Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    26. Svibanj 2019. 08:30

To je pozitivan test. Cestitam :)

Ajme ne vjerujem. Nakon toliko vremena,sad kad se nisam nadala ni malo. Ali zar ne bi zrebala biti malo tamnija crtica??

Grizli
    26. Svibanj 2019. 08:38

Avama pa sjena se nazire. Koji dan ciklusa ti je? 

• avama
    26. Svibanj 2019. 08:40

Grizli

33 dan. Trebala sam dobiti jucer. Inace imam.tako dugacke cikluse 31,32 dana

• avama
    26. Svibanj 2019. 09:01

avama

Grizli

33 dan. Trebala sam dobiti jucer. Inace imam.tako dugacke cikluse 31,32 dana

Jos sam u soku. Ruke mi se tresu

Grizli
    26. Svibanj 2019. 09:04

Malo je svijetla crtica al ako bude tamnima onda je dobar znak. Sretno 

Lemon
    26. Svibanj 2019. 09:05

Nemasekirancije čestitam na beti, odmaraj do uzv i da sve bude u redu! 
    Avama crtica se vidi, i meni su dugački ciklusi i ti kineski testovi su mi isto takvi bili i to je pozitivno 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• avama
    26. Svibanj 2019. 09:10

Lemon

Avama crtica se vidi, i meni su dugački ciklusi i ti kineski testovi su mi isto takvi bili i to je pozitivno

Stvarbo se nadam. Da li da idem vadit vetu ili???

• avama
    26. Svibanj 2019. 09:11

avama

Lemon

Stvarbo se nadam. Da li da idem vadit betu ili???

• Kengurica
    26. Svibanj 2019. 09:18

Avama test je pozitivan tu dileme nema. Do oplodnje i implantacije je doslo u sad drzimo fige da se i odrzi i predje u predivnu trudnocu.
    Grizli ma upravo tako, vec imam hiperpigmentacije, na lice faktor stavljam vrlo rano u godini, na moru iako nisam osjetljive koze tijela se ne usudim biti bez faktorai kako onda srediti taj vitamin D nego suplementima. A meni kad radim zna proci bez pardona 5 dana da me sunce ne vidi cak i kad je proljece. 

• Kengurica
    26. Svibanj 2019. 09:23

Nemasikirancije, moj predzadnji transfer mi isto bio osjecaj kao gljivice, sve me svrbilo, kao sa sam rastvorena dole i osjetljiva i taman sam imala sistematski i kazem doktorici da imam gljivice. Nakon pregleda mi je rekla da nemam vec veliku iritaciju. Uglavnom oporavak mi je bio samo cekanje. Ne znam ni sama kako da ti pomognem da odredis sto je od toga dvoje. Nakon ovog sad embriotransfera sam najduze koristila utrice i prvi put da mi nisu nimalo zasmetali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.