Hvala drage moje 😊❤
Vuky Evo opisa.. 2 inseminacije beta negativna.. 1 prirodna, 2 stimulirana.. Naša treća sreća stimulirani IVF onaj obican.. 12 occita, 10 oplođenih, 5 blastica, 1 vraćena.. druge smrznute. 14 dc punkcija, 5 dan transfer... simptomi su bili probadanje dole u stomaku ko kad trebam dobit, poslje transfera odma taj dan i trajalo cijelo vrijeme jedno 3 dana zaredom.. kasnije i dalje probadanje ali ne svaki dan... Prije nekih tjedan dana počelo mi biti zima svaki dan, svima ukućanima vruće samo meni zima.. Onda sam opet probadanja osjetila svaki dan više puta dnevno.. u petak prije spavanja kad sam stavljala utriće vidjela sklizavu sluz kao u plodnim danima (pisala sam o tome) to mi je bio 28 dn ciklusa i moj prvi pravi simptom koji se ne pojavljuje u pms-u.. Sutradan subota, pravila test trakicu 29 dc pozitivan.. 30 dc nedelja test trakica pozitivna.. 31 dc pon istoo, i danas isto trakica pozitivna plus štapić pozitivan.. za 20 sek se pojavio plus veliki ko kuća 32 dc... Lagana muka mi je od prvog pozitivnog testa, vjerovatno od uzbuđenja! A jučer su me sise počele svrbit oko bradavica i kad legnem spavat bolile su me lagano..
Terapija : utrogestan 3×2, cefixim 400 mg 1×1, mioinositol ( folna) 2×, oestradiol 2 mg 1 uvečer, andol 75mg 1×1, decortin 5mg 1×1..
+simptimi nesanica isto od pojave one sluzi svako veče..Jedva se nateram da zaspim.. prvu noć budna do 4 ujutro, drugu do 3h.. ostale noći 1h do 2 pola 3.. dizala se ponoći morala ići piškit i kasnije više nisam mogla zaspati.. piškim prije spavanja i za sat dva moram opet i to dosta bude..
Eto to je za sada, nema puno simptoma..još ne vjerujem da sam trudna 🤩
U srijedu UZV kontrola ❤
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Jecika znaci nakon dva mjeseca, to je super brzo. Meni je bila sad u sijecnju, mislila sam ici u postupak u 5. mjesecu, a sad mi se to nekako cini predaleko.
Imate li jos kakvih problema osim sto nemas jajovode?
Ne.. Osim - ako si citala moje postove - jajne celije su 'ispale' losijeg kvaliteta. AMH mi je dobar, AFC uvijek 10+ folikula, ali kada su ih izvukli doktor nije bio zadovoljan. Da - to je bas brzo i ja ti savjetujem da sackas makar tri mjeseca. Fizicki mozes ali psihicki - ja sam imala vanmatericnu i neuspjesnu VTO u tri mjeseca. Previse je to za dusu i ljudski duh. Ja i dalje nmg da zaspem uvece… A opet mi mira ne da novi pokusaj koji jedva cekam
Vidim da si dosta mlada... Koliki ti je amh? Koliko si stanica dobila? Mozda ti je stimulacija bila slaba i nije ti odgovarala svasta se tu treba poklopiti, no stvarno rijetko kome bas od prve uspije..
avamada bude tamnija crtica dizra i da je to to🤞🏻
MakiST super❤️
Mrva kako je proslo? Kod mene super, sad jos da lezim malo… neda mi se 🤣 kaze biologica da imamo 2 odlicna embrija… sad cekanje….
Ja sam doma. Mrvica je tu. Dobila sam th utrogestan, estrofem i decortin. Sad prvi put pijem decortin. Nek donese srecu🥰
Sretno! :) Kod koga si u postupku?
DrA
Za kaj se daje decortin i sretno 😊 😊 😊 da beta bude ogromna. Cure jeste vi bolovanju nakon feta i go kad budete
Mislim da on rusi imunitet da nebi tijelo odbacilo plod al nisam sigurna. Nek me neko ispravi ako sam u krivu
Vidiš a meni je rekao da jačam imunitet betaglukanomom zbog streptokok pred sam postupak i nakon… a tko će ga znati iako je kod mene bila trudnoća ali je plod stao u 4+5 tt. Imaš li koju smrzlicu.
Nemam draga. Bila je 1 js, oplodila se i reko je davor da se lijepo dijeli. Do sad kolko god da smo stanica zrelih dobili zavrsili smo na 1 embriju koji izgleda odustane u busi. Nadamo se da je ova 1 ali vrijedna
Držim 🤞 i svim ❤️ želim da ovaj bude dobitan. Jesi već bila kod dr A na postupku. Hoćeš na bolovanje ili budeš radila. Ja ni sama ne znam kaj da radim ako ću idući mjesec na fet da li da idem na bolovanje ili ne 🤦♂️ u uredu sam i sjedim 8 h a ne znam ni sama kaj mi je pametno.
Joj ne pitaj, bila sam 3 put kod drA i 3 put u petrovoj. Ja sam isto u uredu, al jednom sam bila na bolovanju i ne mogu vise to. Skoro sam skrenula.
A kužim te sekroz 🙈daj Bože da sad bude dobiti 👏. Kakva su ti iskustva u Petrovoj.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala drage moje 😊❤Vuky Evo opisa.. 2 inseminacije beta negativna.. 1 prirodna, 2 stimulirana.. Naša treća sreća stimulirani IVF onaj obican.. 12 occita, 10 oplođenih, 5 blastica, 1 vraćena.. druge smrznute. 14 dc punkcija, 5 dan transfer… simptomi su bili probadanje dole u stomaku ko kad trebam dobit, poslje transfera odma taj dan i trajalo cijelo vrijeme jedno 3 dana zaredom.. kasnije i dalje probadanje ali ne svaki dan… Prije nekih tjedan dana počelo mi biti zima svaki dan, svima ukućanima vruće samo meni zima.. Onda sam opet probadanja osjetila svaki dan više puta dnevno.. u petak prije spavanja kad sam stavljala utriće vidjela sklizavu sluz kao u plodnim danima (pisala sam o tome) to mi je bio 28 dn ciklusa i moj prvi pravi simptom koji se ne pojavljuje u pms-u.. Sutradan subota, pravila test trakicu 29 dc pozitivan.. 30 dc nedelja test trakica pozitivna.. 31 dc pon istoo, i danas isto trakica pozitivna plus štapić pozitivan.. za 20 sek se pojavio plus veliki ko kuća 32 dc… Lagana muka mi je od prvog pozitivnog testa, vjerovatno od uzbuđenja! A jučer su me sise počele svrbit oko bradavica i kad legnem spavat bolile su me lagano..
Terapija : utrogestan 3×2, cefixim 400 mg 1×1, mioinositol ( folna) 2×, oestradiol 2 mg 1 uvečer, andol 75mg 1×1, decortin 5mg 1×1..
+simptimi nesanica isto od pojave one sluzi svako veče..Jedva se nateram da zaspim.. prvu noć budna do 4 ujutro, drugu do 3h.. ostale noći 1h do 2 pola 3.. dizala se ponoći morala ići piškit i kasnije više nisam mogla zaspati.. piškim prije spavanja i za sat dva moram opet i to dosta bude..
U srijedu UZV kontrola ❤
Nemas puno simptoma😂😂😂😂
Draga moja pa imas ih puno😂
Ja sam bila 9 tjedna trudna i NISTA od tog imala nisam😂😂😂😂
Hvala drage moje 😊❤Vuky Evo opisa.. 2 inseminacije beta negativna.. 1 prirodna, 2 stimulirana.. Naša treća sreća stimulirani IVF onaj obican.. 12 occita, 10 oplođenih, 5 blastica, 1 vraćena.. druge smrznute. 14 dc punkcija, 5 dan transfer… simptomi su bili probadanje dole u stomaku ko kad trebam dobit, poslje transfera odma taj dan i trajalo cijelo vrijeme jedno 3 dana zaredom.. kasnije i dalje probadanje ali ne svaki dan… Prije nekih tjedan dana počelo mi biti zima svaki dan, svima ukućanima vruće samo meni zima.. Onda sam opet probadanja osjetila svaki dan više puta dnevno.. u petak prije spavanja kad sam stavljala utriće vidjela sklizavu sluz kao u plodnim danima (pisala sam o tome) to mi je bio 28 dn ciklusa i moj prvi pravi simptom koji se ne pojavljuje u pms-u.. Sutradan subota, pravila test trakicu 29 dc pozitivan.. 30 dc nedelja test trakica pozitivna.. 31 dc pon istoo, i danas isto trakica pozitivna plus štapić pozitivan.. za 20 sek se pojavio plus veliki ko kuća 32 dc… Lagana muka mi je od prvog pozitivnog testa, vjerovatno od uzbuđenja! A jučer su me sise počele svrbit oko bradavica i kad legnem spavat bolile su me lagano..
U srijedu UZV kontrola ❤
Nemas pojma kako mi je drago!! Predivno, uzivaj🤗
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Jecika znaci nakon dva mjeseca, to je super brzo. Meni je bila sad u sijecnju, mislila sam ici u postupak u 5. mjesecu, a sad mi se to nekako cini predaleko.
Imate li jos kakvih problema osim sto nemas jajovode?
Ne.. Osim - ako si citala moje postove - jajne celije su 'ispale' losijeg kvaliteta. AMH mi je dobar, AFC uvijek 10+ folikula, ali kada su ih izvukli doktor nije bio zadovoljan. Da - to je bas brzo i ja ti savjetujem da sackas makar tri mjeseca. Fizicki mozes ali psihicki - ja sam imala vanmatericnu i neuspjesnu VTO u tri mjeseca. Previse je to za dusu i ljudski duh. Ja i dalje nmg da zaspem uvece… A opet mi mira ne da novi pokusaj koji jedva cekam
Vidim da si dosta mlada… Koliki ti je amh? Koliko si stanica dobila? Mozda ti je stimulacija bila slaba i nije ti odgovarala svasta se tu treba poklopiti, no stvarno rijetko kome bas od prve uspije..
AMH mi je 21pmol/L. Dobili 6 stanica. Stimulacija je bas bila lagana ali bez obzira - iznenadio nas je broj zrelih jajnih c. Dosta mi je stvari ostalo nejasno ali sta je tu je..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Curkeeeee, javili mi se iz klinike... idemo sa ciklusom krajem 3.mj🙈
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Samo_sanja, diiivno, čestitam!! 💚💚
Pinkfairydust, kako je muž prihvatio sve prije svadbe? Ajde baš mi je drago da se pokrenulo. Sretno 🍀💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Curkeeeee, javili mi se iz klinike… idemo sa ciklusom krajem 3.mj🙈
Opa, bravo!
Brzo će to doć. Sry ako nisam pohvatala, ali kad ti onda mm ide na tese, u isto to vrijeme ili prije pa ćete raditi sa smrznutim materijalom?
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji