Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    25. Svibanj 2019. 22:34

Grizli mislim da si me krivo skuzila, ja sam rekla da osim onih koji jesu na suncu svi ostali imamo snizen. Mislim na nas iz gradova i s poslom u zatvorenom. Meni ni ljetovanje nije pomoglo ni ljeto da mi vitamin d predje granicu optimalnom jer sam ocito bila u velikom deficitu.

Nasty
    26. Svibanj 2019. 01:17

Nemasekirancije čestitam od💗!
    Hani pa ti si trudna, čestitam od 💗, neka beta i uzv potvrde lijepu trudnoću! Drago mi je da će te kult ipak zaobić.. 😉 Sretno cure dalje! 

• nemasekirancije
    26. Svibanj 2019. 06:51

Hvala Vam curke svima 😍. Doktorica mi je bila rekla uzimati utrice 3x1, no ili me smetaju ili imam gljivicnu opet lol, pa sam sinoc popila jednog...a od danas duphaston. Rekla je 2x1, ne pise na uputama u koliko h? Znate mozda? A drugo...uzet cu lactogyn probiotice za gljivicnu, jel smiiem sta jos drugo? Priie mi je pomagao jabucni ocat pomijesan s vodom..al neznam dal smijem.

Grizli
    26. Svibanj 2019. 06:53

Kengurice oprosti na krivom razumjevanju! Ocito nisam dobro procitala pa sam krivo shvatila. 😘 Isprika jos jednom! Nije vazno samo da osoba je iz grada ili da je uredski posao u pitanju. Stvar je u tome da mi svi danas koristimo kreme za sunce jer malo tko od nas stoji vani na suncu prije 10 ili iza 18h. Inace neke statistike govore da je dovoljno da dnevno osuncamo 5% nezasticene koze u trajanju od 30 minuta cak i ako je oblacno i da bi to trebalo biti dovoljno. Al sta to meni gnaci ako ja za 30 min dodjem crvena ko rak i dobim opekline. 

• ninna1804
    26. Svibanj 2019. 07:00

Nemasekiracije cestitammmm!!! Lakse se dise  drzim fige do uzv da vidis srceko i uzivas sljedecih 9 mjeseci. 
    Hani sretno s betom!!! Bitno da crtica tamni 
    Babylove i meni je vitamin D tako nizak, jel si vadila u Os? Vadila ga u 3. mj jer sam ovdje procitala, nitko me nije uputio, jos bio problem doci do uputnice. Uzela od 400i.j. u tabletama, moram uskoro ici provjerit jel ima poboljsanja. Jos u ljekarnoj napomenem da sam cula da ima u spreju, a one me blijedo gledaju...ufff svuda moras naici na problem. 

Grizli
    26. Svibanj 2019. 07:03

Nemasekirancije ja sam duphastone pila 3x1 i znam da sam ih uzimala uz obroke. Mislim da nije nuzno bas tocno u minuticu. Pa znam da trudnicama koje dobre gljivicnu infekciju savjetuju da smanje unos ugljikohidrata i probiotike ukljucit cim vise. A za jabucni ocat sam cula u vise navrata da u trudnoci ga preporucaju zenama cak i za mucnine pa pretpostavljam da onda moze i za ovo. 

• nemasekirancije
    26. Svibanj 2019. 07:17

Hmmmm...meni je rekla 2x1, davno radi neceg sam pila 3x1. Valjda je to ok 🤣. Samo neznam u koje vrijeme da si stavim?
    Ajde bas cu malo procitati o ovom jabucnom. Ma ajde..nisam ni svjesna jos iceg,vec gljivice 😅🤣

Grizli
    26. Svibanj 2019. 07:38

nemasekirancije

Hmmmm…meni je rekla 2x1, davno radi neceg sam pila 3x1. Valjda je to ok 🤣. Samo neznam u koje vrijeme da si stavim?
    Ajde bas cu malo procitati o ovom jabucnom. Ma ajde..nisam ni svjesna jos iceg,vec gljivice 😅🤣

Uzimaj dozu koju to je gin rekla, a ako imas 2 tablete na dan onda najbolje da rasporedis na cca 12h razmaka. Postat ces svjesna ako nista navecer kad legnes u krevet pa osjetis punovu u trbuhu. Tako je bar meni. 

• avama
    26. Svibanj 2019. 08:07

Dobro jutto! Da li je moguce da je ovo pozitivan test?  Radjen sa prvim jutarnjim urinom prvi dan kasnjenja m. Prvo sam jucer popodne napravila test jer se cudno osjecam. I imao je jedva vidljivu crticu. Jutros ponovim i malo je tamnija i javila se u roku 5 min. 
    E sad isla sam.na folikulometeiju peosli mjesec i bilo je jajasce 12 dan jedno vece 10mm, pa sam dosla 17dan  (imala sam neke obaveze) i kao jos se vidjelo jedn od 10mm. Pa nismo bili sigurni da lo je naraslo ili ne. I sad bum ovo! Ali malo me brine da je presvijetla ta crtica. Ovo je one step s ebaya osjetljiv na 10mlu. Sta vi mislite? Jel to moguce?

• nemasekirancije
    26. Svibanj 2019. 08:22

avama

Dobro jutto! Da li je moguce da je ovo pozitivan test? Radjen sa prvim jutarnjim urinom prvi dan kasnjenja m. Prvo sam jucer popodne napravila test jer se cudno osjecam. I imao je jedva vidljivu crticu. Jutros ponovim i malo je tamnija i javila se u roku 5 min.
    E sad isla sam.na folikulometeiju peosli mjesec i bilo je jajasce 12 dan jedno vece 10mm, pa sam dosla 17dan (imala sam neke obaveze) i kao jos se vidjelo jedn od 10mm. Pa nismo bili sigurni da lo je naraslo ili ne. I sad bum ovo! Ali malo me brine da je presvijetla ta crtica. Ovo je one step s ebaya osjetljiv na 10mlu. Sta vi mislite? Jel to moguce?

To je pozitivan test. Cestitam :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.