Muz je nakon 2 dana kaj maltene nismo razgovarali zakljucio da ce popustiti. Mislim, nisam ni ja odusevljena sa svim tim prije svadbe, al veci mi je stres odgadati, tako da kak bude - bude. Bog nam pomogao:)
TESE ce biti isto jutro kad meni bude punkcija. Ako nademo ista - radit ce odmah sa friskim spermicima, ako ne nadu nista imat cemo donora kao back up.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Super ste to istempirali, nek bude dobitan 💚 i želim ti da ne smiješ piti na svadbi 😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Super ste to istempirali, nek bude dobitan 💚 i želim ti da ne smiješ piti na svadbi 😂😂
Pinki upravo to i ja želim da na svadbi zujiš sa sokićima 😂😂😂. Baš mi je drago da je dragi popustio i da je sve ok na kraju. Vjerujem da će sigurno biti sretno i do kraja. 👏👏👏😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala drage moje 😊❤Vuky Evo opisa.. 2 inseminacije beta negativna.. 1 prirodna, 2 stimulirana.. Naša treća sreća stimulirani IVF onaj obican.. 12 occita, 10 oplođenih, 5 blastica, 1 vraćena.. druge smrznute. 14 dc punkcija, 5 dan transfer… simptomi su bili probadanje dole u stomaku ko kad trebam dobit, poslje transfera odma taj dan i trajalo cijelo vrijeme jedno 3 dana zaredom.. kasnije i dalje probadanje ali ne svaki dan… Prije nekih tjedan dana počelo mi biti zima svaki dan, svima ukućanima vruće samo meni zima.. Onda sam opet probadanja osjetila svaki dan više puta dnevno.. u petak prije spavanja kad sam stavljala utriće vidjela sklizavu sluz kao u plodnim danima (pisala sam o tome) to mi je bio 28 dn ciklusa i moj prvi pravi simptom koji se ne pojavljuje u pms-u.. Sutradan subota, pravila test trakicu 29 dc pozitivan.. 30 dc nedelja test trakica pozitivna.. 31 dc pon istoo, i danas isto trakica pozitivna plus štapić pozitivan.. za 20 sek se pojavio plus veliki ko kuća 32 dc… Lagana muka mi je od prvog pozitivnog testa, vjerovatno od uzbuđenja! A jučer su me sise počele svrbit oko bradavica i kad legnem spavat bolile su me lagano..
Terapija : utrogestan 3×2, cefixim 400 mg 1×1, mioinositol ( folna) 2×, oestradiol 2 mg 1 uvečer, andol 75mg 1×1, decortin 5mg 1×1..
+simptimi nesanica isto od pojave one sluzi svako veče..Jedva se nateram da zaspim.. prvu noć budna do 4 ujutro, drugu do 3h.. ostale noći 1h do 2 pola 3.. dizala se ponoći morala ići piškit i kasnije više nisam mogla zaspati.. piškim prije spavanja i za sat dva moram opet i to dosta bude..
Eto to je za sada, nema puno simptoma..još ne vjerujem da sam trudna 🤩
U srijedu UZV kontrola ❤
Nemas puno simptoma😂😂😂😂
Draga moja pa imas ih puno😂
Ja sam bila 9 tjedna trudna i NISTA od tog imala nisam😂😂😂😂
Jojj haha pa šta ja znam 😂😂🤷♀️ prvi put sam trudna 😁🤩😂
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Joj joj cure, zar me jos niste upoznale? Kakvi sokici?? :):) Buduci da i tako moramo ici na freeze all zbog genetskog testiranja, transfer cemo pomaknuti za 1 ciklus vise nego sto je nuzno potrebno:) Elem na svadbi se cuga (a i morat cu jer iskreno ne znam kak bi prezivjela to sve trijezna), a onda ubrzo nakon toga ponovo izlet u Prag i FET:)
Samo_sanja, mijenjaj sliku u debela i trudna!!! 😂😂
Pink, joj da, zaboravila sam da idete na testiranje. Ma onda ženo, želim ti da se napiješ kao ja na svojoj svadbi 😂😂 muž me nosio kući 🤦
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala drage moje 😊❤Vuky Evo opisa.. 2 inseminacije beta negativna.. 1 prirodna, 2 stimulirana.. Naša treća sreća stimulirani IVF onaj obican.. 12 occita, 10 oplođenih, 5 blastica, 1 vraćena.. druge smrznute. 14 dc punkcija, 5 dan transfer… simptomi su bili probadanje dole u stomaku ko kad trebam dobit, poslje transfera odma taj dan i trajalo cijelo vrijeme jedno 3 dana zaredom.. kasnije i dalje probadanje ali ne svaki dan… Prije nekih tjedan dana počelo mi biti zima svaki dan, svima ukućanima vruće samo meni zima.. Onda sam opet probadanja osjetila svaki dan više puta dnevno.. u petak prije spavanja kad sam stavljala utriće vidjela sklizavu sluz kao u plodnim danima (pisala sam o tome) to mi je bio 28 dn ciklusa i moj prvi pravi simptom koji se ne pojavljuje u pms-u.. Sutradan subota, pravila test trakicu 29 dc pozitivan.. 30 dc nedelja test trakica pozitivna.. 31 dc pon istoo, i danas isto trakica pozitivna plus štapić pozitivan.. za 20 sek se pojavio plus veliki ko kuća 32 dc… Lagana muka mi je od prvog pozitivnog testa, vjerovatno od uzbuđenja! A jučer su me sise počele svrbit oko bradavica i kad legnem spavat bolile su me lagano..
Terapija : utrogestan 3×2, cefixim 400 mg 1×1, mioinositol ( folna) 2×, oestradiol 2 mg 1 uvečer, andol 75mg 1×1, decortin 5mg 1×1..
+simptimi nesanica isto od pojave one sluzi svako veče..Jedva se nateram da zaspim.. prvu noć budna do 4 ujutro, drugu do 3h.. ostale noći 1h do 2 pola 3.. dizala se ponoći morala ići piškit i kasnije više nisam mogla zaspati.. piškim prije spavanja i za sat dva moram opet i to dosta bude..
Eto to je za sada, nema puno simptoma..još ne vjerujem da sam trudna 🤩
U srijedu UZV kontrola ❤
Nemas pojma kako mi je drago!! Predivno, uzivaj🤗
Hvala ❤❤ a tebi puno sreće u sljedećem postupku.. uživaj 😊😘
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Samo_sanja, mijenjaj sliku u debela i trudna!!! 😂😂
Pink, joj da, zaboravila sam da idete na testiranje. Ma onda ženo, želim ti da se napiješ kao ja na svojoj svadbi 😂😂 muž me nosio kući 🤦
😂😂😂😂😂 slutim da cemo i muz i ja biti u podjednakom stanju:):) Sva sreca pa cemo ostat spavat odmah u sklopu restorana, do sobe ce nas valjda netko dopremiti:):)
PinkFairydust Mi smo imali 9 spermica ukupno, I mojih 9 smrznutih js, 8 se oplodilo, od toga se 4 dobro razvijale, 2 zamrznute I 2 vracene 😊 nas kada su nazvali nismo mogli vjerovati jer su Nam Svi rekli da je to sve uzalud.. Ali eto pobijedili smo statistiku
😍😍😍😍😍
Tehnicki je dovoljan jedan:) Ma mislim, ja znam da su nam sanse nikakve, i jos s njegovim nalazima i tim sto moramo po spolu radit selekciju… Doslovno bi bilo cudo da upali. I zapravo smo se nekako pomirili da nista od toga, ja bar jesam. Ali mi treba da probamo, da mi ne visi do kraja zivota nad glavom "a sto bi bilo da smo…".
Sto se toga tice, Mi smo imali isti problem, kao ako je muski naslolijedio bi od mm taj genetski poremecaj, klinf.sindrom Ali Mi smo odlucili da ne radimo selekciju.. Cak i da naslijedi nama je bilo svejedno jer fakticki da je mama od mog mm tako radila, Moj mm Danas ne bi postojao... A on je savrsena osoba.. Smatram da je to ubistvo djeteta koje bi Normalno izgledalo samo bi imalo probleme sa zacecem, po meni djeca koja bi imala neku vrstu retardacije ili I'm fali neki ekstremitet bi mozda jedini opravdani razlozi bili, Mi jos ne znamo spol, Ali test koji sko radili juce je pokazao da je sve extra tako da svaki embrion Koji se uspio izboriti zasluzuje sansu Ali nismo Svi isti 😁
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Samo Sanja cestitam od srcaaaaaaa, neka Si se I tibpridruzila klubu, trudna Ali jos ne mogu da povjerujem hah 😊❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji