3.dpt - jos jedan napadaj groznoh grceva u donjem dijelu trbuha, ne znam vise jel od zatvora i crijeva ili maternice, jel od utrica ili hcg boostera, il od zraka koji disem.... zapravo mi je svejedno, izmucena sam totalno..
Od boli ispovracala pola kile zuci jutros.. 🤦🏻♀️
ET je bio 2 trodnevna embrija, dakle 3.dpo danas.
Po savjetima s foruma, tucem po sljivama, vodi, mandarinama - znacajnije nego prije, al jos uvik umjereno. Pocela sam uzimati i magnezij i vec tokom dana sam primjetila da su mi bolovi/grcevi puno manji i ne tako ucestali. Bas me zanima kakvo ce sutrasnje jutro bit, preumorna sam od tih bolova i povracanja, a jos ni ne znam jel ce se ista primit. Sta ce tek bit posli... 😜
Roza - držimo palčeve da ti smrzlići neće ni trebati.
Ako si imala transfer blastice onda bi već sutra mogla uloviti sijenu.
Hvala ti 😘. Nije bila blastica, osmostanicni i sestostanicni...
E da, ja nisam primila nikakvu injekciju nakon transfera. Cula sam da se to negdi dobije. Ovo mi je prvi IVF..
Na VV se dobije nakon ET- a, ali ne i nakon FET- a. Ne znam zašto, nije mi to baš jasno.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Roza onda sretno i pricekaj jos koji dan rano je za test. Bar jos 3 dana p nas razveaelis sa sjenicom nekom. 🤞🍀
Laganini moguce da ti sve te kombinacije izazivaju mucninu u zelucu. Di sad pobogu zeno mandarine. Nemoj to jesti, jedi senzonsko voce. Mandarine su sad pune hormona da bi sazrele u komorama jer su ih zimus ubrali zelene. I od boostera moze biti to je hcg i meni je nakon stoperice u 1 i 2 postupku bilo jako mucno poslije su mi promjenili stopericu pa mi vise nije bilo. Ne znam koju si dobila sad. Meni je Brevacid izazivao mucninu, doduse ne bas tako jako kao tebi. I daj odmori zeludac od svega, jedi laganu hranu, pij puuno vode. Ujutro probaj casu mlake ili tople vode popit za probavu i pomazu mekinje ako se jedu. Samo molim te ne jedi vise mandarine vjeruj mi znam sto ti govorim. Opcenito sad nije sezona agruma, jabuka, krusaka... Ako govorimo o domacem uzgoju. Sad jedi jagode, kiwi, mango, borovnice, dinju... Opcenito pomaze voce koje je vlaknasto, bogato c vitaminom, ili kao npr kiwi sa sitnim sjemenkama.
Sad mi je prisijela jabuka koju sam popodne pojela. 😜
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Oprosti Vaki samo kazem. Sezona jabuka krece inace krajem 6.mj, a krusaka bude i predina 6.mj al to su samo one male domace.
Na VV se dobije nakon ET- a, ali ne i nakon FET- a. Ne znam zašto, nije mi to baš jasno.
Kolegica dobila i nakon FET-a..na VV..
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
HannicaO ma nista nisam cekala. Odnosno ja sam cekala da mi prodju 3 mj od zadnje stimulacije, ali cim smo obavili histero sam isla u postupak. Meni na histero nisu nista nasli i nije mi to bila ni bolna ni osobito neugodna pretraga. Taj doktor inace slovi kao jedan od najdrazih za histero, jako je njezan.
Sortiraj odgovore
Najstariji