Karla89 ja sam se stimulirali sa pergoverisom, meni je tek od 5 dana krenulo pulsiranje i trbuh mi se jako napuhao, a 6 dan na ultrazvuku je vec sve bilo puno folikula!
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/dlux-d3-vitamin-spray-15ml-4308/
To ti je taj sprej.
Hvala ti 😊
Hvala cure moje ❤️ Malo smo se sabrali. Sto ćeš, život ide dalje. Grizli, kad će Beta?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie evo u srijedu vadim. Danas mi je bas koma, sad malo bolje al jutros 🤢. Ima ta beta da bude mamu joj njenu. Zao mi je sto ste vi imali u obitelhi takav stres i tugu. Drzite se!
Babylove molim
Karla sretno i normalno je sve od bockanja!
Evo pokupila sam nalaz bete i on je negdi oko 3800. Sestra na odjelu kaže da je to super. Mene je na prvu iznenadila ta brojka, nisam očekivala toliku ovako rano. Što vi mislite? 14. dnt 2 blastice...
Grizli ženska draga ne mogu ti opisati koliko mi je drago da je FET bio uspješan i samo neka tako ostane.
Sve ostale cure koje su ostvarile + sve čestitke a ostalima da se isto dogodi što prije.
Evo da vam i javim da je naša princeza došla na svijet da možete uljepšati statistiku🙂
Hvala cure moje ❤️ Malo smo se sabrali. Sto ćeš, život ide dalje. Grizli, kad će Beta?
Moje iskreno saučešće,🙏
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Grizli ženska draga ne mogu ti opisati koliko mi je drago da je FET bio uspješan i samo neka tako ostane.
Sve ostale cure koje su ostvarile + sve čestitke a ostalima da se isto dogodi što prije.
Evo da vam i javim da je naša princeza došla na svijet da možete uljepšati statistiku🙂
Cestitke od srca uzivajte i sretno odrastanje mrvi zelim 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji