To je pozitivan test. Cestitam :)
Ajme ne vjerujem. Nakon toliko vremena,sad kad se nisam nadala ni malo. Ali zar ne bi zrebala biti malo tamnija crtica??
Avama pa sjena se nazire. Koji dan ciklusa ti je?
33 dan. Trebala sam dobiti jucer. Inace imam.tako dugacke cikluse 31,32 dana
Avama pa sjena se nazire. Koji dan ciklusa ti je?
33 dan. Trebala sam dobiti jucer. Inace imam.tako dugacke cikluse 31,32 dana
Jos sam u soku. Ruke mi se tresu
Malo je svijetla crtica al ako bude tamnima onda je dobar znak. Sretno
Nemasekirancije čestitam na beti, odmaraj do uzv i da sve bude u redu!
Avama crtica se vidi, i meni su dugački ciklusi i ti kineski testovi su mi isto takvi bili i to je pozitivno
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Avama crtica se vidi, i meni su dugački ciklusi i ti kineski testovi su mi isto takvi bili i to je pozitivno
Stvarbo se nadam. Da li da idem vadit vetu ili???
Stvarbo se nadam. Da li da idem vadit betu ili???
Avama test je pozitivan tu dileme nema. Do oplodnje i implantacije je doslo u sad drzimo fige da se i odrzi i predje u predivnu trudnocu.
Grizli ma upravo tako, vec imam hiperpigmentacije, na lice faktor stavljam vrlo rano u godini, na moru iako nisam osjetljive koze tijela se ne usudim biti bez faktorai kako onda srediti taj vitamin D nego suplementima. A meni kad radim zna proci bez pardona 5 dana da me sunce ne vidi cak i kad je proljece.
Nemasikirancije, moj predzadnji transfer mi isto bio osjecaj kao gljivice, sve me svrbilo, kao sa sam rastvorena dole i osjetljiva i taman sam imala sistematski i kazem doktorici da imam gljivice. Nakon pregleda mi je rekla da nemam vec veliku iritaciju. Uglavnom oporavak mi je bio samo cekanje. Ne znam ni sama kako da ti pomognem da odredis sto je od toga dvoje. Nakon ovog sad embriotransfera sam najduze koristila utrice i prvi put da mi nisu nimalo zasmetali.
Sortiraj odgovore
Najstariji