Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    25. Svibanj 2019. 12:04

Babylove - ti uopće nisi uzimala vitamin D ili ti je i nakon uzimanja tako nizak? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Babylove
    25. Svibanj 2019. 12:47

Vaki

Babylove - ti uopće nisi uzimala vitamin D ili ti je i nakon uzimanja tako nizak?

Nisam uopce uzimala nista osim a-z mama...to sam uzimala konstantno od 9 mj do ovog sad postupka u 3 mj... a za vitamin D nitko mi nista nije spominjao niti sam ja bila upucena u to dok mi niste tu na forumu vi to spomenule.. ne znam mozda sam i sama kriva sto se prije nisam informirala al jbg drzim do toga doktori sto kazu tako cu napraviti... ali eto ocito da moras sve sam pitati i istrazivati i uciti...

• nemasekirancije
    25. Svibanj 2019. 13:53

Cure beta je 83,4! Prije 40h je bila 25,5 :)! Kaze doktorica...odmaraj i vidimo se na uzv!

• maja555
    25. Svibanj 2019. 14:02

Nemasekirancije cestitam ti!  Jupiiiiiiiii :) 
    Zelim ti skolsku trudnocu. Uzivaj :)

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    25. Svibanj 2019. 14:16

Babylove vjerujem da si nervozna zbog toga, al nazalost vrijeme ne mozes vratiti zato je najvaznije sad da si popravis vrijednost vit D i da krenes u nove pobjede u postupku koji ce biti dobitan. Osobno ne bi isla u postupak dok ne dignem vit d u normalne vrijednosti jer ovako smanjene utjecu i na js i oplodnju. Sretno! I da zalosno je da nas dr ne upucuju na to, al eto same moramo forsirat ocito zalosno al istinito.
    Nemasekirancije eto vidis da je super i happy end u ovom slucaju. Bila je kasna implantacija ocito. Drzim fige da sve bude super u uspjesno i da imas lijepu trudnocu! 

Vaki
    25. Svibanj 2019. 14:16

Nemasekirancije - odlično! Čestitam... To je to! 
    Babylove - na žalost i ja učim na greškama. Npr. meni nitko nije kontrolirao TSH pa sam na svoju ruku vadila hormone i sad eto uzimam terapiju. Na žalost, bilo bi idealno da provjeravaju sve što je važno za MPO pacijente...

🤞❤️🙏

Vaki
    25. Svibanj 2019. 14:19

ivy5

Prvi postupak je pa sam skroz nova u ovome.
    Nemam dijagnoze-sve ok, upuceni na ivf jer mm ima oligoasth.
    Pitanje kako i zasto - Objasnjenje je da jednostavno nisam reagirala na terapiju(rekovelle) kako je bilo za ocekivati. Nema nekog posebnog razloga osim da rijetko ali dogadja seiduci postupak s drugim protokolom

Ivy - prvi mačići se bacaju u vodu. Nemoj se jako rastužiti, promijenit ćete stimulaciju i bit će tu jajašca... 

🤞❤️🙏

• Babylove
    25. Svibanj 2019. 14:40

Nemasekirancije cestitam od 💖 i da na ulatrazvuku ugledas i cujes malo junacko srce kako kuca 💖
    Grizli da definitivno necu forsirat i ici u postupak u 9 mj dok ne dovedem to u red i ne prekontroliram ponovo kakvo je stanje.. iako se nadam posto je to jos puna 3 mj do tada da cu uspjeti srediti..
    Vaki bas je zalosno to da moramo same... a kao sto je netko vec pisao, da nam daju odmah sve sto treba, a ne ajmo nagađat vise bi novaca ustedjeli jer postupci su skuplji nego pretrage... a između ostalog to bi bilo i za nase zdravlje bolje...
    Ivy slazem se sa Vaki, nema odustajanja, tesko je znamo sve to mi ovdje ali sa vremenom prođe... i pokret u novu borbu 🤞🤞

Grizli
    25. Svibanj 2019. 15:30

Babylove ako odmah krenes uzimat vit D vec za mjesec dana bi trebala imat veliki pomak, jer se on dosta brzo dolazi u tijelo. Meni se najbolje pokazao taj sprej jer ga spricas u usta pa preko slinovnica direkt ide u krvotok i tijelo iskoristava.

• Babylove
    25. Svibanj 2019. 16:06

Grizli

Babylove ako odmah krenes uzimat vit D vec za mjesec dana bi trebala imat veliki pomak, jer se on dosta brzo dolazi u tijelo. Meni se najbolje pokazao taj sprej jer ga spricas u usta pa preko slinovnica direkt ide u krvotok i tijelo iskoristava.

Ici cu odmah u ponedjeljak u ljekarnu pa cu si uzeti... hvala ti 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.