Prvi postupak je pa sam skroz nova u ovome.
Nemam dijagnoze-sve ok, upuceni na ivf jer mm ima oligoasth.
Pitanje kako i zasto - Objasnjenje je da jednostavno nisam reagirala na terapiju(rekovelle) kako je bilo za ocekivati. Nema nekog posebnog razloga osim da rijetko ali dogadja se iduci postupak s drugim protokolom
Ivy koliki su ti fsh i lh?
Kengurice nasla podatak da glavobolje u ranoj trudnci koze biti zbog manjka secera u krvi, nedostatka sna, stresa, a sve je uvjetovano i hormonima, te nepravilnog drzanja kojeg zene nisu ni svijesne u pocetku. Takodjer zbog pritiska na zdjelicu koji pocne a tetive nisu jos opustene. Pise da pomazu hladi oblozi na vratu ili topli u podrucju sinusa, masaza vrata i ramena, unos secera kad krene glavobolja, lezanje u zamracenoj sobi, unos magnezija prije spavanja. To je to što sam nasla, nadam se da ce ti ako nista drugo brzo proci i prestat te muke.
Vidim da sve više manje za cirkulaciju pijete andol, a meni je dok. izričito naglasila da uzmem aspirin, a ne andol. Pa zar to nije isto? I, naravno nisam pitala do kad se uzima decortin... Do pozitivne bete? 🤣 Vidite optimizam...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav drage moje zene ratnice... evo stigao je moj nalaz kako sam i rekla da ce vjerojatno za tj dana doci a ne za mj kako mi je rekla sestra u labu....
I ovako blago receno malo sam u soku.. vitamin D je koma...dali to ima veze sa mojim neuspjesima to nikada necemo znati 100 % ali mozda da samo to prije vadila bi rezultati bili drugaciji...
Ajde sto se tice TSH prosli nalaz je bio 1.99 a sad je 2.23 sto nije strasno.. a i kako sam rekla nazivcirala sam se malo pa je vjerojatno zato tako... antitijela nisam vadila ne znam zasto mi i to ne daju.. a prolaktin mi se cini okej samo ga ne znam usporediti sa pros
Grizli nizak tlak nikako ne uspijem rijesiti. Isto voda, sol, popijem ujutro kavu da uopce mogu prestat zijevati svakih par sekundi, al nisam nasla pravu pomoc. Jednostavno to sto kazes, ponekad sjesti i odmoriti. Kazu nizak tlak nije opasan, ali brate mili snizava kvalitetu zivota. Srecom ne puno. Sad kako sam starija mi je postalo tesko podnositi vrucine, zna mi bas nekako toliko tesko doci da moram i leci malo.
Ovo za glavobolje sam procitala i nalazim se u ovome o losem drzanju i ne znam sto da mislim o seceru. Meni se uopce nije apetiti povisio, stovise imam manje cravingsa nego u zivotu prije trudnoce (sad u ovoj fazi trudnoce) i gadljivija sam i zapravo dajem mogucnost tome da mi ponekad padne secer. Pokusavam u zadnje vrijeme svjesno malo vise jesti. Magnezij pijem, trudim se popiti puno vode. Oblozi na čelu su mi jedina pomoc kad krene, ali onako kratkotrajna pomoc. Bas lijepo od tebe da si mi to malo istrazila.
Jedan neurolog mi je rekao da kad glava boli bole zile u glavi. Sad je volumen krvi veci i moja teorija je da moje zile tesko to podnose jer su i inace sklone glavoboljama odnosno po mome s greškom :)
Vidim da sve više manje za cirkulaciju pijete andol, a meni je dok. izričito naglasila da uzmem aspirin, a ne andol. Pa zar to nije isto? I, naravno nisam pitala do kad se uzima decortin… Do pozitivne bete? 🤣 Vidite optimizam…
Meni su rekli da nije isto. A sad koja je razlika nisam pitala 😂 .. i meni su davali andol i onda zbog nalaza trombofilije su mi dali aspirin
Vaki i mojoj frendici je Podgajski napomenuo bas Aspirin, a ona nije pitala zasto. Ja sam onda isla guglati i nisam nasla nista sto bi upucivalo da je bolji. Jedino to sto je aspirin original, andol kao ‘kopija’ aspirina i nesto jeftiniji, a nasla sam da je najjeftinija inacica tog lijeka Aska pro. Ocito ona nije razvikana.
Vaki andol i aspirin oboje su po sastavu potpuno ista tvar. Jedina razlika je sto aspirin ima ovojnicu koja stiti zeludac, dok obican andol to nema pa moze izazvat zgaravice. Al andol pro ima istu tu ovojnicu tako da je potpuno isto dal se pije aspirin ili andol pro. Ja uzimam andol pro. Za decortin ni ja ne znam do kad se pije meni je moja soc. gin rekla da nastavim ga pit dok mi mpo ne kaze drukcije, al da neke zene ga piju i do 12tt. Tako da ne znam.
Babylove nema veze koliki su prije bili prolaktin i tsh sve dok je prijasni nalaz bio dobar i koliko vidim i ovaj je super. Vitamin D ti je zaista jako los. Obavezno si uzmi terapiju za to. Vidi sa dr sto ce ti dati ili si kupi sprej od 3000 iu pa kreni uzimati jer nizak vit D moze biti poguban za trudnocu.
Kengurica moguce da je do secera znas. Ja isto imam bas smanjen apetit prilicno pa vidim da mi krene pritisak pojedem 1 keks ili tako nesto i bude mi bolje. Ako imas oskecaj da je problem u sirenju zila u glavi onda bi ti mogao pomoc hladan oblog na vratu koji ce djelovat da se zile stisnu i smanji se pritisak.
Vaki andol i aspirin oboje su po sastavu potpuno ista tvar. Jedina razlika je sto aspirin ima ovojnicu koja stiti zeludac, dok obican andol to nema pa moze izazvat zgaravice. Al andol pro ima istu tu ovojnicu tako da je potpuno isto dal se pije aspirin ili andol pro. Ja uzimam andol pro. Za decortin ni ja ne znam do kad se pije meni je moja soc. gin rekla da nastavim ga pit dok mi mpo ne kaze drukcije, al da neke zene ga piju i do 12tt. Tako da ne znam.
Babylove nema veze koliki su prije bili prolaktin i tsh sve dok je prijasni nalaz bio dobar i koliko vidim i ovaj je super. Vitamin D ti je zaista jako los. Obavezno si uzmi terapiju za to. Vidi sa dr sto ce ti dati ili si kupi sprej od 3000 iu pa kreni uzimati jer nizak vit D moze biti poguban za trudnocu.
Kengurica moguce da je do secera znas. Ja isto imam bas smanjen apetit prilicno pa vidim da mi krene pritisak pojedem 1 keks ili tako nesto i bude mi bolje. Ako imas oskecaj da je problem u sirenju zila u glavi onda bi ti mogao pomoc hladan oblog na vratu koji ce djelovat da se zile stisnu i smanji se pritisak.
Ja sam samo razocarana, ljuta i jadna... jer je to jedna pretraga koja je mozda bila kljucna (ne mora biti, kako sam rekla nikada to necemo znati) za nas uspjeh, a do sada se nitko nine sjetio to dati.. nego tek sad kad nam je ostala 1 sansa preko hzzo sto se tice stimulacije
Vakii mojoj frendici je Podgajski napomenuo bas Aspirin, a ona nije pitala zasto. Ja sam onda isla guglati i nisam nasla nista sto bi upucivalo da je bolji. Jedino to sto je aspirin original, andol kao ‘kopija’ aspirina i nesto jeftiniji, a nasla sam da je najjeftinija inacica tog lijeka Aska pro. Ocito ona nije razvikana.
Posto sam ja alergicna na andol,nisam nikad pila..sad kad me dr. pitao jesam li alergicna na neke ljekove rekla sam mu aspirin,pa sam se isporavila na andol,al dr mi je rekao da je to isti ljek,ako sam na andol alergicna onda sam i na aspirin.
Kengurice probaj popiti gorku kavu crnu sa paprom i limunom(malo jes ruzan okus) al pomaze...i uzmi polarni led i izmasiraj s njim vratne zile i sljepocnice..meni uvijek to pomaze jer nisam bas pobornik tableta ako bas ne moram ih uzimati...i kod mene je dosta nizak tlak(majka i sestra takoder),piti puno vode,dosta slanoga,i za niski tlak je dobra sto slada crna kava...🤗
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji