Laganini ili se predoziraj trisnjama ko ja. Nisam uopce za voce ali tresnje su mi teska bolest. jedem ih do povracanja 😂. Inace dosta pazim na prehranu a godinama imam problem s probavom. Nema nekog pravila, nekad pomognu ljesnjaci, nekad tresnje ali svakako pij puuuuno vode.
Roza1308 neka sam onda nasla jos nekog teškog zaljubljenika u trešnje 😍... znaci trešnje i lubenice... po ljetu jedem voće i to je to od mog voca... inače ga jako slabo jedem. Al za ovo dvoje nemam mjeru 😂
Roza - yes, yes, pijem stvarno puno vode. Inace sam katastrofa po tom pitanju, znala sam bit cili dan s jednom casom ili manje. Ali otkako sam se bila pocela pripremati za MPO, stvorila sam naviku da je puno pijem.
Grizli - eto na, je i ja puf pa u 💩
🤦🏻♀️😂😂😂 hvala na savjetu, sezonsko dakle. Pai ima smisla. Eto i suhe sljive jedem, to sam cula da je uvik oke i da pomaze “pokrenit stvari” isto. U svakom slucaju sam puno bolje!
HannicaOma nista nisam cekala. Odnosno ja sam cekala da mi prodju 3 mj od zadnje stimulacije, ali cim smo obavili histero sam isla u postupak. Meni na histero nisu nista nasli i nije mi to bila ni bolna ni osobito neugodna pretraga. Taj doktor inace slovi kao jedan od najdrazih za histero, jako je njezan.
Hvala na inf. A kako je prosao postupak mpo?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Da li mislis da li sam ostala trudna ili kako dalje ide punkcija i to?
Jutroo. Mislim da ovaj put necu ni docekati betu ni test. Sinoc sam imala malo krvi kad sam stavljala utrogenistan i ostao mi je trag na gacicama. Jutros nema nista ali me stomak vrti kao da cu dobit svaki cas. Nisam se bas nadala 6. dan od transfera 😔
Jutro...javio se dr. nalazi uredni..kontrola po dogovoru...☺
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Karla89 kako ide tebi? Ne brini ništa za stomak to folikule bujaju 😀
Došla vještica sa malo zakašnjenja pa počinjem s pripremama za FET. Plan koji sam dobila se zove Progynova-Schema. Ima neko iskustava sa Progynova tabletama? Moram ih uzimati od prvog dana ciklusa i pred transfer poceti sa utricima.
Karla89kako ide tebi? Ne brini ništa za stomak to folikule bujaju 😀
Došla vještica sa malo zakašnjenja pa počinjem s pripremama za FET. Plan koji sam dobila se zove Progynova-Schema. Ima neko iskustava sa Progynova tabletama? Moram ih uzimati od prvog dana ciklusa i pred transfer poceti sa utricima.
Pa evo danas mi se čini da sam malo manje napuhnuta, ali opet jesam..
U četvrtak nam je folikulometrija pa ćemo sve znati kako i što dalje
Sortiraj odgovore
Najstariji