d3-vitamin-spray-15ml-4308/
To ti je taj sprej.
Sortiraj odgovore
Najstariji