Kako vama izgledaju ove celije:https://ibb.co/1vnXvsr
To su moje od prvog postupka… Dvodnevne
To su ovi kruzici unutar kruga (ma kako dobro objasnjavam to je cudo jedno 😂). Cini mi se da si ti imala cak 6 stanica drugi dan. Ovaj nesto manje, ali sve to dobro za 2.dan
Zaato su ti ih vratili drugi dan? Tu obicno vrate ili treci ili peti
Nemam pojma zasto drugi dan. Ja sam bila iznenadjena kada su me zvali. Po njima ni te dvije nisu bile dobre. Vidjecemo sad u martu kako ce biti
Da tvoje su bile sa dosta fragmentacija, to su ti ove kao 'mrlje' unutar tockica.. Usporedi sad od vuky kako su njezini kružici cisti a tvoji su bili 'zamuljani'.
Smatra se da sto embriji imaju manje tih fragmentacija da su toliko i kvalitetniji.. A kad bas i nisu neke kvalitete ili kad ih je malo onda vracaju drugi dan jer se ne zna da li bi se nastavili razvijati do treceg dana…
Kuku sad sam se jos vise zabrinulapogledacu na net te fragmentacije. Moguce da moje jajne c ne vrijede pet para..
Ma nije to pravilo.. Koliko su meni divnih ne fragmentiranih embrija vratili i to blastica pa nista...
To je vjerojatno samo taj put bilo tako ne mora znaciti da ce i iduci put biti isto.. Jednostavno nisu svaki mjesec stanice i sprema te dobiveni embrij od tog iste kvalitete.. Opet koliko se bebica rodilo i iz fragmentiranih i 'otpisnih' embrija koje su vratili tek toliko tipa - da se ne bace no ne nadajte se puno🤷♀️😊
netko je pitao za AFC ii broj folikula…
moj AFC je bio deset , a folikula sam imala 8. također i 8 js
Ja sam pitala:) Jucer su mi napravili AFC, ispao 8. Znala sam da ce biti tu negdje, korelira dobro s AMH, samo mi se ne svida to sto mi govore, pa se nadam da ce mi netko rec da je dobio ono duplo u stimulaciji🙈😂
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ja sam pitala:) Jucer su mi napravili AFC, ispao 8. Znala sam da ce biti tu negdje, korelira dobro s AMH, samo mi se ne svida to sto mi govore, pa se nadam da ce mi netko rec da je dobio ono duplo u stimulaciji🙈😂
Moj AMH je oko 14, doktor mi je na početku rekao da očekujemo punom stimulacijom oko 10-12 JS.
Onda je kroz folikulometriju komentirao kako je odlično...ovamo 5,6, na drugom 1-2... bila sam zbunjena, što je tu odlično
al na kraju 5 olođenih je stvarno super,,,,
Moj AMH je oko 14, doktor mi je na početku rekao da očekujemo punom stimulacijom oko 10-12 JS.
Onda je kroz folikulometriju komentirao kako je odlično…ovamo 5,6, na drugom 1-2… bila sam zbunjena, što je tu odlično
Moj AMH je oko 10-11. Kazu Cesi - nije sreca, al nije ni tragicno, moze bit i gore. Ono.. thanks🙄 Budemo vidjeli kako cu reagirati, uzasno me zanima kakav protokol ce mi dati.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Onda je kroz folikulometriju komentirao kako je odlično…ovamo 5,6, na drugom 1-2… bila sam zbunjena, što je tu odlično
Moj AMH je oko 10-11. Kazu Cesi - nije sreca, al nije ni tragicno, moze bit i gore. Ono.. thanks🙄 Budemo vidjeli kako cu reagirati, uzasno me zanima kakav protokol ce mi dati.
pa stvarno nije toliko loš...
al opet ovisi od doktora do doktora...nekom je 14 loše, a nekom 7 isto može proći...
pa stvarno nije toliko loš…
al opet ovisi od doktora do doktora…nekom je 14 loše, a nekom 7 isto može proći…
nekakao mi se čini da je relevantniji broj antralnih folikula, koji lijepo sazriju uz pomoć pogođene stimulacije
Marijaiva nadam se da cu u iducem poatupku bolje proci. Mada doktor mi je rekao da nicim ne mogu uticati na jajne celije. Jedino mogu ovo sto imam ojacati.. Imam osjecaj da se nadam cudu!!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure evo ja vadila betu :)
Pravila testiće jutros prije bete..
Evo vam slike za sreću da sve ovo ugledate
https://ibb.co/Fg2szbs
https://ibb.co/fxvGCqz
🤗❤❤🥰🥰
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Marijaiva nadam se da cu u iducem poatupku bolje proci. Mada doktor mi je rekao da nicim ne mogu uticati na jajne celije. Jedino mogu ovo sto imam ojacati.. Imam osjecaj da se nadam cudu!!
Pa istina je da se na kvalitetu bas previse utjecati ne moze, no nije svaki ciklus isti.. Nekad je i muskima sog bolji nekad gori tako i nase stanice.....
I sama, sam imala koliko puta i fragmentirane i ne fragmentirane embrije...dobre i lose..
Samo_Sanja čestitam i zelim dalje sve u najboljem redu ❤️
Hoces nam ukratko napisati terapiju, simptome... znamo da se kod svakog drugacije, no ono... 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji